عزیزم لیست در حال ویرایش هست یه سری اشکالات رو دارم حذف میکنم مثل این....مگه چندتا Crysis داشتیم ؟ :d
انتخاب سخت است ولی به هر حال یه چیزی انتخاب کردیم دیگه :d

حتی متاسفانه تا به حال اسمشم نشنیدم!!!(همه ی بازی رو هارو هم نمیشه گذاشت عزیزم)بازی قشنگی هست یا معروفه؟؟؟(ببخشید راجع بهش هیچی نمیدونم ولی)WTF ؟!
چرا The Orange Box توی لیست نیست ؟
اگه بشه اضافش میکنم.من بعد از عمری اومدم تو تاپیک 360 به یاد اون زمان که با 360 های لب گور ( اون سری اول ها )بازی میکردم دیدم بازی مورد علاقم Bioshock تو لیست نیست![]()
من!این لیست نظر سنجی را کی درست کرده ؟Alan Wake اشتباهی نوشته شده Alen Wake
دوما این لیستی را که تهیه کردید نظره شخصی بوده دیگه ؟ بنظرتون جای Bioshock با میانگین امتیازات 96 به شدت خالی نیست؟!![]()
در فروشگاه ها و منازل!!!!!Where is Castlevania : Lords of Shadow ؟
موافقم . شاید بشه گفت یکی از بهترین بازی های این یکی دو سال گذشته هست ، ولی مشک اینجاست که به دلیل تمش خاطره انگیز نیست .من میتونم تعداد کثیری رو بیارم که این بازی بهترین تجربه 360 ـشون باشه . بجای خز عبلاتی مثل Forza2 با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشتش ، یا سری نیدفور اسپید که کاملا معلوم الحال هست میشد این بازی رو که خیلی از سایتها حتی همین بی سی خودمون نامزد دریافت بیشترین GOTY بود ، گذاشت ...
دقیقا!هر کسی نظری داره درباره ی هر بازی و من هم گفتم کسی متاسفانه از یکسری بازی ها اسم نبرده که حالا شاید خیلی ها خوششون بیاد و خیلی ها هم بدشون بیاد........موافقم . شاید بشه گفت یکی از بهترین بازی های این یکی دو سال گذشته هست ، ولی مشک اینجاست که به دلیل تمش خاطره انگیز نیست .
مثلا RDR چون OPEN WORLD هست شما باهاش خاطره پیدا می کنید ، شخصیتش رو می پذیرین ، با غم هاش غمگین میشید و با شادیهاش شادی می کنین . ولی تو CASTELVANIA:los گرچه داستان فوق العده جذاب هست و گیم پلی روون و زیبا ، ولی نهایتا بازی خاطره ای ازخودش بجا نمیذاره .
تو Alan Wake هم بنظرم همینطور هست ، گرچه گیم پلی ضعیف هست {از نظر من} ولی خط داستان خیلی سینمایی و زیبا کار شده و شما با شخصیت ارتباط برقرار می کنید و خاطره انگیز میشه براتون .
چرا re4 و re5 نه ! اونها هم بدلیل اینکه خاطره ایجاد نمی کنن ، بلکه صرفا خط داستانی زیبا دارن و گیم پلی جذاب . ولی اگه مربوط به ایکس باکس نبود مسلما جای عنواینی مثه Resident Evil 1 یا RE1:Remake و RE2 و RE:Zero حتما خالی می بود .
===
بچه هایی که RDR بازی کردن ، می دونن آرمادیل کجاست ؟ Black Watery چطور ? خیلی ها می دونن کجا چه کارایی کردن و هنوز خاطره دارن ، مثه لایو زدن هاشون ، خیانت هاشون ، شجاعت هاشون![]()
ما فورزا 2 رو برای الان نمیخوایم بلکه خیلی ها هستند که با این شمارشم خاطره دارند(خودم خاطره ای ندارم چون فورزا 2 رو تازه گرفتم)و بهتره حرفی از NFS نزنی که خیلی ها فن دیوانه ی این سری بازی هستند و گفتم که هر کسی نظری داره و من نظری در رابطه با این بازی که شما گفتی ندیدم!!!!(خوبی بازی هم ربطی به امتیاز های سایت ها و منتقدان نداره ممکنه من از یه بازی خوشم بیاد و تو خوشت نیاد!(این نظر منه))من میتونم تعداد کثیری رو بیارم که این بازی بهترین تجربه 360 ـشون باشه . بجای خز عبلاتی مثل Forza2 با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشتش ، یا سری نیدفور اسپید که کاملا معلوم الحال هست میشد این بازی رو که خیلی از سایتها حتی همین بی سی خودمون نامزد دریافت بیشترین GOTY بود ، گذاشت ...
من کاملا موافقم دوستان دیگه چطور؟؟؟البته فکر کنم 3 تا بهتر باشه تا 5 تا!پیشنهاد می کنم نظر سنجی به همین صورت بمونه ، از میان این عناوین 5 تا تاپ بشن و بقیه که نمره پایین دارن حذف بشن . بعد بازی های دیگه اضافه بشه . بین اونها هم رقابت به همین صورت باشه تا ...
5 استار آخر که مشخص بشه کدو.مشون تاپ ترین هستن .
وگرنه خیلی ها مثل خود من بین دو سه بازی نیم دونن کدوم بهترین ، در حقیقت این بازی ها از 100 رضایت بخشی 95-99 درصد رضایت رو برآورده کردن و انتخاب بینشون مثه انتخاب بین اینه که بگی پدرت رو بیشتر دوست داری ای مادرتو ؟ {بدون تعصب و با دلیل } با نمنه آماری ای نرمال از هر جهت . خب مسملما سخته ، هر کدوم تو یک بخش زندگی فداکاری می کنن و دوست داشتنی هستن . دوست داشتن یکی بیشتر از اونیکی گاهی ظلم به احساست فردی هست .