NeedForSpeed
من زمان اوج کلوپها PS1 بازی میکردم:
تو اون سالها اواخر دهه 70 بازیهای ماجرایی تو کلوب کمتر بازی میکردیم و بیشتر مسابقه ای بود کسایی که ماجرایی ها رو بیشتر خاطره دارند احتمالا قشر مرفه بودند و خودشون تو خونه PSداشتند.
از همه بیشتر Tekken3,WE فوتبال رو بازی میکردیم.
بعد اونها هم MK4 بود که بازی میکردیم و شورش در کشتی.
تارزان یادمه با اون بازی سه بُعدی زندگی مورچه که از رو کارتون ساخته بودند اومد.
یه NeedForSpeed هم بود که دونفره میشد و صفحه رو نصف میکرد اونم زیاد بازی میکردیم یادم نیست کدوم نسخه بود.
توی مورتال کمبات سگا زدن فینیش خیلی سخت بود ولی یادمه این MK Trilogy یه رمز داشت با یک دکمه فیتلتی یا انیمالیتی و... میزد و کلی حال میکردیم باهاش.
اواخرش یه کشتی کج واسش اومد اون هم قشنگ بود.
اویل3 رو دو مرحلشو رفتیم تو کلوب (وقت نبود-نوبت نبود-پول نبود میفهمی؟! ما بچه های دهه 60 و 50 بچه های محرومیت هستیم.) بعدا که کامپیوتر دار شدم رو PC رفتم.
هاروست مون اصلا بازی نکردم!
یه بازی هلیکوپتر هم 5 دقیقه بازی کردم اون موقع بعد نشد بازی کنم دیگه مووووند تا هفته پیش توی ویتا خریدمش و الان بازی میکنم اشک تو چشمام حلقه میزنه.واقعا آرزو به دل موندیم همه منتظر نوبت بودن یا وقتی زمان تایمر تلویزیون داشت تموم میشد و اون گوشه سمت چپ تصویر عدد دیجیتال سبز رنگ شروع به شمارش معکوس از 60 میکرد و دلهره و هیجان بازی مخلوط با شمارش معکوس میشد و پول شارژ نداشتیم به محمود آقا التماس میکردیم 5 دقیقه دیگه....
هییی جوونی کجایی.قاب همین هلیکوپتره پشت ویترین بود و من همیشه با خودم میگفتم یه روز که کلوپ خلوته پولامو جمع میکنم دوتا نوبت میخرم میشینم دل سیر بازی میکنم گذشت و گذشت و جور نشد تا یکی اومده بود خریده بودش انقدر ناراحت شدم و بغضم شد.
اون ماشین پلیسه که تو پست قبل گذاشتی هم شاهکار بود تو نوع خودش یه بازی جمع و جورتر و خوشگل ماشین پلیس هم تو سگا بود یادته احسان؟اسمشو یادم نیست.اولش خانمه بیسیم میزد و از بین فراری و پاترول و تریلی یکی رو انتخاب میکردی.
آره رضا جان خیلی ها اون موقع بازیا رو تو کلوپ بازی میکردن ---- آره بازیا ماجراجویی کم بازی میکردن تو کلوپ بیشتر فایتری و مسابقه ای رو 2 نفری بازی میکردن چون پول روم هم میزاشتن دنگی باهم بازی مکردن
البته یادته هزینه بازی 1 دسته با 2 دسته فرق داشت :d دو دسته یکمی گرونتر بود
من خودم اون زمان یه ps1 سری 1000 ژاپنی داشتم دست دومشو خریده بودم 210 هزار تومن :bighug: یادمهاون زمان میرفتم شاگردی یه تعمیرگاه ماشین لباسشویی قشنگ 9 ماه دست مزدمو گذاشتم تا یه ps1 خریدم
الانم با آدم کم سن پول نمیدن چه برسه اون موقع فقط بیگاری میکشیدن با دستمزد کم -- پدر دست حسابی نداشتم هر چی میخواستم باید خودم میخریدم
اتفاقا این پست امروز تو این تاپیک گذاشتم خودت ببین
http://forum.bazicenter.com/thread39009/page119/#post3788400
یادش بخیر تیکن 3 چه حالی میداد
کلیپ اپیزود اول
Tekken3
Tekken 3 intro
من از اولم زیاد با کمبات ارتباط برقرار نکردم اما با استریت فایتر . تیکن و ...... راحتر بودم شورش در کشتی محشر بود :bighug: اون پیر مرده که لباس سفید داشت دست تو جیبش بود با پا کلا مبارزه میکردو همیشه بر میداشتم
NeedForSpeed روی ps1 عالی بود تا اونجایی که میدونم 6 نسخه از NeedForSpeed روی ps1 اومده بود ----- این تقسیم شدن صفحه اولین بار تو ps1 شروع شد واقعا یه انقلابی بود که مثلا 2 تا 4 قسمت میشد هر بازیکن هم تو بخش خودش اختیار کامل و محیط کاملا مجزا داشت
گفتم 4 نفره چون تبدیل دسته 4 نفره رو یادته میشد 4 نفری مثلا فوتبال بازی کرد
اکثرا میرفتی کلوپا 95 درصد داشتن فوتبال 99 بازی میکردن یه 5 درصدی بازیایی مثل رزیدنت اویل بازی میکردن کلی آدم هم دورش جمع میشدن نگاه میکردن
اتفاقا همین بازی هلکوپتر اون زمان من خریدم اونم داشتم میرفتم پارک گلچین تو منطقه 15 بعد دیم 2 هزار تومن پول افتاده زمین برداشتم به مرده که جلوم بود گفتم آقا ول شما افتاده؟؟ گفت آره مال منه اما چون بهم گفتی برای بخودت منم سریع کل مسیر تند تند رفتم پل چهارم ابوذر
یه 35 دقیقه ای راه بود رفتم با پوله همین بازی هلکوپتر خریدم 1500 تومن :d 500 تومنم موند رفتم کل بچه ها کوچه بستنی لیوانی خریدم دادم بهشون یادش بخیر دونه 35 تومن بود :d
کلوپ طرف شما با کلاس بوده تایمر داشته طرف ما که اسمتو تو کاغذ مینوشت بعد مینوشت مثلا با این پول باید 30 دقیقه بازی کنه بعد ساعت شروع مینوشت وقتی هم نوبتت تموم میشد با پس گردنی بلندت میکرد :d طنز تلخ ( واقعیت تلخ شیرین شده با شیرین کننده مصنوعی :d )
آره اون بازی رالی سگا رو یادمه
خیلی حال میداد چقدر بازیش کردم
خیلی زیبا نوشتید دوست عزیز. واقعا رفتم به خاطرات گدشته. اون بازی سگا هم که فرمودین بازی Chase H.Q. II سگا بود.
یادش بخیر :bighug: