بهترین بازی های Co-op در 360 کدومها هستن؟

باید dvd 2 رو بذاری وبعد توسط هر دو دسته ساین بشی ...با پروفایلهای متفاوت بعد به قسمت اول یا دوم میری و منتظر میشی بازی لود شه (یه شماره میشماره )

من که نمی خوام با system link بازی کنم . می گم می خوام split creen کنم (صفحه نصف بشه ) یعنی فقط با یه دستگاه و dvd بازی کنم

من که نمی خوام با system link بازی کنم . می گم می خوام split creen کنم (صفحه نصف بشه ) یعنی فقط با یه دستگاه و dvd بازی کنم
دوست عزیز کار خاصی لازم نیست انجام بدی.
میری تو بخش Campaign ، نفر دوم sign in میشه، بعد هر مرحله ای رو که خواستی با هر درجه سختی انتخاب میکنی و صبر میکنی تا کامل Load بشه (درصد Load رو زیر عکسش زده)، 100% که شد Start رو میزنی دیگه.

کسی می دونه این hawx2 co op خوبی داره یا نه؟

coop نسخه اولش که خدا بود!
مخصوصا اگه با رفیقات کامل هماهنگ بودی و voice هم داشتی! من خودم نسخه یکیش رو ساعت ها روی پی سی coop رفتم روی 360 هم حتما به همون اندازه لذت و ارزش داره!
چه برسد به نسخه دوم که فک کنم coop اش هماهنگی بیشتر و در نتیجه لذت بیشتر داشته باشه.

خوب عزیزه من منظوره منم همون بود البته ماله من وقتیه که شما و دوستت میخواین همدیگه رو بکشین:d در دی وی دی 1 هم میتونین باهم بقیه رو بکشین

چون حالت SPLIT-SCREEN نصف گرافیک بازی رو میگیره
واقعا با نصف صفحه reach بازی کردن اصلا لذت نداره
تنهایی میچسبه عجیب:d

اتفاقا من Co op ـش رو رو تلویزیون 46 اینچ رفتیم کلا خفن باحال بود :d برای مقابله با هانتر ها استراتژی باید چید :d هر کی ندونه فک می کنی داری Warcraft بازی میکنی :d در آن واحد هم باید بجنگی هم فکرت کار کنه :d یه جا بود این Elite ها مثه مور م ملخ بودن یکیشون با Sword میاد حالتو بگیره یهو من Lock کردم زرهمو پسرخالم اومد از پشت Knife ـش کرد :d

بچه ها از بازیهای زیر کدومهاشون رو میشه روی یه دستگاه با دو دسته بازی کرد !؟
red dead redemption
alon wake
castlevania : lord of shadow
gears of war 2
هر کدوم که میشه رو روشش رو هم توضیح بدید . با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or