بهترین متال گیر از نظر شما ؟

به نظر شما بهترین شماره متال گیر کدام عنوان هست ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    160
به شخصه ببین Metal Gear Solid 3: Snake Eaterو Metal Gear Solid: Peace Walker بد جوری گیر کرده بودم ولی خوب یادتون نره Peace Walker اخرین تفکرات استاد توش بکار رفته :d

چقدر SOL مظلوم واقع شده:d

از نظر داستان پیچیده ترین و بهترین MGS 2 بود از نظر من!فقط از کمبود باس های درست و حسابی رنج میبرد!
MGS 3 واقعا خوب،خیلی احساسی بود ولی بهترین نبود!مثلا مرگ ولگین یکمی کلیشه ای بود!

چقدر SOL مظلوم واقع شده:d

از نظر داستان پیچیده ترین و بهترین MGS 2 بود از نظر من!فقط از کمبود باس های درست و حسابی رنج میبرد!
MGS 3 واقعا خوب،خیلی احساسی بود ولی بهترین نبود!مثلا مرگ ولگین یکمی کلیشه ای بود!

2 زیاد طرفدار نداره چون کوجیما وسط بازی فرمون رو میده دست رایدن !!
من میدونم که درد این سایت چیه !!! :d

Metal Gear Solid و بس. فقط همین "Foooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox" میچربه به تمام متال گیرها :دی.

پ.ن. لطفا "Foooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox" رو فریاد بزنید.

فقط METAL GEAR SOLID!!!! لامصب زندگی بود!!!همه چی بازیش کامل بود دیالوگ ها-داستان-شخصیت و...عالی و من هیچ متال گیری رو به اندازه نسخه اول دوست ندارم خود کوجی هم گفته شماره یک مسترپیس من بود!

MGS4
از نظر من کاملترین تو سری.کوجیما تو این شماره بلاخره هر چی سوراخ سمبه تو داستان بازی بود رو پر کرد.
و البته بهترین بازی این نسل واسه من.
---
بعد از اون هم شماره سوم بخاطر حضور باس, و باس فایت های فوق العادش.

منکر عالی بودن شماره 3 نیستم ولی تنها متال گیری که به من چسبید متال گیر 4 بود از هر نظر(داستان و گرافیک و موسیقی و فلش بک و انحصاری بودنش و صد البته تنها متال گیری که تا الان امتیاز کامل رو از سایت گیم اسپات گرفته) قصد تعریف از خودم رو ندارم ولی همون موقع که بازی ریلیز شد سه تا نسخه از سه ریجن مختلف داشتم.

نوستالوژیک ترین نسخه طبیعتا Metal Gear Solid هست.
همون طور که دوستمون گفت پیچیده ترین داستان مال MGS2 بود.
از نظر گیم پلی کامل ترین نسخه MGS4 بود.
ولی کلا بهترین متال گیر از نظر من MGS3 هست.

من با شماره اول زندگی کردم به نظرم بهترین بازی عمرم همین بازی بوده در کنار بازی مافیا
بعدیش MGS3 هست به خاطر همه اون چیزهایی که دوستان گفتند و بعد MGS4 و MGS2
متاسفانه هنوز PW رو نتونستم بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or