SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Mar 9, 2010 #47 رو 360 به من Geow1 و Fable II خيلي بهم چسبيد. اما كلا Spoiler از آواتارم معلومه كدوم بازي ها بيشتر از همه بهم چسبيده .
رو 360 به من Geow1 و Fable II خيلي بهم چسبيد. اما كلا Spoiler از آواتارم معلومه كدوم بازي ها بيشتر از همه بهم چسبيده .
babakgol کاربر سایت Mar 11, 2010 #50 سلام دوستان مي دونم جاي مناسبي براي اين سوال نيست ولي به بزرگيه خدتون ببخشيد. ميشه يك بازي تو مايه هاي max payne از نظر داستان و گيم پلي و در همون حال و هوا معرفي كنيد؟ يك دنيا ممنون
سلام دوستان مي دونم جاي مناسبي براي اين سوال نيست ولي به بزرگيه خدتون ببخشيد. ميشه يك بازي تو مايه هاي max payne از نظر داستان و گيم پلي و در همون حال و هوا معرفي كنيد؟ يك دنيا ممنون
SHANSER کاربر سایت Mar 11, 2010 #53 لطفا برای فعال کردن پاسخ سریع روی آیکون پاسخ سریع در یکی از پست های بالا کلیک کنید.
S sepehrsr کاربر سایت Mar 11, 2010 #54 Mirror Edge :cheesygri خیلی بهم حال داد. تنها بازی بود که 2 بار بازی کردم. V.V...
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Mar 11, 2010 #55 نوشته شده توسط babakgol: سلام دوستان مي دونم جاي مناسبي براي اين سوال نيست ولي به بزرگيه خدتون ببخشيد. ميشه يك بازي تو مايه هاي max payne از نظر داستان و گيم پلي و در همون حال و هوا معرفي كنيد؟ يك دنيا ممنون بیشتر... روی xbox360-میتونی 2 ماه دیگه صبر کنی و ALAN WAKE رو بازی کنیَ!!!سازندگان Max Payne میسازنش!خیلی خوفتر و زیباتر
نوشته شده توسط babakgol: سلام دوستان مي دونم جاي مناسبي براي اين سوال نيست ولي به بزرگيه خدتون ببخشيد. ميشه يك بازي تو مايه هاي max payne از نظر داستان و گيم پلي و در همون حال و هوا معرفي كنيد؟ يك دنيا ممنون بیشتر... روی xbox360-میتونی 2 ماه دیگه صبر کنی و ALAN WAKE رو بازی کنیَ!!!سازندگان Max Payne میسازنش!خیلی خوفتر و زیباتر
mehdee2 کاربر سایت Mar 11, 2010 #56 bioshock1 چون گفت نوشته شما بسیار اندک است! مجبورم دوباره بنویسم bioshock1