mgh2225
کاربر سایت
فقط رمز منتخب جهان و اروپا
آقا من یه بار تویبازی شرطی با کارلوس از وسط زمین، دقیقا نقطه شروع بازی، شوت کردم مستقیم رفت تو گل
همونجا کلوپ ترکید
حیف که اون موقعا نمیشد ضبط کرد بازیو
فقط رمز منتخب جهان و اروپا
آقا من یه بار تویبازی شرطی با کارلوس از وسط زمین، دقیقا نقطه شروع بازی، شوت کردم مستقیم رفت تو گل
همونجا کلوپ ترکید
حیف که اون موقعا نمیشد ضبط کرد بازیو
آخ گفتی کتاب لوحه خانه...بازیکن باید در مدت ۳ سالی که شهردار به او فرصت داده است، به کشاورزی در مزرعه پرداخته و به احشام رسیدگی کند. در طول بازی میتوان در جشن ها شرکت کرده و با اهالی دهکده ارتباط برقرار نمود و به قسمتهای مختلف روستا مانند کوهستان و دریاچه به گردش پرداخت و در معدن نیز کاوش نمود. شخصیت بازی با ازدواج با یکی از ۵ دختر اهل دهکده میتواند دارای یک فرزند شود. در طول بازی ماجراهای جانبی متعددی رخ میدهد و هر روز میتوان اتفاق جدیدی را شاهد بود. روند بازی اینگونه است که : غیر خطی بودن سبک بازی، اختیارات وسیعی به بازیکن میدهد. هیچ راه منفردی برای به پایان رساندن بازی وجود ندارد و رابط کاربری بسیار خوب طراحی شده و انواع بسیاری از متون کمک رسان برای گیمر موجود است.
یعنی آهنگ های این بازی و سبکش هنوز بازی رو شبیهش ندیدم هرچی بوده اسمش شباهت داشته اما ازهیچ نظر قابل قیاس با این بازی نبود
چه مدت طولانی سر این بازی وقتم گذشت و واقعا هم ارزششو داشت
یادش بخیر کتاب لوحه خانه رو به قیمت 3500 تومان دوازده سال پیش خریدم... همه میومدن خونمون روند این بازیو از نزدیک ببینن
توی کدوم بازی دنیا لذت پدر شدن رو مثل این بازی حس کردید؟؟؟
ما بهش میگفتیم مزرعه سبز.آخ گفتی کتاب لوحه خانه...
کل سعدی مشهد رو دنبالش گشتم آخر پیداش کردم...
همون 13 یا 14 سال پیش...
گمش کردم متاسفانه...
ما به این Harvest Moon میگفتیم مرد کشاور. ملت میومدن خونمون نگاه کنن بازی رو.
ما بهش میگفتیم مزرعه سبز.
نصف تلویزیون های کلوب شده بود Harvest Moon
آخر هم هیچ کس به شهر نرسید.
آخه اصلا شهری وجود نداره:dما بهش میگفتیم مزرعه سبز.
نصف تلویزیون های کلوب شده بود Harvest Moon
آخر هم هیچ کس به شهر نرسید.
یعنی من پوستم کنده شد تا تمومش کنم!!! قشنگ آسفالت شدم!!! خیلی خوب بود! اون نسخش که هی کاغذ پیدا میکردی نشون میدادی رد میشدی! انگلیسی بلد نبودم کلا اون موقه! اونو من تموم کردم! یکی این سرویس نمود یکی سن آندراس اون مرحله ی هواپیما کنترلیش که با کیبورد به خاک نشستم تا رفتم!سری مدال افتخار یادتونه? واقعا عالی بود رو PS1.
Snake eater?! من که فکر کردم فقط 3.4تا میشه انتخاب کرد کامل نزدمps1-ps2-ps3- و رو داشتم در حال حاضر هم ps4 دارم... بلادبورن و بلادبورن و بلادبورن و بلادبورن پس در نتیجه لیست از نظر من ساقطه و رای نمیدم حالا بی شوخی the last of us و god of war 3 رو بیشتر از همه دوست دارم.
اطلاع ندارم در مورد بازیاش متاسفانه!این playstation classic بنظرت ارزش خرید داره؟