بهترین عنوان عمرتان در Xbox 360 چیست؟

بهترین عنوان در Xbox 360 چیست؟

• Halo:Series

رای‌ها: 21 10.4%
  • Mass Effect:Series

رای‌ها: 20 9.9%
  • Forza Series

رای‌ها: 6 3.0%
  • The Orange Box

رای‌ها: 0 0.0%
  • Gears Of War:Series

رای‌ها: 48 23.8%
  • Alan Wake

رای‌ها: 20 9.9%
  • Call Of Duty:Series

رای‌ها: 16 7.9%
  • Red Dead Redemption

رای‌ها: 39 19.3%
  • GTA:Series

رای‌ها: 13 6.4%
  • Need For Speed:Series

• Fable:Series

• Crysis 2

• L.ANoire

رای‌ها: 2 1.0%
  • Battlefield:Series

• Assassin's Creed:Series

رای‌ها: 14 6.9%
  • Dirt:Series

• Portal:Series

رای‌ها: 1 0.5%
  • BioShok:Series

رای‌ها: 2 1.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    202
بچه ها چیزی که میخام بگم نظر شخصی منه پس لطفا یه هو قاطی نکنین بگین این چه حرفیه
من هر سه کنسول رو دارم اما به جرات میگم لذت بخش ترین بازی های زندگیم رو رو Wii بازی کردم.هیچکی نمیگه Alen wake GeOW HALO و ... بده . اتفاقا اینا برای من بهترین خاطرات رو دارن.اما الان که خیلی وقت از بازی کردن GeOW میگذره من واقغا حال نمی کنم بخام دوباره بازی کنم اما مثلا Super mario galaxy یا dunky kong رو حالا حالاها حال دارم بازی کنم چون واقعا شیرینه.به آدم لذت بازی کردن رو نشون میده و در نهایت اینکه جدی نیست!!سرگرم کننده س
میدونم اینجا جاش نبود این حرفا اما دوس داشتم به تمام دوستای بازی سنتری بگم که واقعا چه لذتی داره بازی کردن و این لذت رو با همه شریک شم :-)
حالا انتخاب های من :
Alen wake به خاطر داستان و جو فوق العاده زیبای بازی
GeOW به خاطر گیم پلی صاف و پوست کنده و روانش !!
Halo reach باور کنین آخر این بازی هیچ وق یادم نمیره
و در بین غیر انحصاری ها
RDR فوق العاده
Batman arkham گیم پلی برجسته و بی نقص.چیزی که آدم رو میخکوب میکنه پای TV
Afro samurai برای من واقعا لذت بخش بود
COD کل سری عالین
Byoneta شاهکار.باید بارها تمومش کنین تا بفهمین استاد چیکار کرده
Mortal combat یادآور قدیما....
portal بدون شرح !!!
اما در فینال به GeOW رای دادم
معذرت طولانی شد:)

آخرین ویرایش:
just alan wake
چرا این بازی تحویل گرفته نشد؟چون تو دنییایی هستیم که پرفروش ترین کنسول wii میباشه و مهمترین هدف بازی کردن سرگرم شدنه و کسی واسه هدفی که remedy داشت نمیاد بازی کنه...میره فیلم و سریال میبینه.البته فرق بازی با فیلم همینه که اگه همین داستان رو بصورت فیلم میدیدم دیگه مثل بازی تو جو عالی داستان نبودیم و حس کنترل وقایع به دست خودمن رو تجربه نمیکردیم.
هدف remedy هم چیزی نبود جز روایت یکی از قویترین و عمیق ترین و nلایه ترین داستان چند سال اخیر.
(فقط دنبال یه پایم که باهاش در مورد داستان و جزئیاتش بشینم گپ بزنم)
شاید remedy پایه گذار این حرکت نباشه ولی جزو موفق ترین هاست.در کل هم فقط افسوس برای خودم که احتمالا remedy بعد این شکست دیگه دور و ور این قضایا نمیره و سراغ همون بازی تجاری میره.

just alan wake
چرا این بازی تحویل گرفته نشد؟چون تو دنییایی هستیم که پرفروش ترین کنسول wii میباشه و مهمترین هدف بازی کردن سرگرم شدنه و کسی واسه هدفی که remedy داشت نمیاد بازی کنه...میره فیلم و سریال میبینه.البته فرق بازی با فیلم همینه که اگه همین داستان رو بصورت فیلم میدیدم دیگه مثل بازی تو جو عالی داستان نبودیم و حس کنترل وقایع به دست خودمن رو تجربه نمیکردیم.
هدف remedy هم چیزی نبود جز روایت یکی از قویترین و عمیق ترین و nلایه ترین داستان چند سال اخیر.
(فقط دنبال یه پایم که باهاش در مورد داستان و جزئیاتش بشینم گپ بزنم)
شاید remedy پایه گذار این حرکت نباشه ولی جزو موفق ترین هاست.در کل هم فقط افسوس برای خودم که احتمالا remedy بعد این شکست دیگه دور و ور این قضایا نمیره و سراغ همون بازی تجاری میره.

واقعا حرفت عالـــــي بود ...
درون مايه بازي فوق العادست ...
من واقعا هيچ داستاني انقدر تويم ن تاثير نداشت...
من واقعا توي بعضي صحنه ها توي چشمام اشك جمع ميشد :d
جدي ميگم ...
------------------
من هيچ بازي توي دنيا رو با الن ويك و فارنهيت و هوي رين نميتونم مقايسه كنم !!
واقعا درگير كنندست .. نميشه توضيحشون داد

چرا این بازی تحویل گرفته نشد؟چون تو دنییایی هستیم که پرفروش ترین کنسول wii میباشه و مهمترین هدف بازی کردن سرگرم شدنه و کسی واسه هدفی که remedy داشت نمیاد بازی کنه...
اینم اضافه کن که متاسفانه توی دنیایی هستیم که ملت درک درستی از یه بازی کامپیوتری ندارند!

من هيچ بازي توي دنيا رو با الن ويك و فارنهيت و هوي رين نميتونم مقايسه كنم !!
واقعا درگير كنندست
کاشکی ما از کف این هوی رین درمیومدیم.
نميشه توضيحشون داد
اینم که درد اصلی ماست(چه تحویل خری گرفتم)
اینم اضافه کن که متاسفانه توی دنیایی هستیم که ملت درک درستی از یه بازی کامپیوتری ندارند!
یعنی تابلوهه که هنوز سه چهار تا کلمه مونده جمله اولو تموم کنی زدی رو پاسخ سریع.کلا یکم ببر بالا اونو.صبر و حوصله رو میگم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or