بهترین عنوان عمرتان در Xbox 360 چیست؟

بهترین عنوان در Xbox 360 چیست؟

• Halo:Series

رای‌ها: 21 10.4%
  • Mass Effect:Series

رای‌ها: 20 9.9%
  • Forza Series

رای‌ها: 6 3.0%
  • The Orange Box

رای‌ها: 0 0.0%
  • Gears Of War:Series

رای‌ها: 48 23.8%
  • Alan Wake

رای‌ها: 20 9.9%
  • Call Of Duty:Series

رای‌ها: 16 7.9%
  • Red Dead Redemption

رای‌ها: 39 19.3%
  • GTA:Series

رای‌ها: 13 6.4%
  • Need For Speed:Series

• Fable:Series

• Crysis 2

• L.ANoire

رای‌ها: 2 1.0%
  • Battlefield:Series

• Assassin's Creed:Series

رای‌ها: 14 6.9%
  • Dirt:Series

• Portal:Series

رای‌ها: 1 0.5%
  • BioShok:Series

رای‌ها: 2 1.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    202
مگه چندتا Crysis داشتیم ؟ :d
انتخاب سخت است ولی به هر حال یه چیزی انتخاب کردیم دیگه :d
عزیزم لیست در حال ویرایش هست یه سری اشکالات رو دارم حذف میکنم مثل این....
دیگه سخته ولی باید بهترین باشه دیگه!:p
WTF ؟!
چرا The Orange Box توی لیست نیست ؟
حتی متاسفانه تا به حال اسمشم نشنیدم!!!(همه ی بازی رو هارو هم نمیشه گذاشت عزیزم)بازی قشنگی هست یا معروفه؟؟؟(ببخشید راجع بهش هیچی نمیدونم ولی)
من بعد از عمری اومدم تو تاپیک 360 به یاد اون زمان که با 360 های لب گور ( اون سری اول ها )بازی میکردم دیدم بازی مورد علاقم Bioshock تو لیست نیست :|
اگه بشه اضافش میکنم.
این لیست نظر سنجی را کی درست کرده ؟:دی Alan Wake اشتباهی نوشته شده Alen Wake :دی
دوما این لیستی را که تهیه کردید نظره شخصی بوده دیگه ؟ بنظرتون جای Bioshock با میانگین امتیازات 96 به شدت خالی نیست؟!:دی
من!
خیلی خیلی عذر میخوام من صبح نشستم و یه لیستی از بازی ها رو تهیه کردم ولی متاسفانه حواسم به یه a به جای یه e نبوده!(متاسفم)
گفتم اگه بشه اضافش میکنم.

ویرایش:یکسری از بازی ها قراره به نظر سنجی اضافه شه و یکسری اشتباهات حذف بشه.....
ممنون!

ممنون از نظرات دوستان!

Where is Castlevania : Lords of Shadow ؟
در فروشگاه ها و منازل!!!!!
هر بازی رو که نمیشه گذاشت!!من برترین هارو بر اساس رای اکثریت دوستان تو 3 4 صفحه ی اول (نوشتن اسمها) لیست بندی کردم و گذاشتم و کسی رم ندیدم بگه بهترین بازی عمرش این بازی که شما میگی باشه متاسفانه!حالا نظرات فرق میکنه و نظر همه از جمله شما هم محترمه ولی فکر کنم بدونی که نظر سنجی رو 20 تا (حداکثر ) محدود شده و گرنه من خیلی از بازی های پیشنهادی دوستان رو بی چون و چرا میذاشتم.

من میتونم تعداد کثیری رو بیارم که این بازی بهترین تجربه 360 ـشون باشه . بجای خز عبلاتی مثل Forza2 با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشتش ، یا سری نیدفور اسپید که کاملا معلوم الحال هست میشد این بازی رو که خیلی از سایتها حتی همین بی سی خودمون نامزد دریافت بیشترین GOTY بود ، گذاشت ...

من میتونم تعداد کثیری رو بیارم که این بازی بهترین تجربه 360 ـشون باشه . بجای خز عبلاتی مثل Forza2 با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشتش ، یا سری نیدفور اسپید که کاملا معلوم الحال هست میشد این بازی رو که خیلی از سایتها حتی همین بی سی خودمون نامزد دریافت بیشترین GOTY بود ، گذاشت ...
موافقم . شاید بشه گفت یکی از بهترین بازی های این یکی دو سال گذشته هست ، ولی مشک اینجاست که به دلیل تمش خاطره انگیز نیست .
مثلا RDR چون OPEN WORLD هست شما باهاش خاطره پیدا می کنید ، شخصیتش رو می پذیرین ، با غم هاش غمگین میشید و با شادیهاش شادی می کنین . ولی تو CASTELVANIA:los گرچه داستان فوق العده جذاب هست و گیم پلی روون و زیبا ، ولی نهایتا بازی خاطره ای ازخودش بجا نمیذاره .

تو Alan Wake هم بنظرم همینطور هست ، گرچه گیم پلی ضعیف هست {از نظر من} ولی خط داستان خیلی سینمایی و زیبا کار شده و شما با شخصیت ارتباط برقرار می کنید و خاطره انگیز میشه براتون .

چرا re4 و re5 نه ! اونها هم بدلیل اینکه خاطره ایجاد نمی کنن ، بلکه صرفا خط داستانی زیبا دارن و گیم پلی جذاب . ولی اگه مربوط به ایکس باکس نبود مسلما جای عنواینی مثه Resident Evil 1 یا RE1:Remake و RE2 و RE:Zero حتما خالی می بود .

===
بچه هایی که RDR بازی کردن ، می دونن آرمادیل کجاست ؟ Black Watery چطور ? خیلی ها می دونن کجا چه کارایی کردن و هنوز خاطره دارن ، مثه لایو زدن هاشون ، خیانت هاشون ، شجاعت هاشون :)

• Like
Reactions: Top Gear Stig
موافقم . شاید بشه گفت یکی از بهترین بازی های این یکی دو سال گذشته هست ، ولی مشک اینجاست که به دلیل تمش خاطره انگیز نیست .
مثلا RDR چون OPEN WORLD هست شما باهاش خاطره پیدا می کنید ، شخصیتش رو می پذیرین ، با غم هاش غمگین میشید و با شادیهاش شادی می کنین . ولی تو CASTELVANIA:los گرچه داستان فوق العده جذاب هست و گیم پلی روون و زیبا ، ولی نهایتا بازی خاطره ای ازخودش بجا نمیذاره .

تو Alan Wake هم بنظرم همینطور هست ، گرچه گیم پلی ضعیف هست {از نظر من} ولی خط داستان خیلی سینمایی و زیبا کار شده و شما با شخصیت ارتباط برقرار می کنید و خاطره انگیز میشه براتون .

چرا re4 و re5 نه ! اونها هم بدلیل اینکه خاطره ایجاد نمی کنن ، بلکه صرفا خط داستانی زیبا دارن و گیم پلی جذاب . ولی اگه مربوط به ایکس باکس نبود مسلما جای عنواینی مثه Resident Evil 1 یا RE1:Remake و RE2 و RE:Zero حتما خالی می بود .

===
بچه هایی که RDR بازی کردن ، می دونن آرمادیل کجاست ؟ Black Watery چطور ? خیلی ها می دونن کجا چه کارایی کردن و هنوز خاطره دارن ، مثه لایو زدن هاشون ، خیانت هاشون ، شجاعت هاشون :)
دقیقا!هر کسی نظری داره درباره ی هر بازی و من هم گفتم کسی متاسفانه از یکسری بازی ها اسم نبرده که حالا شاید خیلی ها خوششون بیاد و خیلی ها هم بدشون بیاد........

ما فورزا 2 رو برای الان نمیخوایم بلکه خیلی ها هستند که با این شمارشم خاطره دارند(خودم خاطره ای ندارم چون فورزا 2 رو تازه گرفتم)و بهتره حرفی از NFS نزنی که خیلی ها فن دیوانه ی این سری بازی هستند و گفتم که هر کسی نظری داره و من نظری در رابطه با این بازی که شما گفتی ندیدم!!!!(خوبی بازی هم ربطی به امتیاز های سایت ها و منتقدان نداره ممکنه من از یه بازی خوشم بیاد و تو خوشت نیاد!(این نظر منه))
من چند تا از بهترین های 360 رو که خیلی معروف هستن رو برای انتخاب گذاشتم و از نظرات دوستان هم بهره گرفتم و یکسری بازی معروف دیگه هم گفتم.....
راستی یه چیزی:گفتی امتیاز نه؟؟الان اتفاقی کاور یکی از بازی های قدیمی رو دیدم به اسم Test Drive Unlimitid (اگه قسمت آخر دست نیست ببخشید) که زیرش نوشته مجله ی رسمی Xbox 360 بهش از 10 . 9 داده!!حالا اینم باید تو نظر سنجی باشه؟؟؟(تو گوگل اسمشو یه سچ بزن)

ویرایش:دوستان بگید چه بازی چرا بهتره دیگه.....اذیت نکنید دیگه.....آخه آدم بی دلیل که از یه چیزی خوشش نمیاد!پس لطفا دلیل انتخابتون رو هم بگید...

موفیقت!

آخرین ویرایش:
پیشنهاد می کنم نظر سنجی به همین صورت بمونه ، از میان این عناوین 5 تا تاپ بشن و بقیه که نمره پایین دارن حذف بشن . بعد بازی های دیگه اضافه بشه . بین اونها هم رقابت به همین صورت باشه تا ...
5 استار آخر که مشخص بشه کدو.مشون تاپ ترین هستن .
وگرنه خیلی ها مثل خود من بین دو سه بازی نیم دونن کدوم بهترین ، در حقیقت این بازی ها از 100 رضایت بخشی 95-99 درصد رضایت رو برآورده کردن و انتخاب بینشون مثه انتخاب بین اینه که بگی پدرت رو بیشتر دوست داری ای مادرتو ؟ {بدون تعصب و با دلیل } با نمنه آماری ای نرمال از هر جهت . خب مسملما سخته ، هر کدوم تو یک بخش زندگی فداکاری می کنن و دوست داشتنی هستن . دوست داشتن یکی بیشتر از اونیکی گاهی ظلم به احساست فردی هست .

پیشنهاد می کنم نظر سنجی به همین صورت بمونه ، از میان این عناوین 5 تا تاپ بشن و بقیه که نمره پایین دارن حذف بشن . بعد بازی های دیگه اضافه بشه . بین اونها هم رقابت به همین صورت باشه تا ...
5 استار آخر که مشخص بشه کدو.مشون تاپ ترین هستن .
وگرنه خیلی ها مثل خود من بین دو سه بازی نیم دونن کدوم بهترین ، در حقیقت این بازی ها از 100 رضایت بخشی 95-99 درصد رضایت رو برآورده کردن و انتخاب بینشون مثه انتخاب بین اینه که بگی پدرت رو بیشتر دوست داری ای مادرتو ؟ {بدون تعصب و با دلیل } با نمنه آماری ای نرمال از هر جهت . خب مسملما سخته ، هر کدوم تو یک بخش زندگی فداکاری می کنن و دوست داشتنی هستن . دوست داشتن یکی بیشتر از اونیکی گاهی ظلم به احساست فردی هست .
من کاملا موافقم دوستان دیگه چطور؟؟؟البته فکر کنم 3 تا بهتر باشه تا 5 تا!

دوست من شما بهتر بود قبل انتخاب بازی ها به سایت META و Gamerankings سر میزدید .

3w5l55qywr95mnxwh9a.bmp

5rzqa7ti8lbe91gy43t.bmp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or