RattleSnake
کاربر سایت
100% l
silent hill 4 هم اول بازی خیلی خدا بود یعنی زمانی که از خواب بلند میشدی و میدی همه چی عوض شده و در قفل و زنجیر شده بعن یه روح میومد و بعد یه نامه از خودت میدیدی که فکر کنم از مادرت میخواستی که بیدارت کنه یا نجاتت بده از این کابوس البته دقیق متنشو یادم نیست ولی بعد میتونم بگم هرچه از بازی گذشت بدتر شد تا اونجایی که به نظرم بدترین سری سایلنت هیل همین نسخه یعنی silent hill 4 هست هرچند تمومش کردم
خواهشا جك تعريف نكن.همونطور كه خودت گفتي شروعش فوق العاده بود ولي انصافا ادامه خيلي محشري هم داشت.همه چيه اين بازي استاندارد بود.
واسه داستان بازي:برعكس در ادامه زماني كه هنري بالاخره با اون دختره كه اسمش رو يادم رفته رو به رو شد فوق العاده جذاب بود.يا زماني كه فهميدي اون بچه كوچيكيهاي walter بود مو به بدن بازيكن سيخ ميكرد!! بازي هم كه پايانهاي متفاوتي داشت
واسه گيم پلي بازي:كه ديگه هيچ شكي توش نيست.معماهاي بازي مرحله به مرحله جالب تر و سخت تر ميشدند.ارواح و شياطين هم به همين شكل كه اوجش همون روح دختره بود كه نميشد بكشيش يا اون معمايي كه بايد اون صليب رو تو شكم روح فرو ميكردي!
نميدونم ديگه چي ميخواستي از اين بازي كه قانعت نكرده!
به نظر من شماره سوم بهترین نسخست ؛ داستان ، شخصیت پردازی ، بخصوص پرداخت خود Heather ، مکانیزم معماها ، گرافیک و نورپردازی و انیمیشن ها اون موقع عالی و هنوز هم خوب هستن ...
عنوان کاملی بود از نظرم ، از نظر ترسناک بودن هم همین نسخه رو بهترین میدونم ...
من خودم به شماره دو رای دادم ولی...
دوستان در مورد شماره 5 دارن زیادی روی می کنند. درسته با سایلنت هیل های دیگه متفاوت ولی عنوان خوبی بود. میانگین نمراتی که کاربران تو سایت Gamespot براش ثبت کردن 8 هست. کلا به علت جو سازی یک عده تو سایت اسم این شماره خیلی بد در رفت. این بازی برای من حکم شماره 4 رو داره. یا یک عده ازش متنفر و یا یک عده عاشقش میشن. برای من که حداقل آزار دهنده نبود و ازش لذت بردم. حداقل از خیلی از بازی های به اصطلاح ترسناک محبوب این نسل بهتر بود. کم نیستند ولی اسم نمی برم.
موفق باشید
منم به عنوان کسی که تو 17 سال gamer بودنم با این سری زندگی کردم و همه جا گفتم بهترین بازی های عمرم بودن همین نرنیب رو دقیقا تایید میکنمبه عنوان يه فن ـه سايلنت هيل كه با عناوين زندگي كردم :
سايلنت هيل 3
سايلنت هيل 1
سايلنت هيل 2
سايلنت هيل 4
سايلنت هيل 5
من نمیفهمم چه چیزی از سایلنت هیل3 شما رو بیشتر از بقیه نسخه ها به خودش جلب کرده ؟ گرافیکش ؟ اگه به گرافیکه که هوم کامینگ از همه بهتره. به هر حال هر کی یه نظری داره. ولی اگه به من بگید چرا سایلنت هیل 3 رو دوست داری ؟ میگم به خاطر اینکه دختر هری میسونه و ادامه ی سایلنت هیل 1 هستش. حالا شمارو دیگه نمیدونم.منم به عنوان کسی که تو 17 سال gamer بودنم با این سری زندگی کردم و همه جا گفتم بهترین بازی های عمرم بودن همین نرنیب رو دقیقا تایید میکنم
خیلی چیز هامن نمیفهمم چه چیزی از سایلنت هیل3 شما رو بیشتر از بقیه نسخه ها به خودش جلب کرده ؟ گرافیکش ؟ اگه به گرافیکه که هوم کامینگ از همه بهتره. به هر حال هر کی یه نظری داره. ولی اگه به من بگید چرا سایلنت هیل 3 رو دوست داری ؟ میگم به خاطر اینکه دختر هری میسونه و ادامه ی سایلنت هیل 1 هستش. حالا شمارو دیگه نمیدونم.
آره درسته ولی گرافیک دلیل خوبی نیست اما بقیه ی دلیلهات قانع کننده است، ولی همونطور که من نظر دادم به نظر من در رده ی 4 قرار میگیره. ( بی انصافی کردیا!!! هوم کامینگ رو PS3 گرافیکش توسال 2009 شاهکاری بود واسه خودش ) اما بازم یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون تا ضعف های اساسیش رو بفهمیخیلی چیز ها
گرافیک فوق العادش که همون زمان خیلی ها رو به تعجب وا داشت
و روی PS2 یکی از قوی ترین Lighting ها و طراحی چهره ها رو داشت
طوری که الانم که بعد از 8 سال دوباره چهره heather یا douglas یا vincent رو میبینم توش میمونم
homecoming ماله این نسله قضیش جداست نسبت به بازی های اسن نسل هم گرافیکش ضعیف بود
ولی باز هم برای من یکی حتی ذره ای از چهره پردازی SH3 نمیشه
دلیل دوم داستان و ارتباطش با شماره اول هست که اونم خیلی دوست داشتم
Game play بازی و مراحل و دشمن ها و ترس بازی خیلی زیاده
صدا گذاری و موسیقی های بینظیر بازی به خصوص اهنگ letter from lost days با صدای mellisa williamson هست که من save اش رو دارم و هر چند وقت یک بار اون صحنه رانندگی heather با douglas رو که این اهنگ تو background پخش میشه رو گوش میدم
یا اونجا که heather بالای سر جتازه پدرش استاده کار گردانی و موزیکش شاهکاره
از نظر امتیاز هم تو gamespot بالاترین امتیاز ماله نسخه 3 وم هست با 8.4
بعدیش نسخه 1 هست با 8.2
و بعد شماره دوم با 7.7
===========
خلاصه بخوام بگم ارتباطی که در مجموع من با شماره 3 برقرار کردم خیلی خیلی فاصله داشت
نه تنها با شماره های دیگه این franchise
بلکه کلا با هر بازی دیگه ای که بازی کردم
خیلی هم خوشحال شدم که فیلم جدید silent hill نقش اولش رو heather بازی میکنه که انصافا هم بازیگرش خیلی شبیهش بود