بهترین نسخه بازی Silent Hill کدام نسخه است ؟

بهترین نسخه بازی Silent Hill کدام است ؟

• Silent Hill

رای‌ها: 22 22.0%
  • Silent Hill 2

رای‌ها: 44 44.0%
  • Silent Hill 3

رای‌ها: 18 18.0%
  • Silent Hill 4

رای‌ها: 10 10.0%
  • Silent Hill 5

رای‌ها: 6 6.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
از من بپرسید میگم شماره 1 چون داستان و سازنده اون با بقیه نسخه ها فرق داشت.بقیه شماره ها هم ادامه ای برای اون نبودند و در حالتی کاملا ابهام آلود تموم شد.دوازده سالی میگذره از اون موقع اما نسخه شماره 2 هم نسخه خوبی بود.

به عنوان يه فن ـه سايلنت هيل كه با عناوين زندگي كردم :

سايلنت هيل 3
سايلنت هيل 1 سايلنت هيل 2
سايلنت هيل 4
سايلنت هيل 5

البته به قول يكي از دوستان بازي سنتري پدر بين هيچ كدوم از فرزنداش فرق نميزاره ولي اين نظر منه !
البته خودم به 1 راي دادم ، ولي نظر رو ايناس كه نوشتم !!!

همیشه هر چیزی اولیش از همه قشنگ تره !!:d
ولی سایلنت هیل یه مقدار فرق میکنه !
سایلنت هیل 2 !
البته سایلنت هیل 1 هم بد نبود وقتی اومد !

سايلنت هيل يك زماني كه اومد از لحاظ عُمق داستان و سيستم بازي قابل هضم نبود !
خيلي عجيب بود (حداقل برا من) :d
خيلي هم پيچيده بود، با معاماهاي عجيب و غريب و فضاي مرموز و ...

نه اقا كم نيستن بازي هايي كه روز به روز بهتر شدن گيرز او وار، گاد او وار ... . :d

• Like
Reactions: mh_saniani
شماره ی 2 تقریبا از تمام لحاظ عالی بود ولی شماره ی 3 بعضی ویژگی هاش بی نظیر بود
هیچ بازی ترسناکی مثل شماره ی 3 اتمسفریک نبود ! یعنی جو بازی طوری بود که از در و دیوار یک راهروی متروک هم حس ترس منتقل میشد به آدم که گرافیک و نورپردازی عالیش خیلی موثر بود تو این مساله
درمورد شخصیت اصلی یعنی Heather هم موافقم که شخصیت پردازی جالبی داشت ... اصلا این حس که مثل اکثر فیلمها یا بازیها یه دختر ترسو افتاده وسط کلی جک و جونور و همش درحال فرار ازشونه وجود نداشت ...
کلا SH3 جزو 10 بازی ایه که همیشه برام جزو بهترینهاس ...

The Room . هنوزم لوکیشن هاش تو ذهنمه ...

منم دقيقا مثل تو هستم ! :d
يه جاش باورت نميشه من يك هفته درگيرش بودم تا درش كردم !!
ميدوني كجاش بود؟
همون كه يك ايتم رو از يك محوطه بر ميداشتي بعد هر چي ميرفتي محوطه ي بعدي باز اول همين محوطه ظاهر ميشدي !
من انقدر به در و ديوار زدم تا فهميدم بايد ايتم رو بذارم تو صندوق برم محوطه بعدي و از صندوق برش دارم ! :d
(كليد بود فكر كنم)
يا مثلا اون محيط بازي كه شبيه مخزن اب بود و بايد از بالا تا پايين سوراخ هارو هماهنگ ميكردي تا نور برسه به زيرزمين و بتوني در رو ببيني !

واقعا درگير كننده ترين شماره بازي همين the room بود از لحاظ معماها !

كلا من با اين بازي به شدت حال ميكنم.ولي از همه بهتر نسخه 4 يا همون the room بود.
معماهاي بازي خيلي عالي بودن.صداگذاري عالي بود.داستان عالي بود و..............

به نظر من شماره سوم بهترین نسخست ؛ داستان ، شخصیت پردازی ، بخصوص پرداخت خود Heather ، مکانیزم معماها ، گرافیک و نورپردازی و انیمیشن ها اون موقع عالی و هنوز هم خوب هستن ...
عنوان کاملی بود از نظرم ، از نظر ترسناک بودن هم همین نسخه رو بهترین میدونم ...

100% lموافقم یه توصیف کامل بود البته صدا گذاریش هم بینظیر بود
منم silent hill 3 رو انتخاب میکنم
silent hill 2 هم اول بازیش که شهر کلا مه گرفته خیلی خداس و ترسناکه و اونجاهایی که اون سر مثلثیه میوفته دنبال ادم و اینکه میدونی نمیشه کشتش و فقط باید فرار کرد به غیر از اواخر بازی که دوتاشونو باید بکشی
silent hill 4 هم اول بازی خیلی خدا بود یعنی زمانی که از خواب بلند میشدی و میدی همه چی عوض شده و در قفل و زنجیر شده بعن یه روح میومد و بعد یه نامه از خودت میدیدی که فکر کنم از مادرت میخواستی که بیدارت کنه یا نجاتت بده از این کابوس البته دقیق متنشو یادم نیست ولی بعد میتونم بگم هرچه از بازی گذشت بدتر شد تا اونجایی که به نظرم بدترین سری سایلنت هیل همین نسخه یعنی silent hill 4 هست هرچند تمومش کردم
نسخه ی 5 هم باحال بود فکر کنم دوستان کمی بی انصافی میکنن=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or