بهترین های 2008 از دید IGN در مجموع

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
همونطور که میدونید و در همین بخش اخبار هم اعلام شد سایت IGN قبل از این بهترین های هر Platform در زمینه های مختلف رو اعلام کرد .
جمعه همین هفته یعنی 16 January بهترین ها در مجموع و بین همه Platform ها انتخاب خواهد شد که در همین تاپیک اعلام میکنیم .

فعلا تنها چیزی که میتونیم بگیم اینه که 5 نامزد برای عنوان بهترین بازی سال وجود دارند .

کاندیدهای بهترین بازی سال :

• Grand Theft Auto IV
  • Fallout 3
  • Left 4 Dead
  • LittleBigPlanet
  • Metal Gear Solid 4

آخرین ویرایش:
نیما جان بهتره تاپیک را قفل کنی و به قسمت مهم انتقال بدی;)
پ.ن: تازه از دست این انتخابها و انتقادات راحت شده بودیم که این IGN شروع کرد.

من موندم این فال اوت چی داره که همه جا مطرحه:confused::confused:
شایدم چون من تا اخرش بازی نکردم این حرفو میزنم:confused::confused:

Fallout 3 واقعا یک شاهکاره و تمام امتیاز ها و جایزه هایی که گرفته واقعا حقش بوده این قدر بازی عالی بوده که تا به امروز بیشتر از 60 ساعت وقت روش گزاشتم یادمه تا قبل از این بازی فقط بازی های Jrpg مثل FF بودن که مدت زمانی که طول می کشید بازی کنم در همین حد و اندازه بود

من موندم این فال اوت چی داره که همه جا مطرحه:confused::confused:
نمیدونم چرا همه سایت ها به دو بازی مزخرف fallout3 و left4dead اهمیت زیادی میدن(نظر من هستش)
دارين شوخي مي كنين؟ اينا كه عنده بازين! آلبته عنده عنده بازي كه MGS4ـه.....

نمیدونم چرا همه سایت ها به دو بازی مزخرف fallout3 و left4dead اهمیت زیادی میدن(نظر من هستش)
همین که از بین این همه بازی فقط 2 تای دیگه هم رده این بازیا هستن خودش خیلی چیزا رو ثابت میکنه:
fable 2, mgs 4 , geow 2 , lbp , dead space و...

لذت آنلاین بازی کردن l4d رو هیچ بازی ای نداره.مخصوصا وقتی زامبی میشی:love:
دارين شوخي مي كنين؟
منم همینو می خواستم بپرسم.

مزخرف!!!
emoticon-char-007.gif

به نظر من گرافیک مسخره ای داشت Fallout با این را رفتن طرف که وقتی 3rd Persion میشه یا اون اول بازی اون سوسکای مسخره واقعا افتضاح بود البته من خیلی بازی کردم ولی گرافیک بازی قابل قبول نبود اگه میشد اون راه رفتن مسخره رو درست کرد با گرافیکش نظر من چیزه دیگه بود

Little big planet انتخاب شد!! پنجميشم امشب معلوم ميشه!!
در كل واقعا داره خوب انتخاب ميكنه آخريشم به احتمال 98% بازی Metal gear solid 4 خواهد بود!
و بهترين بازی سال هم يا Fallout3 ميكنه يا Metal gear solid 4

لينك بهترينها هم:http://bestof.ign.com/2008/index.html است
نيما جان نميدونم چرا به روزش نكرده تا الان!

آخرین ویرایش:
به نظر من گرافیک مسخره ای داشت Fallout با این را رفتن طرف که وقتی 3rd Persion میشه یا اون اول بازی اون سوسکای مسخره واقعا افتضاح بود البته من خیلی بازی کردم ولی گرافیک بازی قابل قبول نبود اگه میشد اون راه رفتن مسخره رو درست کرد با گرافیکش نظر من چیزه دیگه بود
Fallout 3 یک شاهکار به تمام معنا . اینو من نمیگم همه میگن . کاملا هم از امتیاز ها و جایزه های سایت و ... مشخصه .
این انتخاب های IGN هم خوب منطقیه L4D و که واقعا یه شاهکره و هر کی بازی کرده اینو میدونه البته یکم بهش کم لطفی شد . GTA IV هم ... :biggrin1: و Fallout3 رو هم که میدونید .
به نظر من یکی از این 2 تا انتخاب دیگه یکیش MGS 4 و فکر کنم اون یکیش هم یا Little Big Planet یا Gears of War 2 .
در کل هم من فکر می کنم یا MGS 4 یا Fallout 3 انتتخاب بشه .
به نظر من :biggrin1: حالا کسی نیاد بریزه سر ما و نابودمون کنه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or