بهترین نسخه بازی Silent Hill کدام نسخه است ؟

بهترین نسخه بازی Silent Hill کدام است ؟

• Silent Hill

رای‌ها: 22 22.0%
  • Silent Hill 2

رای‌ها: 44 44.0%
  • Silent Hill 3

رای‌ها: 18 18.0%
  • Silent Hill 4

رای‌ها: 10 10.0%
  • Silent Hill 5

رای‌ها: 6 6.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    100

Bayonetta

کاربر سایت
silenthill4.jpg

درود ... از عنوان تاپیک مشخصه دوستان ، به نظرتون کدام یکی از بازی های اصلی سری سایلنت هیل (Silent Hill) بهتر بوده ؟

به نظر من شماره سوم بهترین نسخست ؛ داستان ، شخصیت پردازی ، بخصوص پرداخت خود Heather ، مکانیزم معماها ، گرافیک و نورپردازی و انیمیشن ها اون موقع عالی و هنوز هم خوب هستن ...
عنوان کاملی بود از نظرم ، از نظر ترسناک بودن هم همین نسخه رو بهترین میدونم ...

من فقط 4 رو بازی کردم و میتونم بگم عالی بود (البته 5 رو هم فقط 3 دقیقه تونستم تحمل کنم بعدش سطل زباله!)
کلا با داستان و تم SH فوق العاده حال می کنم

من خودم به شماره دو رای دادم ولی...

دوستان در مورد شماره 5 دارن زیادی روی می کنند. درسته با سایلنت هیل های دیگه متفاوت ولی عنوان خوبی بود. میانگین نمراتی که کاربران تو سایت Gamespot براش ثبت کردن 8 هست. کلا به علت جو سازی یک عده تو سایت اسم این شماره خیلی بد در رفت. این بازی برای من حکم شماره 4 رو داره. یا یک عده ازش متنفر و یا یک عده عاشقش میشن. برای من که حداقل آزار دهنده نبود و ازش لذت بردم. حداقل از خیلی از بازی های به اصطلاح ترسناک محبوب این نسل بهتر بود. کم نیستند ولی اسم نمی برم.

موفق باشید

فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط و فقط شماره 2

2
حتی امثال غولهای سینمایی مثل دیوید لینچ تو رویاشون نمی تونن اثری به اون جذابی و تاثیرگذاری بسازن (هر چند چون از لینچ و کاراش خیلی خوشم نمیاد کلا به نظرم هیچی نمی تونه بسازه).

ولی بی شوخی Silent Hill 2 تم و عناصری داره که بیشتر تو رمان های فلسفی و روانشناسی سنگین مطرح میشن و در عین حال هویت و چهره ی جدیدی به شهر می ده و یه دنباله ی کامل محسوب میشه که نه تکرار SH1 باشه و نه به جاده خاکی زدن و زیادی دور شدن.
Plus... it has Pyramid Head!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or