Fenris Wolf
کاربر سایت
biggest loser رو پیشنهاد میکنم(your shape بیشتر بدن سازی و یوگائه)ببخشید دوستان از این بازیای ورزشی کدومشو واسه تناسب اندام و لاغر شدن پیشنهاد میکنین
biggest loser رو پیشنهاد میکنم(your shape بیشتر بدن سازی و یوگائه)ببخشید دوستان از این بازیای ورزشی کدومشو واسه تناسب اندام و لاغر شدن پیشنهاد میکنین
با نظرت موافقم بازي هاش سليقه اي من عاشق بور شيپ شدممیگم تمام بازیاش سلیقه این!
من عاشق کینکتیمالز و fighters uncaged شدم!!

عزیزم شما درجه سختیشو بالا بذار تا بهت بگم حتی نمیتونی تا وسط زمین دشمن بری!با احترام به نظر اکثریت، ولی من زیاد با Kinect Sports حال نکردم.
من پینگ پنگ، فوتبال، و بولینگش رو امتحان کردم و به نظرم زیاد حرکات گیمر رو دقیق به بازی منتقل نمی کنه و همین جوری علی اللهی هر کاری کنه یه عکس العملی توی بازی می زنه! فوتبالش هم که هر چی می زنی گل میشه!
من خودم از این 4-3 تا گیمی که تا به حال دیدم با Dance Central از بقیه بیشتر حال کردم. البته 3-2 تا گیم هم دارم که هنوز تست نکردم از قبیل یور شیپ و The Biggest Loser و اینا...
با احترام به نظر اکثریت، ولی من زیاد با Kinect Sports حال نکردم.
من پینگ پنگ، فوتبال، و بولینگش رو امتحان کردم و به نظرم زیاد حرکات گیمر رو دقیق به بازی منتقل نمی کنه و همین جوری علی اللهی هر کاری کنه یه عکس العملی توی بازی می زنه! فوتبالش هم که هر چی می زنی گل میشه!
من خودم از این 4-3 تا گیمی که تا به حال دیدم با Dance Central از بقیه بیشتر حال کردم. البته 3-2 تا گیم هم دارم که هنوز تست نکردم از قبیل یور شیپ و The Biggest Loser و اینا...
والله من که به نظرم اصلا دقیق نیومد. شدت و قدرت حرکات آدم رو درست منتقل نمی کنه و خیلی جنرال و معمولی حرکت میده کاراکتر رو.عزیزم شما درجه سختیشو بالا بذار تا بهت بگم حتی نمیتونی تا وسط زمین دشمن بری!
اتفاقا همه از دقتش صحبت میکنند!
بسیار ممنون حتما امتحان می کنم.فقط والیبا و دو میدانیش خوبه اونارو حتما بازی کن صد در صد خوشت میاد
:-o:-o:-o:-oما هم بلاخره 3 روزی هست کینکتوئ گرفتیم فعلا بازی درست حسابی ندارم ولی همین کینکت ادونچر و Your Shape بهتر از همش بوده