اگه از بی پولی بمیرم کنسول Wiiـم رو نمیفروشم چون سرگرمی خالصه واقعا ..
ماریو گلکسی 2 رو با اینکه خیلی کم وقت دارم ولی بازیش می کنم و باور کنید چنان خستگی رو از تنم در می کنه و روحیه ام رو عوض می کنه که درود می فرستم به روح سازندگان این فوق شاهکار ...
برای اولین بار نسخه تولایت پرنسس زلدا رو هم دارم میرم .. عظمت گیمپلی به این می گن ... 15 ساعت فعلا بازی کردم ولی فکر کنم هنوز اوایل بازی باشم ...
اتفاقا من هم تازه Wii گرفتم فردا انشال... برسه دستم. نینتندو واقعا خارق العاده هستش.بازیهاش اصل گیم پلی رو رعایت می کنند و خلاقیت اصلا با نینتندو شروع میشه. زلدا خیلی طولانیه اما مگه خسته میشی؟ حرف نداره. اتفاقا گیم کیوب هم دارم ولی Wii رو هم می خواستم! دسته های گیم کیوب و مموری کارتش رو دیگه میارم روی Wii.
اگه از بی پولی بمیرم کنسول Wiiـم رو نمیفروشم چون سرگرمی خالصه واقعا ..
ماریو گلکسی 2 رو با اینکه خیلی کم وقت دارم ولی بازیش می کنم و باور کنید چنان خستگی رو از تنم در می کنه و روحیه ام رو عوض می کنه که درود می فرستم به روح سازندگان این فوق شاهکار ...
برای اولین بار نسخه تولایت پرنسس زلدا رو هم دارم میرم .. عظمت گیمپلی به این می گن ... 15 ساعت فعلا بازی کردم ولی فکر کنم هنوز اوایل بازی باشم ...
بهترین کار میکنی بعضیا به من گفتن wii بفروش روش پول بزار 3ds بخر
منم راضی نمیشدم
بهم گفتن 10 تا بازی wii پورت شدن رو 3ds . نسخه ها جدید شده بازیا نینتندو 64 و گیم کیوب و wii همشون رو 3ds اومده و داره میاد 3ds قدرتش با wii یکیه
منم خریدم اما اصلا باهاش حال نکردم بعد گفتن بازی اوریج بخر خودمون عوض میکنیم منم خریدم اما بعد 2 هفته بازی کردن اون بازی هیچکس باهام بازی عوض نکرد حتی همونا که گفته بودن بعد 3ds فروختم الانم ds دارم
در کل خریت کردم wii نازنینمو فروختم خیلی ازش خوب مراقبت کرده بودم مثل آک بود
آره wii بازی قشنگ زیاد داره بخصوص ماریو گلگسی
وقتی wii اومد تریلر پرواز ماریو بین کهکشانا و چرخیدن 3 بعدی ماریو تو سیاره ها دیدم عاشق wii شدم خریدمش
کلا سری زلدا از نسخه nes تا الان همه عالین گیم پلیشون محشره
اتفاقا من هم تازه Wii گرفتم فردا انشال... برسه دستم. نینتندو واقعا خارق العاده هستش.بازیهاش اصل گیم پلی رو رعایت می کنند و خلاقیت اصلا با نینتندو شروع میشه. زلدا خیلی طولانیه اما مگه خسته میشی؟ حرف نداره. اتفاقا گیم کیوب هم دارم ولی Wii رو هم می خواستم! دسته های گیم کیوب و مموری کارتش رو دیگه میارم روی Wii.
مرسی. آره کار Wii درسته. چقدر هم شبیه ساز روش اجرا میشه. اتفاقا این wii که برداشتم اصلا باهاش کار نشده بود که توی عکس هم مشخصه همراه با دفترچه ها و همه چیش دست نخورده همراه با 12 تا بازی. ورژنش هم 3.1 بود که خودم به 4.1 تغییرش دادم. برنامه های اجرای بازیهای گیم کیوب رو هم آخرین ورژن گیر آوردم ریختم روش حالا دیگه همه رو از روی فلش اجرا میکنه. راستی برای بعضی از بازیهای گیم کیوب (مثلا فوتبال ماریو رو تست کردم شد) میشه مموری کارت شبیه سازی شده خود برنامه رو استفاده کرد (برای دوستانی که مموری کارت گیم کیوب ندارند).موافقم
منم خودم بخاطر عناوین محشر و تکرار نشدنی مثل mario galaxy یک و دو . د لست استوری و عنلوین دیگه میخوام دوباره یه wii بخرم بهترین کنسول عمرم wii بود تا با wii بازی نکنی متوجه نمیش چیه وقتی بازی کنی تو دنیا wii و نینتندو غرق میشی و لذت میبری تازه wii بازیا gamecube هم اجرا میکنه با نصب املاتور بازیا nes . snes . sega . ps1 و کنسولا دیگه رو اجرا میکنه حتی میتونی ویندوز هم روش نصب کنی من ویندوز 98 نصب کرده بودم
بخاطر مشکلات مالی wii فروختم خیلی پشیمونم میخوام بازم بخرم
- - -ویرایش - - -
موافقم باهات
من حس تو رو دارم
- - -ویرایش - - -
مبارکت باشه
پس بخاطر همینه دیگه تو بازی سنتر پیدات نیست؟ کم میایی دیگه؟
با wii حال میکنیا :d
مرسی. آره کار Wii درسته. چقدر هم شبیه ساز روش اجرا میشه. اتفاقا این wii که برداشتم اصلا باهاش کار نشده بود که توی عکس هم مشخصه همراه با دفترچه ها و همه چیش دست نخورده همراه با 12 تا بازی. ورژنش هم 3.1 بود که خودم به 4.1 تغییرش دادم. برنامه های اجرای بازیهای گیم کیوب رو هم آخرین ورژن گیر آوردم ریختم روش حالا دیگه همه رو از روی فلش اجرا میکنه. راستی برای بعضی از بازیهای گیم کیوب (مثلا فوتبال ماریو رو تست کردم شد) میشه مموری کارت شبیه سازی شده خود برنامه رو استفاده کرد (برای دوستانی که مموری کارت گیم کیوب ندارند).
باطری شارژی کملیون 2800mA هم قبل عید تا الان روشه (بدون شارژ مجدد) که نشون میده واقعا مصرف پایینی داره.