بهترین عنوان عمرتان در Xbox 360 چیست؟

بهترین عنوان در Xbox 360 چیست؟

• Halo:Series

رای‌ها: 21 10.4%
  • Mass Effect:Series

رای‌ها: 20 9.9%
  • Forza Series

رای‌ها: 6 3.0%
  • The Orange Box

رای‌ها: 0 0.0%
  • Gears Of War:Series

رای‌ها: 48 23.8%
  • Alan Wake

رای‌ها: 20 9.9%
  • Call Of Duty:Series

رای‌ها: 16 7.9%
  • Red Dead Redemption

رای‌ها: 39 19.3%
  • GTA:Series

رای‌ها: 13 6.4%
  • Need For Speed:Series

• Fable:Series

• Crysis 2

• L.ANoire

رای‌ها: 2 1.0%
  • Battlefield:Series

• Assassin's Creed:Series

رای‌ها: 14 6.9%
  • Dirt:Series

• Portal:Series

رای‌ها: 1 0.5%
  • BioShok:Series

رای‌ها: 2 1.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    202
اصلا رای دادن اینجا حرام هستش !! مثلا تو انحصاریا :آخه کی بین Alan Wake و Gears of war و Halo یکی رو انتخاب میکنه ؟!!

شاید خیلی ها ولی مطمئنا من این کار رو نمیکنم - چون با همشون حال میکنم . . .

ولی واقعا تو مولتی ها بدون شک RdR یکی از فوق العاده ترین بازی هاییه که تا حالا بازی کردم و به اون رای میدم ...

عذر میخوام ولی نظرسنجی خنده داری از نظر من ! آخر هر بازی یه کلمه series گزاشتید ! :) . .

درکل رای نمیدم ! ولی برای کسانی که رای میدن آرزوی موفقیت میکنم :d;)

بازیهای زیادی هستند ولی اگه بخوام نهایتا ً یکی رو انتخاب کنم ترجیه می دم انحصاری 360 باشه و در این بین Halo Reach رو انتخاب می کنم به دلایل زیر :

1- حماسی ترین داستانی که تا حالا توی گیم تجربه کردم .
2- زیباترین موسیقی های هماهنگ با حال و هوای داستان و گیم پلی که در گیم تجربه کردم .
3- اکشن و گیم پلی سریع و فوق العاده مهیج و حماسی به همراه اسلحه و وسایل متعدد و متنوع و کارامد .
4- مولتی عالی
5- co op split screen
6- گرافیک خوب
7- تکرار پذیری ( خود بنده 3 بار در 3 درجه سختی متفاوت این بازی را تمام کردم )
... و هرچیزی که از یک شاهکار انتظار دارید:x

بهرحال لیست فوق ، فاقد اعتبار هست ، شما Bioshock رو چطوری نادیده گرفتی برای همچین لیستی ؟!
یا از خیر Batman : Arkham Asylum چطوری گذشتی ؟!
ضمن اینکه کاربر Bayonetta هم قبلا همچنین نظر سنجی ای رو بطور کامل انجام داده بود ... گزینه های نظر سنجی ، باید مقبولیت داشته باشند .
کیوان میدونم شوخی کردی این قسمت رو!اما خوب بهتر بود به جای Forza 2 و Forza 3 یه Forza Series میذاشت.
نه سعید ، شوخیم کجا بوده ؟ Forza2 الآن که هیچی ، همون موقع هم که اومده بود گرافیکش برای زمان خودش خوب نبود ؛ حالا تو 3 ، T10 بخودش اومد یه چیز درست درمون به خورد ملت داد ...

بهرحال لیست فوق ، فاقد اعتبار هست ، شما Bioshock رو چطوری نادیده گرفتی برای همچین لیستی ؟!
ضمن اینکه کاربر Bayonetta هم قبلا همچنین نظر سنجی ای رو بطور کامل انجام داده بود ... گزینه های نظر سنجی ، باید مقبولیت داشته باشند .
...

گیر نده دیگه اینجوری که باید اسم همه ی بازی ها رو مینوشتن ولی BAtman رو خدایی خوب امدی!!:x

اصلا رای دادن اینجا حرام هستش !! مثلا تو انحصاریا :آخه کی بین Alan Wake و Gears of war و Halo یکی رو انتخاب میکنه ؟!!

شاید خیلی ها ولی مطمئنا من این کار رو نمیکنم - چون با همشون حال میکنم . . .

ولی واقعا تو مولتی ها بدون شک RdR یکی از فوق العاده ترین بازی هاییه که تا حالا بازی کردم و به اون رای میدم ...

عذر میخوام ولی نظرسنجی خنده داری از نظر من ! آخر هر بازی یه کلمه series گزاشتید ! :) . .

درکل رای نمیدم ! ولی برای کسانی که رای میدن آرزوی موفقیت میکنم :d;)
خب سخته ولی گفتم باید بهترین رو انتخاب کنین دیگه!اونیکه فکر میکنین بیشترین کیف رو باهاش کردید....
و بعدشم عزیزم نمیشه برای هر بازی که چند شماره داره یه جای خالی جدا بزارم و گرنه الان همه داشتم کلمو میکندن که!همین الانشم که بازی های بیشتری رو جا دادم و برای خیلی ها به خاطر چند نسخه ای بودنشون Series گذاشتم هم , میان میگند چرا این تونظر سنجی نیست چرا اون نیست و.............
کیوان میدونم شوخی کردی این قسمت رو!اما خوب بهتر بود به جای Forza 2 و Forza 3 یه Forza Series میذاشت.
عزیز گفتم که اگه میذاشتم فورتزا سریس فورتزا 1 هم حساب میشد ولی فورتزا 1 رو Xbox هست ولی فورتزای 2 و 3 رو Xbox 360 هستند!

نه سعید ، شوخیم کجا بوده ؟ Forza2 الآن که هیچی ، همون موقع هم که اومده بود گرافیکش برای زمان خودش خوب نبود ؛ حالا تو 3 ، T10 بخودش اومد یه چیز درست درمون به خورد ملت داد ...
آقا شما یه بازی دوست داری که تونظرسنجی نیست نه؟؟پس اسم بازی مورد نظرتو تو پست بده....عین همه که میان نظر و بازی مورد نظر رو میگن و میرن خلاص!

گیر نده دیگه اینجوری که باید اسم همه ی بازی ها رو مینوشتن ولی BAtman رو خدایی خوب امدی!!:x
آفرین!
دوستانی که اسم بازی مورد نظرشون تو نظر سنجی نیست هم میتونن که اسم بازی منتخبشون رو تو پست معمولی بگن.

عزیز گفتم که اگه میذاشتم فورتزا سریس فورتزا 1 هم حساب میشد ولی فورتزا 1 رو Xbox هست ولی فورتزای 2 و 3 رو Xbox 360 هستند!
دوست گل من حرفت با یه عملی که کردی پارادوکس داره!اگه اینجوره چرا Crysis رو Crysis Series گذاشتی؟نکنه کرایسس 1 و Warhead روی 360 اومده؟!!!!!!

اگه میشد نظر سنجی رو طوری تنظیم میکردی که بتونیم چند تا رای بدیم واقعا عالی میشد چون هر کدوم یه طور خوب هستن
در ضمن خیلی از عناوین فوق العاده رو نزدید
در کل به خاطر همون مورد اول نمیتونم رای بدم

من به خاطر نبود امکان چند رای نظر نمیدم چون مثلا Halo تو بازیهای FPS بهترینه و RDR هم تو بازیهای Open World و Forza3 هم تو ریسینگ, پس عملا دادن یک رای غیر ممکنه.

کیوان حالا خیلی هم مشکل نداره ، بنده خدا یه لیستی گذاشته برای نظرسنجی بین بچه های سایت و همچین رسمی هم نیست که بخوایم بگیم نبودن این چندتا بازی مشکل ایجاد میکنه ;)

در ضمن قرار شده بازی های برتری این لیست از این گروه صعود کنند و برن مرحله حذفی :دی

من به RDR راس دادم دليلم هم فقط حسيه که موقع اين بازي بهم دست ميداد! اون حسي رو داشتم که زمان بچگي موقع بازي کردن داشتم! بازياي ديگه هم خوبن حتي با عناويني مثل مس افکت، گيرزو.... خيلي حال کردم ولي رد دد يه چيز ديگه بود واسم و به شدت خاطره ساز شد!
برم دوباره بازي کنم :d

اگه میشد نظر سنجی رو طوری تنظیم میکردی که بتونیم چند تا رای بدیم واقعا عالی میشد چون هر کدوم یه طور خوب هستن
در ضمن خیلی از عناوین فوق العاده رو نزدید
در کل به خاطر همون مورد اول نمیتونم رای بدم

من به خاطر نبود امکان چند رای نظر نمیدم چون مثلا Halo تو بازیهای FPS بهترینه و RDR هم تو بازیهای Open World و Forza3 هم تو ریسینگ, پس عملا دادن یک رای غیر ممکنه.
میشد ولی به ه حال خیلی ها این نظرو دادن ولی بهترین باید انتخاب بشه دیگه!
دوست گل من حرفت با یه عملی که کردی پارادوکس داره!اگه اینجوره چرا Crysis رو Crysis Series گذاشتی؟نکنه کرایسس 1 و Warhead روی 360 اومده؟!!!!!!
عزیز دارم لیستویرایش شده رو برای یکی از مدیران عزیز میفرستم که خودشون تا عصر گفتند این لیست رو ویرایش کنند.این کرایسیس رو هم بهم گفتند دوستان من هم عضو ویرایش ها گذاشتم که درست بشه.(من فکر کردم کرایسیس 1 هم برای 360 اومده متاسفانه پوزش میخوام)

آخرین ویرایش:
هيلو رو چه حسابي ؟
واقعا يك بازي شوتر اول شخص خيلي خيلي معموليه !!!!

SWEENEY%20TODD.JPG

تکرار نشه کورش :دی

• Like
Reactions: koorosh sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or