بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

اقا دیدم به ولله :دی 2 - 3 بار دیگه W_D رو دیدم ولی اینقدر بازی عالی نیست که دارین کف و خون قاطی میکنین ، شاید برای من اینجوریه :| خود بازی رو میگم ها ، کاری به ویژوال ندارم :دی
اره اون هک کردن چراغ راهنما واقعا کار باحالی بود خوشم اومد ، بعد اینکه چجوری متوجه شدین دارن مولتی بازی میکنن ؟ اخرش که نقشه شهر رو نشون داد من اسمی ندیدم !!
SW رو هم دیدم خیلی گرافیکش خوب بود برابری میکرد با W_D ! ولی کلا با تم SW حال نمیکنم :دی

2-3 بار دیدی اونوقت متوجه نشدی داشتن دو نفره بازی میکردن ؟ :d
آخر ماموریت کرکتر رو سوئیچ کردن یه یه نفر دیگه و اون به Pierce کمک کرد که فرار بکنه ، کلا وقتی که کرکتر اول در حال انجام ماموریت بود ، یه نفر دیگه داشت یه قسمت دیگه از ماموریت رو انجام میداد :d
آخر تریلر مشخصه یه نفر سمت چپ تصویر هست و یه نفر دیگه سمت راست ، دونفره بازی میکردن.
اون آخر هم که تصویر دور میشه ، توی تصویر دقت کن کلی اسم مختلف میبینی ، که افراد مختلفی هستن که بازی میکنن.
سیستم هک کردن هم کُلا جالب بود ، وقتی توی کلاب بود با هک کردن تلفن اون زنه متوجه شد که دارن میان سراغش و از کلاب فرار کرد ، کلا خیلی حرفه ای درست کردن اون قسمت رو ، من با کارگردانیش بیشتر از گرافیکش حال کردم :d

ولی خداییش امسال اکثر بازیهایی که نمایش داده شد عالی بودن خیلی سخته انتخاب ، من به Watch Dogs رای دادم ولی خب میدونم مال این نسل نیست . بین بقیه بازیها به ترتیب TLOU و Tomb Raider و AC III رو خیلی خوشم اومد ، GOW حس جدیدی بهم نمیداد ولی خب نمایش عالی داشت ، Halo 4 بنظر پیشرفت خیلی زیادی داشت از هر نظر ، Far Cry 3 یه FPS ه خیلی اکشن و متنوع که گرافیکش هم روی کنسول فوق العاده ست ( فکر میکنم کسی زیاد به گرافیک FC3 توجه نکرده اینجا ! ) Splinter Cell هم بتظر خیلی خوب میومد .

کلا یوبیسافت با بازیهاش پرچمدار E3 بود : Watch Dogs - AC III - Far Cry 3 - Splinter Cell

وا! پس چرا واسه من Beyond: Two Souls از همه قشنگ تر بود نمایشش؟:-/ اونم کی، من!!؟ که از HR متنفرم!!
به نظر من:
  • Bayond: Two Souls
  • Watch Dogs
  • The Last of Us
  • Halo 4
  • Tomb Raider
  • Crysis 3

آخه Beyond چیزی از GamePlay ش ندیدیم و اصلا نمیدونیم چه سبکیه ، امیدوارم یه چیزی باشه که فقط به دکمه زدن ختم نشه .

2-3 بار دیدی اونوقت متوجه نشدی داشتن دو نفره بازی میکردن ؟ :d
آخر ماموریت کرکتر رو سوئیچ کردن یه یه نفر دیگه و اون به Pierce کمک کرد که فرار بکنه ، کلا وقتی که کرکتر اول در حال انجام ماموریت بود ، یه نفر دیگه داشت یه قسمت دیگه از ماموریت رو انجام میداد :d
آخر تریلر مشخصه یه نفر سمت چپ تصویر هست و یه نفر دیگه سمت راست ، دونفره بازی میکردن.
اون آخر هم که تصویر دور میشه ، توی تصویر دقت کن کلی اسم مختلف میبینی ، که افراد مختلفی هستن که بازی میکنن.
سیستم هک کردن هم کُلا جالب بود ، وقتی توی کلاب بود با هک کردن تلفن اون زنه متوجه شد که دارن میان سراغش و از کلاب فرار کرد ، کلا خیلی حرفه ای درست کردن اون قسمت رو ، من با کارگردانیش بیشتر از گرافیکش حال کردم :d

تو مطمئنی همون تریلری رو دیدی که من دیدم ؟ اخه تو پارت سوم تریلر اون یارو دی مارکو رو میکُشه بعد سوار یه ماشین قرمز میشه و میخواد از رو پل بگذره تریلر تموم میشه ! من که چیزی از مالتی بازی کردنش نفهمیدم . اون قسمت کلاب رو هم قبول دارم کلا کار باحالی بود ! ولی اخرش من یکی دیگه رو ندیدم که بهش کمک کنه !! :-/

آخه Beyond چیزی از GamePlay ش ندیدیم و اصلا نمیدونیم چه سبکیه ، امیدوارم یه چیزی باشه که فقط به دکمه زدن ختم نشه .

24 دقیقه از گیم پلی بازی تو یوتیوب هست که اریا تو ترد بازی گذاشته . نه فقط QTE نیست .

آخرین ویرایش:
دوستان Watch dogs مال همین نسله! به چه زبونی بگیم؟:دی
انقدر هم با Last of us مقایسه نکنید اون رو یه pd غول اجرا شده TLOU واسه ps3 !

---------- نوشته در 02:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:00 AM ارسال شده بود ----------

از HR متنفرم!!
درسته سلیقه ای و ممکنه به دل هرکی نشینه اما واقعا این تنفر شمارو درک نمیکنم!

تو مطمئنی همون تریلری رو دیدی که من دیدم ؟ اخه تو پارت سوم تریلر اون یارو دی مارکو رو میکُشه بعد سوار یه ماشین قرمز میشه و میخواد از رو پل بگذره تریلر تموم میشه ! من که چیزی از مالتی بازی کردنش نفهمیدم . اون قسمت کلاب رو هم قبول دارم کلا کار باحالی بود ! ولی اخرش من یکی دیگه رو ندیدم که بهش کمک کنه !! :-/

پس تو یه چیز دیگه رو دیدی ، اونی که من دیدم آخرش تصویر میره بالای پشت بوم و به یه کرکتر دیگه سوئیچ میکنه که در حال صحبت با رئیسش هست ، و رئیسش میگه :

i want every one track pierce , and protect him , at least for now

بعد هم طرف شروع میکنه و به دویدن و تصویر دور میشه و اسامی مختلفی رو در جای جای شهر میبینی .

یه جای اون تریلری که من دیدم هم نشون میده که دو نفر دارن بازی میکنن.

پس تو یه چیز دیگه رو دیدی ، اونی که من دیدم آخرش تصویر میره بالای پشت بوم و به یه کرکتر دیگه سوئیچ میکنه که در حال صحبت با رئیسش هست ، و رئیسش میگه :

i want every one track pierce , and protect him , at least for now

بعد هم طرف شروع میکنه و به دویدن و تصویر دور میشه و اسامی مختلفی رو در جای جای شهر میبینی .

یه جای اون تریلری که من دیدم هم نشون میده که دو نفر دارن بازی میکنن.

من 3 پارت گیم پلی از Gamersyde گرفته بودم که دایرکت فید بود ولی اینا رو نداشت :دی عجیبه :دی ولی در کل قبول دارم W_D تو قسمت گرافیک بهترین بود البته بدون توجه به پلتفرم و فقط بر اساس نمایش پریشب . ( البته به همراه SW )

برای من که بدون شک بهترین نمایش TLOU بود . هنوزم تو جو تریلر هستم ! بینظیر بود !
همه چیز عالی بود . گیم پلی . طراحی مراحل . هوش مصنوعی بینظیر بازی . گرافیک بازی .
رتبه-ی دوم رو میخواستم بدم به Watch Dogs ولی چونتریلر نسخه-ی کنسولی ور ندیدم رتبه-ی دوم رو HALO4 میدونم . مطمئنم وقتی عرضه میشه کلاس سبک FPS رو چند پله میبره بالاتر !
رتبه-ی سوم Watch Dogs . عالی بود ولی تا نسخه-ی کنسولی بازی رو نبینم نمیتونم مثل بقیه دوستان با نمایشش حال کنم :دی
رتبه-ی چهارم Beyond . نمایشش تو کنفرانس عالی بود حدود 40 دقیقه دیگه گیم پلی 720p بازی دانلود میشه! میریم تو کارش :دی
رتبه-ی پنجم هم GOW:A . گیم پلی بازی سریع-تر شده بود . استفاده از اسلحه-ی دشمنان هم باعث میشه تعداد کومبوهای بازی بیش از حد زیاد شه . همه جیزش عالی بود بجز گرافیک که خب اولین نمایش گیم پلی بازی بود و مطمئنم در آینده مثل نسخه-ی سوم خوهاد ترکاند دی

میشه لینک ان تریلری که از Watch Dog دیدید و کف کردید رو بدید منم ببینم؟

والا من یه تریلر ازش دیدم که کیفیت چندانی نداشت و اصلا هم ازش خوشم نیومد! میگم شاید من دارم جای WD تام و جری میبینم!:دی البته گرافیکش خیلی خفن بود که چون روی PC و عملا نسل بعده چیز عجیب و پیچیده ای نیست برام.

والا من یه تریلر ازش دیدم که کیفیت چندانی نداشت و اصلا هم ازش خوشم نیومد! میگم شاید من دارم جای WD تام و جری میبینم!:دی البته گرافیکش خیلی خفن بود که چون روی PC و عملا نسل بعده چیز عجیب و پیچیده ای نیست برام.

Download 120604 4pmPST Watch Dogs BROLL part1 mp4
Download 120604 4pmPST Watch Dogs BROLL part2 mp4
Download 120604 4pmPST Watch Dogs BROLL part3 mp4

داری به شغل شریف ترول کردن دوباره بر میگردی.
ترول تورا می خواند . . . :دی.

http://trailers-ak.gametrailers.com...debutgameplay_jf_stream_1280x720_3500_h32.mp4

من 3 پارت گیم پلی از Gamersyde گرفته بودم که دایرکت فید بود ولی اینا رو نداشت :biggrin1: عجیبه :biggrin1: ولی در کل قبول دارم W_D تو قسمت گرافیک بهترین بود البته بدون توجه به پلتفرم و فقط بر اساس نمایش پریشب . ( البته به همراه SW )
دوستانی که میگن این تریلر watch dog که ما دیدیم آخرش کرکتر سوییچ نمیشه.:d
شما باید اون نمایش تو کنفرانس رو دانلود کنید.که فکر نکنم جدا لینکش گیر بیاد باید کل کنفرانس رو بگیرید.:d
کلا شبیه همه بجز آخرش.
اینی که لینکش هست و تو سایت خودش گذاشته آخرش یارو سوار ماشین میشه در میره ولی اونی که تو کنفرانس نمایش داده شد موقعی که هلی کوپترا میان سراغ طرف کرکتر سوییچ میشه به یه شخص دیگه.که نشون میده چند نفر دیگه همون لحظه داشتن بازی میکردن که هر کدوم قسمتی از کار رو پیش میبردن احتمالا

آخرین ویرایش:
دوستانی که میگن این تریلر watch dog که ما دیدیم آخرش کرکتر سوییچ نمیشه.:d
شما باید اون نمایش تو کنفرانس رو دانلود کنید.که فکر نکنم جدا لینکش گیر بیاد باید کل کنفرانس رو بگیرید.:d
کلا شبیه همه بجز آخرش.
اینی که لینکش هست و تو سایت خودش گذاشته آخرش یارو سوار ماشین میشه در میره ولی اونی که تو کنفرانس نمایش داده شد موقعی که هلی کوپترا میان سراغ طرف کرکتر سوییچ میشه به یه شخص دیگه.که نشون میده چند نفر دیگه همون لحظه داشتن بازی میکردن که هر کدوم قسمتی از کار رو پیش میبردن احتمالا
همین لینکی هست که من بالا گذاشتم :دی.
http://trailers-ak.gametrailers.com...debutgameplay_jf_stream_1280x720_3500_h32.mp4
آخرش یک نفر دیگه رو نشون میده :دی.

من اصلا از اون اول نظرم با شما نبود نیگا کن تورو خدا !!! گفتم اون دو تا از دوستان مگه من شما رو گفتم !!!!!!!!
شما که پلتفورمت PC هست و بیطرفی ولی اونی که PS3 هست و روی گردنم شرط میبندم که تاحلا HALO رو از اصلا از نزدیک ندیده !!! بیخود میکنه اینطوری نظر میده
خوب ببین ایشون هم باز چیز بدی نمیگن!
من خودم از هیلو خوشم نمیومد تا اینکه شماره دومشو برای PC پیدا کردم و بازی کردم.
بعدش متوجه شدم کلی اشتباه و بیخود فکر میکردم راجع این بازی.بازی فوقالعاده بود.اصلا فکرشو نمیکردم.
بیایین به جای اینکه تصب داشته باشین رو ی به بازی،به جاش هنر یه بازیساز رو نگاه کنین و لذت بازی کردن رو از خودتون نگیرین

بعد از کش و قوس های فراوان و با اینکه فن ِ AC ام، تصمیم گرفتم به شاهکار بی چون و چرای ND رای بدم :d
کدوم بازی رو دیدید دشمن بفهمه تیرتون تموم شده ؟! صدا گذاری که دیگه رسما نابودم کرد ... چند هزار ساعت صدا ضبط کردن اینا ؟!
راجع به گیم پلی و گرافیک هم چیزی نگم بهتره

رتبه بعدی هم AC III هست که به نظرم بهترین پیشرفت رو توی دنباله ها داشته

بعدش Tomb Raider و با اختلاف بسیار کم Halo 4

نظری راجع به بقیه بازی ها - مخصوصا Watch Dogs - ندارم :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or