Refill کاربر سایت Aug 28, 2011 #363 only desperados البته سری commandos هم خیلی دوست داشتم بیشتر... منم بهترین بازی بود که کردم چقدر خاطره دارم باهاش تو نسخه فارسیش رو بازی کردی؟ جان کوپر-سام-سانچز
only desperados البته سری commandos هم خیلی دوست داشتم بیشتر... منم بهترین بازی بود که کردم چقدر خاطره دارم باهاش تو نسخه فارسیش رو بازی کردی؟ جان کوپر-سام-سانچز
kingmammad110 کاربر سایت Aug 28, 2011 #369 mafia II فقط رو lcd میفهمی چیه بازیی بود که گاهی وقتها فقط میدیدم هوا داره روشن میشه و من هنوز در حال بازی کردن بودم
mafia II فقط رو lcd میفهمی چیه بازیی بود که گاهی وقتها فقط میدیدم هوا داره روشن میشه و من هنوز در حال بازی کردن بودم
Fu11 GAME کاربر سایت Aug 29, 2011 #373 نوشته شده توسط Game4life: 1-موافقم به شدت!:d 2-البته Ac1 هم خيلي حال داد:d بیشتر... 1- موافقم 2-نه تنها Ac1 بلکه 2 و brotherhood هم خوب بود Reactions: Blaugrana
نوشته شده توسط Game4life: 1-موافقم به شدت!:d 2-البته Ac1 هم خيلي حال داد:d بیشتر... 1- موافقم 2-نه تنها Ac1 بلکه 2 و brotherhood هم خوب بود
PAUSE کاربر سایت Aug 29, 2011 #375 بعد از بازی کردن Portal 2 نظرم کلا عوض شد.بهترین بازیه عمرم : Portal 2 :d