بهترین بازی کینکت

بهترین بازی کینکت از نظر شما

• Kinect Sports

رای‌ها: 339 65.7%
  • Kinect Adventure

رای‌ها: 163 31.6%
  • Kinectimals

رای‌ها: 39 7.6%
  • Kinect Joy Ride

رای‌ها: 31 6.0%
  • Dance Central

رای‌ها: 163 31.6%
  • Sport Island Freedom

رای‌ها: 10 1.9%
  • Motion Sport

رای‌ها: 20 3.9%
  • Your Shape : Fitness Envolved

رای‌ها: 68 13.2%
  • Get Fit with Mel B

رای‌ها: 10 1.9%
  • Zumba Fitness

رای‌ها: 23 4.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    516
دوستان خبري فوق العاده
boxartlg.jpg

As spotted by X360A, the game’s box on Xbox.com shows the title is “Better With Kinect.”

This isn’t the first time Future Solider and Kinect have been mentioned together. After the game was announced and when Kinect was known as Natal, it was reported that it would support the motion camera.

Ubisoft dropped a no comment to VG247 when asked about it.

Future Soldier was recently pushed back to 2012. When it releases, it will also release on PS3 and PC as well as 360.​

• Like
Reactions: mahi58 and hadi sh
چی هست؟خوردنیه؟
فکر نکنم!!!یه جورایی به بازی شباهت داره!!!حالا نمیدونم چی هست؟؟؟بازی یا سیبه یا ....آخه مرد حسابی این چه سوالیه!!!یه بازی نسبتا نیمه معروف اول شخص تو سبک تیر در کنه!!!!
دوستان خبري فوق العاده
boxartlg.jpg
نقل قول خطاب به دوستان هاردکور گیمر!!

فکر نکنم!!!یه جورایی به بازی شباهت داره!!!حالا نمیدونم چی هست؟؟؟بازی یا سیبه یا ....آخه مرد حسابی این چه سوالیه!!!یه بازی نسبتا نیمه معروف اول شخص تو سبک تیر در کنه!!!!
نقل قول خطاب به دوستان هاردکور گیمر!!
دوست عزيز سوم شخصه ;)

کجاش سوم شخصه؟؟؟؟؟؟من قبلا تو ps2 بازی میکردم اول شخص بود؟؟؟!!!میشه یه لینک عکس یا چیزی بدی؟؟؟
اين دو تاي بالا از نسخه آخر هستند اين دو تا پايين هم از شماره قبلي يعني GRAW 2

یه سوالی. یه فروشنده یی بهم گفت این بازیه کینکتی مایکل جکسون با تاخیر اجرا میشه. کسی امتحان کرده؟ صحت داره این حرف؟
دوستان در موردش گفته بودن بهتر بود صفحات قبلی رو هم میخوندی.....
ولی میگن خیلی خیلی خیلی کم لگ داره یا به اصطلاه همون دیر اجرا میشه......

به نظرتونFuture Soldierکلا با کینکته یا مثلا به صورت مولتی کنترل است؟(منظورم از کلا در مورد کینکت توی بازیه):
کینکت+دسته.
شاید.....
من که خیلی استقبالمیکنم اگه اینجوری بشه اخه همش فکر میکنم چجوری میخواد حرکت شلیک یا ....رو بگیره؟؟؟؟؟(پس احتمالا با همین روش خواهد بود!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or