بهترین بازی که تا الان کردید فقط یک بازی نه بیشتر

• Thread starter Thread starter Steven
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه کلی بود که هیچی نمیگفتم چون نمیتونم بین Heavy Rain و Fahrenheit یکی رو انتخاب کنم !
اما حالا که تو بازیای Xbox سوال شده میگم MW2 بدون ذره ای شک !!! هنوزم که بازیش میکنم داغونم میکنه ... هی با خودم میگم کاش مثل HR بود و نمیذاشتم Ghost بسوزه ... =((
یه بدترین بازیم بگم ؟! Vanquish ! به خدا آشغالترین بازیه که میتونم تصور ساختشو بکنم ! :-& (خاک تو سرت میکامی , اگه Soda 51 نبود تو همین Shadow of damn هم گند میزدی ... برو Resident 6 بساز جای این کارا ...)

batman arkham asylum مخصوصا اون میان پرده ای که بتمن سرش درد میگیره و کودکی و پدر و مادرش میان جلوی چشمش واقعا زیباست هنوز اونجاش از ذهنم نرفته و چجوری کشته میشن بهترین شکل ممکن نمایش داده میشه

comix zone کنسول سگا واقعا با این بازی بهتراین خاطرات رو دارم هیچ بازی به اندازه این بازی به دلم ننشست .

ولی برای کنسول 360 بازی the darkness بود یک شاهکار به تمام معنا بود صحنه کشته شدن jenny هیچ وقت از یادم نمیره .

comix zone کنسول سگا واقعا با این بازی بهتراین خاطرات رو دارم هیچ بازی به اندازه این بازی به دلم ننشست .

ولی برای کنسول 360 بازی the darkness بود یک شاهکار به تمام معنا بود صحنه کشته شدن jenny هیچ وقت از یادم نمیره .

واقعا کامیکس خوب بود وهست من هنوز دارمش دارم توی psp بازی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or