بهترین نسخه بازی Silent Hill کدام نسخه است ؟

بهترین نسخه بازی Silent Hill کدام است ؟

• Silent Hill

رای‌ها: 22 22.0%
  • Silent Hill 2

رای‌ها: 44 44.0%
  • Silent Hill 3

رای‌ها: 18 18.0%
  • Silent Hill 4

رای‌ها: 10 10.0%
  • Silent Hill 5

رای‌ها: 6 6.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
100% l
silent hill 4 هم اول بازی خیلی خدا بود یعنی زمانی که از خواب بلند میشدی و میدی همه چی عوض شده و در قفل و زنجیر شده بعن یه روح میومد و بعد یه نامه از خودت میدیدی که فکر کنم از مادرت میخواستی که بیدارت کنه یا نجاتت بده از این کابوس البته دقیق متنشو یادم نیست ولی بعد میتونم بگم هرچه از بازی گذشت بدتر شد تا اونجایی که به نظرم بدترین سری سایلنت هیل همین نسخه یعنی silent hill 4 هست هرچند تمومش کردم
=((

خواهشا جك تعريف نكن.همونطور كه خودت گفتي شروعش فوق العاده بود ولي انصافا ادامه خيلي محشري هم داشت.همه چيه اين بازي استاندارد بود.
واسه داستان بازي:برعكس در ادامه زماني كه هنري بالاخره با اون دختره كه اسمش رو يادم رفته رو به رو شد فوق العاده جذاب بود.يا زماني كه فهميدي اون بچه كوچيكيهاي walter بود مو به بدن بازيكن سيخ ميكرد!! بازي هم كه پايانهاي متفاوتي داشت
واسه گيم پلي بازي:كه ديگه هيچ شكي توش نيست.معماهاي بازي مرحله به مرحله جالب تر و سخت تر ميشدند.ارواح و شياطين هم به همين شكل كه اوجش همون روح دختره بود كه نميشد بكشيش يا اون معمايي كه بايد اون صليب رو تو شكم روح فرو ميكردي!
نميدونم ديگه چي ميخواستي از اين بازي كه قانعت نكرده!

اميدوارم كونامي اين همه مدت فهميده باشه كه تنها دليلي كه همه كاربران ميگن سايلنت هيل 2 اينه كه داستانش Love story هست
وگرنه نو آوري كه در Silent hill: the room انجام شد اگر همين چاشني داستان عاشقانه رو داشت از همه نسخه ها پيشي ميگرفت.HomeComming هم فقط به همين خاطر كمي ازش انتقاد شده كه بعد از عنوان خوبي مثل اتاق عرضه شد.وگرنه اتفاقات و داستانهايي كه توي اين نسخه هم روايت شد خيلي خوب بود.
فكر مي كنم مشكل تنها و تنها اون جو سرشار از اميد و عشق و غم در سايلنت هيل دو بود كه با ترس و دلهره تركيب شده بود.چنين تركيبي توي سري هاي ديگه مشاهده نميشه و يا حداقل به اون قدرت نيست.
توي سايلنت هيل اين حس نسبت به پدر يك دختر بود و توي نسخه 5 هم نسبت به برادر كوچك
اينها نمي تونن اون حس سايلنت هيل 2 رو براي طرفداران سايلنت هيل كه ميشه گفت خاص ترين طرفداران هم هستند زنده كنه.
شايد اگر سايلنت هيل 1 توي نظر طرفداران به چشم مياد به خاطر اينه كه نسخه اوله و خاطراتي باهاش داريم و شايد اگر سايلنت هيل "اتاق" بيشتر به چشم مياد به خاطر اون كاراكتر!! اتاق هست كه ...

خلاصه ديگه خودتون فهميديد چي ميخوام بگم
به نظر من راه نجات كونامي از دست اعتراضات هواداران فقط اضافه كردن مجدد چاشني عشق و غم به سايلنت هيل هست.
شايد جواتي به نظر بياد ولي بالا بريد و پايين بيايد مشكل فقط همينه :دي

خواهشا جك تعريف نكن.همونطور كه خودت گفتي شروعش فوق العاده بود ولي انصافا ادامه خيلي محشري هم داشت.همه چيه اين بازي استاندارد بود.
واسه داستان بازي:برعكس در ادامه زماني كه هنري بالاخره با اون دختره كه اسمش رو يادم رفته رو به رو شد فوق العاده جذاب بود.يا زماني كه فهميدي اون بچه كوچيكيهاي walter بود مو به بدن بازيكن سيخ ميكرد!! بازي هم كه پايانهاي متفاوتي داشت
واسه گيم پلي بازي:كه ديگه هيچ شكي توش نيست.معماهاي بازي مرحله به مرحله جالب تر و سخت تر ميشدند.ارواح و شياطين هم به همين شكل كه اوجش همون روح دختره بود كه نميشد بكشيش يا اون معمايي كه بايد اون صليب رو تو شكم روح فرو ميكردي!
نميدونم ديگه چي ميخواستي از اين بازي كه قانعت نكرده!

شما یا سری قبل رو بازی نکردی که اینو میگی یا این اولین بازی ترسناکی بوده که بازی کردی
معما هاش هم اش دهن سورزی نبود من نمیفهمم مثلا اون اتاق ها رو که باید تنظیم میکردی تا نور برسه با پایین چه قدر میتونسته جذاب باشه که شما رو اینجوری عاشق خودش کرده؟ یا اینکه والتر بچه کوچیکه باشه مثلا چه قدر ترسناکه؟ هزار تا از اون ارواح در حد یکی از اون مامور اعدام ها(سر مثلثی) در سایلنت هیل 2 نببود که وقتی میومدن دشمنات هم نابود میکردن باز ادم با این موضوع حال کنه یه چیزی
من این بازیو تقریبا پنج یا شش سال پیش تموم کردم با هر دوتا پایانش و به هیچ وجه در سطح سه یا دو نبود داستانش هم بیشتر شبیه یه معمای پلیسی ترسناک بود تا style کلی سایلنت هیل
میتونم بگم بازی بدی نبود اما نه به عنوان یک سایلنت هیل بلکه به عنوان یه بازی مستقل

در هر حال من هیچ وقت نتونستم اون لذتی رو که از سایر نسخه ها بردم رو از این نسخه ببرم
حالا اگر بقیه نظری غیر این دارن دیگه به من مربوط نمیشه و برای خودشون محترمه
من میگم من از نسخه ی 4 خوشم نیومد حالا هرکی هر چی بگه بازم من سر حرف خودم هستم

Silent Hill 2, No Doubt

به نظر من شماره سوم بهترین نسخست ؛ داستان ، شخصیت پردازی ، بخصوص پرداخت خود Heather ، مکانیزم معماها ، گرافیک و نورپردازی و انیمیشن ها اون موقع عالی و هنوز هم خوب هستن ...
عنوان کاملی بود از نظرم ، از نظر ترسناک بودن هم همین نسخه رو بهترین میدونم ...

به غیر از گرافیک بازی در بقیه موارد جزء ضعیف ترینها تو سری هست به نظر من

من خودم به شماره دو رای دادم ولی...

دوستان در مورد شماره 5 دارن زیادی روی می کنند. درسته با سایلنت هیل های دیگه متفاوت ولی عنوان خوبی بود. میانگین نمراتی که کاربران تو سایت Gamespot براش ثبت کردن 8 هست. کلا به علت جو سازی یک عده تو سایت اسم این شماره خیلی بد در رفت. این بازی برای من حکم شماره 4 رو داره. یا یک عده ازش متنفر و یا یک عده عاشقش میشن. برای من که حداقل آزار دهنده نبود و ازش لذت بردم. حداقل از خیلی از بازی های به اصطلاح ترسناک محبوب این نسل بهتر بود. کم نیستند ولی اسم نمی برم.

موفق باشید

به نظر من از نظر داستان که همیشه از نقاط قوت سری بوده ضعیفه و سطحی بیان میشه

دوستان من هیچ وقت بی خودی چیزی رو پایین نمیارم و یا بالا نمیبرم. حالا اگه واستون ممکنه نظر منو ببینید :
شماره ی اول فوق العاده بود، شاهکار بود، معجزه بود. بی انصافی کرده هرکی که انتخابش نکرده. شما فقط اول بازی که هری داشت خواب میدید رو یاد خودت بیار، من که هر موقع یادم میاد مو به تنم سیخ میشه. چه آهنگی، هر چقدر میرفتی جلوتر آهنگ ها بیشتر با هم مخلوط میشدن و خون بیشتری دیده میشد. قابل توصیف نیست. و اما بریم سراغ سایلنت هیل 4. من اگه شماره ی اول رو انتخاب نمی کردم حتما شماره ی چهارم رو انتخاب میکردم. واقعا شاهکار بود پسر؛ میدیدی همسایه هات جلوی چشمات کشته میشن و نمیتونی هیچ کاری بکنی و ناامید میشی و به راهت ادامه میدی و منتظر مرگ آخرین همسایه که خیلی هم دوسش داشتی میشی که از قضا به موقع میرسی و نمیزاری بمیره (نمیدونی چه حسی داشتم اون موقع) و با هم راهو ادامه میدین. و حالا نسخه ی دوم که من باهاش زندگی کردم. فوق العاده بود، مخصوصا Pyramid Head که گوشت بدن آدمو آب میکرد:d . اما در کل به پای نسخه ی 1 و 4 نمیرسه به چند دلیل : 1- بازی به صورت سطحی (برعکس همه ی سایلنت هیل ها، که مهمترین عاملش ندیدن خواب و شروع طبیعی بازی هست ) شروع میشه. 2- بازی داستان خیلی پیچیده ای نداشت و در آخر بازی همه چیز معلوم شد. 3- بازی فقط یه چیز خاص رو دنبال میکرد. بریم سراغ شماره ی 3. میتونم بگم بد نبود. فقط به خاطر این خیلی عاشقشم که ادامه ی داستان هری میسون بود. دلایل شکست بازی : 1- نداشتن پایان های مختلف (فقط دوتا داشت). 2- سواستفاده از عنصر خون در بازی ( از درودیوار خون میریخت که باعث زده شدن بازیکن از بازی میشد). 3- به دست آوردن اسلحه ی نامحدود در بار دوم که بازی میکنی (باعث از بین رفتن عنصر ترس بطور کامل میشه).
درباره ی سایلنت هیل شاترد مموریز که حرفشو نزنین، چون اصلا سایلنت هیل نبود. نسخه ی پنجم در رده ی آخر قرار داره به چند دلیل که واقعا گند زده به بازی این چند دلیل : 1- قابلیت کنترل دوربین (اصلی ترین دلیل). 2- کابوس طولانی که حتی در اون وقتی خون به دست میاوردی وقتی از خواب بیدار میشدی خون رو داشتی که این هم کم دلیلی نیست. 3- حل شدن معماها به طور شانسی (در اواخر بازی من دیگه اعصابم خورد شد وقتی دیدم حل نمیشه، اینقدر چرخوندمش تا حل شد. 4- توانایی اجرای فن و هدفگیری به صورت دستی. 5- جدا کردن Inventory از Weapons که از سبک سایلنت هیل خارج بود. 6- داستان تکراری ( برای مثال قبل از اینکه با رییس اول بازی بجنگی یه ساعت به Mayor Bartlet میدی و ساعت میره تو خاک و رییس دوم همینطور). اما در مورد سری Origins باید از آقای Loyal گله کنم. حالا دیگه Origins به عنوان سری اصلی سایلنت هیل شناختع میشه، که به نظرم Origins هم نسخه ی خوبی بود (یه خورده از Home Coming بیشتر). اگه بخوام سایلنت هیل ها رو رده بندی کنم اینطوریه :
1. سایلنت هیل 1
2. سایلنت هیل 4
3. سایلنت هیل 2
4. سایلنت هیل 3
5. سایلنت هیل Origins
6. سایلنت هیل Home Coming (این نسخه به عنوان سایلنت هیل 5 به ثبت نرسید. چرا؟ به دلیل عوض شدن تیم سازنده)
7. سایلنت هیل Shattered Memories (که البته من به عنوان سایلنت هیل قبولش ندارم)

به عنوان يه فن ـه سايلنت هيل كه با عناوين زندگي كردم :

سايلنت هيل 3
سايلنت هيل 1
سايلنت هيل 2
سايلنت هيل 4
سايلنت هيل 5
منم به عنوان کسی که تو 17 سال gamer بودنم با این سری زندگی کردم و همه جا گفتم بهترین بازی های عمرم بودن همین نرنیب رو دقیقا تایید میکنم

منم به عنوان کسی که تو 17 سال gamer بودنم با این سری زندگی کردم و همه جا گفتم بهترین بازی های عمرم بودن همین نرنیب رو دقیقا تایید میکنم
من نمیفهمم چه چیزی از سایلنت هیل3 شما رو بیشتر از بقیه نسخه ها به خودش جلب کرده ؟ گرافیکش ؟ اگه به گرافیکه که هوم کامینگ از همه بهتره. به هر حال هر کی یه نظری داره. ولی اگه به من بگید چرا سایلنت هیل 3 رو دوست داری ؟ میگم به خاطر اینکه دختر هری میسونه و ادامه ی سایلنت هیل 1 هستش. حالا شمارو دیگه نمیدونم.

من نمیفهمم چه چیزی از سایلنت هیل3 شما رو بیشتر از بقیه نسخه ها به خودش جلب کرده ؟ گرافیکش ؟ اگه به گرافیکه که هوم کامینگ از همه بهتره. به هر حال هر کی یه نظری داره. ولی اگه به من بگید چرا سایلنت هیل 3 رو دوست داری ؟ میگم به خاطر اینکه دختر هری میسونه و ادامه ی سایلنت هیل 1 هستش. حالا شمارو دیگه نمیدونم.
خیلی چیز ها
گرافیک فوق العادش که همون زمان خیلی ها رو به تعجب وا داشت
و روی PS2 یکی از قوی ترین Lighting ها و طراحی چهره ها رو داشت
طوری که الانم که بعد از 8 سال دوباره چهره heather یا douglas یا vincent رو میبینم توش میمونم

Heather.PNG

Sh3_douglas.jpg

Sh3_vincent.jpg

homecoming ماله این نسله قضیش جداست نسبت به بازی های اسن نسل هم گرافیکش ضعیف بود
ولی باز هم برای من یکی حتی ذره ای از چهره پردازی SH3 نمیشه

دلیل دوم داستان و ارتباطش با شماره اول هست که اونم خیلی دوست داشتم
Game play بازی و مراحل و دشمن ها و ترس بازی خیلی زیاده

صدا گذاری و موسیقی های بینظیر بازی به خصوص اهنگ letter from lost days با صدای mellisa williamson هست که من save اش رو دارم و هر چند وقت یک بار اون صحنه رانندگی heather با douglas رو که این اهنگ تو background پخش میشه رو گوش میدم
یا اونجا که heather بالای سر جتازه پدرش استاده کار گردانی و موزیکش شاهکاره

از نظر امتیاز هم تو gamespot بالاترین امتیاز ماله نسخه 3 وم هست با 8.4
بعدیش نسخه 1 هست با 8.2
و بعد شماره دوم با 7.7

===========

خلاصه بخوام بگم ارتباطی که در مجموع من با شماره 3 برقرار کردم خیلی خیلی فاصله داشت
نه تنها با شماره های دیگه این franchise
بلکه کلا با هر بازی دیگه ای که بازی کردم

خیلی هم خوشحال شدم که فیلم جدید silent hill نقش اولش رو heather بازی میکنه که انصافا هم بازیگرش خیلی شبیهش بود

خیلی چیز ها
گرافیک فوق العادش که همون زمان خیلی ها رو به تعجب وا داشت
و روی PS2 یکی از قوی ترین Lighting ها و طراحی چهره ها رو داشت
طوری که الانم که بعد از 8 سال دوباره چهره heather یا douglas یا vincent رو میبینم توش میمونم

Heather.PNG

Sh3_douglas.jpg

Sh3_vincent.jpg

homecoming ماله این نسله قضیش جداست نسبت به بازی های اسن نسل هم گرافیکش ضعیف بود
ولی باز هم برای من یکی حتی ذره ای از چهره پردازی SH3 نمیشه

دلیل دوم داستان و ارتباطش با شماره اول هست که اونم خیلی دوست داشتم
Game play بازی و مراحل و دشمن ها و ترس بازی خیلی زیاده

صدا گذاری و موسیقی های بینظیر بازی به خصوص اهنگ letter from lost days با صدای mellisa williamson هست که من save اش رو دارم و هر چند وقت یک بار اون صحنه رانندگی heather با douglas رو که این اهنگ تو background پخش میشه رو گوش میدم
یا اونجا که heather بالای سر جتازه پدرش استاده کار گردانی و موزیکش شاهکاره

از نظر امتیاز هم تو gamespot بالاترین امتیاز ماله نسخه 3 وم هست با 8.4
بعدیش نسخه 1 هست با 8.2
و بعد شماره دوم با 7.7

===========

خلاصه بخوام بگم ارتباطی که در مجموع من با شماره 3 برقرار کردم خیلی خیلی فاصله داشت
نه تنها با شماره های دیگه این franchise
بلکه کلا با هر بازی دیگه ای که بازی کردم

خیلی هم خوشحال شدم که فیلم جدید silent hill نقش اولش رو heather بازی میکنه که انصافا هم بازیگرش خیلی شبیهش بود
آره درسته ولی گرافیک دلیل خوبی نیست اما بقیه ی دلیلهات قانع کننده است، ولی همونطور که من نظر دادم به نظر من در رده ی 4 قرار میگیره. ( بی انصافی کردیا!!! هوم کامینگ رو PS3 گرافیکش توسال 2009 شاهکاری بود واسه خودش ) اما بازم یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون تا ضعف های اساسیش رو بفهمی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or