Top Gear Stig کاربر سایت Nov 19, 2011 #107 نوشته شده توسط Top Gear Stig: دوستان بخش داستانی بازی گیرز3 4 نفره میشه؟؟؟ بیشتر... نبود؟؟؟
Captain America I am become Death, The Destroyer of Worlds کاربر سایت Nov 19, 2011 #108 نوشته شده توسط Top Gear Stig: نبود؟؟؟ بیشتر... بله 4نفره میشه بازیش اگه توجه کنی تو هر قسمت همیشه 4 نفر پایه هستند که جای اون ها میتونید قرار بگیرید
نوشته شده توسط Top Gear Stig: نبود؟؟؟ بیشتر... بله 4نفره میشه بازیش اگه توجه کنی تو هر قسمت همیشه 4 نفر پایه هستند که جای اون ها میتونید قرار بگیرید
Top Gear Stig کاربر سایت Nov 19, 2011 #109 نوشته شده توسط BSB_787: بله 4نفره میشه بازیش اگه توجه کنی تو هر قسمت همیشه 4 نفر پایه هستند که جای اون ها میتونید قرار بگیرید بیشتر... ممنون که راهنمایی کردید ولی چجوری میشه بهم همینجا بگید یا P.M کنید؟؟؟لطفا!من سعی کردم ولی فقط تونستم 2 نفره کنم!
نوشته شده توسط BSB_787: بله 4نفره میشه بازیش اگه توجه کنی تو هر قسمت همیشه 4 نفر پایه هستند که جای اون ها میتونید قرار بگیرید بیشتر... ممنون که راهنمایی کردید ولی چجوری میشه بهم همینجا بگید یا P.M کنید؟؟؟لطفا!من سعی کردم ولی فقط تونستم 2 نفره کنم!
Captain America I am become Death, The Destroyer of Worlds کاربر سایت Nov 20, 2011 #110 نوشته شده توسط Top Gear Stig: ممنون که راهنمایی کردید ولی چجوری میشه بهم همینجا بگید یا P.M کنید؟؟؟لطفا!من سعی کردم ولی فقط تونستم 2 نفره کنم! بیشتر... من خودم هنوز 4نفره بازی نکردم نمیدونم درست ولی فکر نکنم فرقی با 2نفره بودنش داشته باشه تفاوتی نباید بکنه
نوشته شده توسط Top Gear Stig: ممنون که راهنمایی کردید ولی چجوری میشه بهم همینجا بگید یا P.M کنید؟؟؟لطفا!من سعی کردم ولی فقط تونستم 2 نفره کنم! بیشتر... من خودم هنوز 4نفره بازی نکردم نمیدونم درست ولی فکر نکنم فرقی با 2نفره بودنش داشته باشه تفاوتی نباید بکنه
ston cold کاربر سایت Nov 23, 2011 #111 نوشته شده توسط Top Gear Stig: ممنون که راهنمایی کردید ولی چجوری میشه بهم همینجا بگید یا P.M کنید؟؟؟لطفا!من سعی کردم ولی فقط تونستم 2 نفره کنم! بیشتر... جیسگر واسه چهارنفره باید دوتا دستگاه باشه یا لینک یا لایو البته مطمعن نیسم
نوشته شده توسط Top Gear Stig: ممنون که راهنمایی کردید ولی چجوری میشه بهم همینجا بگید یا P.M کنید؟؟؟لطفا!من سعی کردم ولی فقط تونستم 2 نفره کنم! بیشتر... جیسگر واسه چهارنفره باید دوتا دستگاه باشه یا لینک یا لایو البته مطمعن نیسم
Top Gear Stig کاربر سایت Nov 23, 2011 #114 نوشته شده توسط ston cold: جیسگر واسه چهارنفره باید دوتا دستگاه باشه یا لینک یا لایو البته مطمعن نیسم بیشتر... نوشته شده توسط SiLeNt DeλtH: واسه Split Screen تا دو نفر جا داره ، 4 نفره آنلاین ... بیشتر... ممنون دوستان!
نوشته شده توسط ston cold: جیسگر واسه چهارنفره باید دوتا دستگاه باشه یا لینک یا لایو البته مطمعن نیسم بیشتر... نوشته شده توسط SiLeNt DeλtH: واسه Split Screen تا دو نفر جا داره ، 4 نفره آنلاین ... بیشتر... ممنون دوستان!