بهترین موسیقی را در کدوم بازی شنیدین؟

• Thread starter Thread starter Humason
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Halo 3 تاثیر گذارترین موزیک رو داشت!
با نظرتون موافقم;)
من خودم blue dragon را انتخاب میکنم چون آهنگهای فوق العاده ای داشت.
grid هم بدک نیست. این بازی خیلی پر سرعت هست و آهنگش هم این حس را القا میکند.

بهترین موسیقی به نظر من توGod of War و halo 3 بود. God of War رو که من هیچوقت موزیک The Vengeful Spartan رو یادم نمی ره واقعا که تاثیر گذاره.

خیلی موزیک ها به من حال میده مثل Halo
اما نمیدونم چرا هنوز که هنوزه با Resident Evil یه حال دیگه میکنم. میشنوم مو به تنم سیخ مبشه!!!! :cheesygri
(شاید چون خیلی بازی کردم.اینطور که از خاطرات یادم میاد بالای 30-40 بار با دوستم
تمومش کردیم)
الان که فکر میکنم میگم پسر ما چقدر......بودیما!!!!!! :biggrin1:

من معتقدم بهترین آهنگ بازی مربوط به سه گانه ی فوق العاده ی Shinibi بود که واقعا آدمو جوگیر میکرد. تمام شماره ها و تمام مرحله ها آهنگشان عالی بودند.
ولی آهنگ مرحله ی خانه ی چینی در Shinobi 2 رو تا آخر عمرم فراموش نمیکنم.بعضی وقت ها دلم میخواد سگای خاک گرفته ام رو روشن کنم و بازی شو دوباره تموم کنم.واقعا آهنگش محشر بود.
با اینکه در شماره ی سوم گیم پلی خیلی بهتر شد ولی کیفیت آهنگاش پایین اومد.

بعد از شینوبی شورش در شهر سگا بهترین آهنگ رو داشت.منظور من آهنگ تیتراژه شه که همتون میدونین چقدر باحال بود.

من معتقدم بهترین آهنگ بازی مربوط به سه گانه ی فوق العاده ی Shinibi بود که واقعا آدمو جوگیر میکرد.:cheesygri تمام شماره ها و تمام مرحله ها آهنگشان عالی بودند.
ولی آهنگ مرحله ی خانه ی چینی در Shinobi 2 رو تا آخر عمرم فراموش نمیکنم.:):laughing::cheesygriبعضی وقت ها دلم میخواد سگای خاک گرفته ام رو روشن کنم و بازی شو دوباره تموم کنم.واقعا آهنگش محشر بود.
با اینکه در شماره ی سوم گیم پلی خیلی بهتر شد ولی کیفیت آهنگاش پایین اومد.

بعد از شینوبی شورش در شهر سگا بهترین آهنگ رو داشت.منظور من آهنگ تیتراژه شه که همتون میدونین چقدر باحال بود.:cool:

بترتیب اونایی که یادم میاد:
SHADOW OF THE COLOSSUS
HALO SERIES
SONIC
RESIDENT EVIL
FF
BLACK(اینو یه جورایی تو سبک خودش واقعا تاپ میدونم!)
MGS
و غیره.............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or