fishbed کاربر سایت Sep 28, 2012 #48 یکی از ورژن های بازی رو یادتون رفته twin snakes مخصوص نینتندو گیم کیوب
armintn کاربر سایت Sep 28, 2012 #49 بدون هیچ شکی mgs 3 . به دو دلیل 1- روایت بی نقص داستان 2- ساختن اسطوره ای ( بیگ باس ) که فقط میشه با اساطیر باستانی مقایسه ش کرد .
بدون هیچ شکی mgs 3 . به دو دلیل 1- روایت بی نقص داستان 2- ساختن اسطوره ای ( بیگ باس ) که فقط میشه با اساطیر باستانی مقایسه ش کرد .
M mppm کاربر سایت Sep 28, 2012 #50 نوشته شده توسط fishbed: یکی از ورژن های بازی رو یادتون رفته twin snakes مخصوص نینتندو گیم کیوب بیشتر... اون همون ری میک متال گیر سالید بود دیگه
نوشته شده توسط fishbed: یکی از ورژن های بازی رو یادتون رفته twin snakes مخصوص نینتندو گیم کیوب بیشتر... اون همون ری میک متال گیر سالید بود دیگه
amirhosein s.a کاربر سایت Sep 30, 2012 #51 نسخه 3 به دلیل وجود BIG BOSS1. 2.خوردن مار سوزاندن زالو با سیگار دست به یقه شدن با تمساح طریقه درمان وبازیابی سلامت 3.BOSSهای بی نظیر 4.وجود پر اهمیت BOSS
نسخه 3 به دلیل وجود BIG BOSS1. 2.خوردن مار سوزاندن زالو با سیگار دست به یقه شدن با تمساح طریقه درمان وبازیابی سلامت 3.BOSSهای بی نظیر 4.وجود پر اهمیت BOSS
AminCharted کاربر سایت Oct 11, 2012 #52 من قسمت چهارم این بازی رو خیلی دوست داشتم ... قسمت سومشم عالی بود ولی به اندازه ی 4اش داستان گیرایی نداشتدوست دارم کوجیما ♥>:d
من قسمت چهارم این بازی رو خیلی دوست داشتم ... قسمت سومشم عالی بود ولی به اندازه ی 4اش داستان گیرایی نداشتدوست دارم کوجیما ♥>:d