Noirique
کاربر سایت
با دیدن گزینه ها خیلی از لحظات قشنگ زندگیم برام زنده شدن . بخوام خاطراتم رو از لحظه خرید PSOne تا همین الآن مرور کنم فقط یک چیز میتونم بگم :
What a RIDE !
What a RIDE !
فوتبال ٩٨
با اون گزارشگر ژاپني باحالش
ياد دوستان
ياد ايام
بخير
Sent from my iPhone using Tapatalk
دادش صنعت گیم مدیون سونی و نوآوری هاش هستند شما دارین میگین سیاست کثیف؟؟!!سونی یک از فوتبال و اویلش متنفرم بودم کراش دوست داشتم و سر همه این بازی های مضخرفی که برای سونی یک اومد فقط سری پارازیت ایو یک و دو مخصوصا یکش سونی دو هم ارزش نداشت برم سمتش چون ابر بازی های اون وقت مثل دسپرادو و سری کماندوز پی سی اشنا شدم و سونی دو برام جز یک اسم چیزی نداشت سه هم اصلا حرفشو نزن چون 360 گرفتم پرونده سونی برام توی همون سونی یک بسته شد ولی کلا سیاست کثیفی رو به صنعت گیم ابلاغ کرد این سونی به همین دلیل متنفرم ازش
شاد شدیمسونی یک از فوتبال و اویلش متنفرم بودم کراش دوست داشتم و سر همه این بازی های مضخرفی که برای سونی یک اومد فقط سری پارازیت ایو یک و دو مخصوصا یکش سونی دو هم ارزش نداشت برم سمتش چون ابر بازی های اون وقت مثل دسپرادو و سری کماندوز پی سی اشنا شدم و سونی دو برام جز یک اسم چیزی نداشت سه هم اصلا حرفشو نزن چون 360 گرفتم پرونده سونی برام توی همون سونی یک بسته شد ولی کلا سیاست کثیفی رو به صنعت گیم ابلاغ کرد این سونی به همین دلیل متنفرم ازش
منم همینو گفتم ولی نمیدونم چرا کسی گوش نکرد.پس Harvest moon کجاس ! بهترین بازی بود که انجامش دادم هنوزم که هنوزه توی سیستمم دارمش آهنگاشو توی گوشیمم نگه داشتم بازی فوتبال 99 یا ونینگ الون 3 هم فوقالعاده خاطره انگیز بود اما هیچی Harvest moon نمیشد واسم
سونی یک از فوتبال و اویلش متنفرم بودم کراش دوست داشتم و سر همه این بازی های مضخرفی که برای سونی یک اومد فقط سری پارازیت ایو یک و دو مخصوصا یکش سونی دو هم ارزش نداشت برم سمتش چون ابر بازی های اون وقت مثل دسپرادو و سری کماندوز پی سی اشنا شدم و سونی دو برام جز یک اسم چیزی نداشت سه هم اصلا حرفشو نزن چون 360 گرفتم پرونده سونی برام توی همون سونی یک بسته شد ولی کلا سیاست کثیفی رو به صنعت گیم ابلاغ کرد این سونی به همین دلیل متنفرم ازش
منم همینو گفتم ولی نمیدونم چرا کسی گوش نکرد.