amircrysis کاربر سایت Jun 8, 2013 #63 Forzamotorsport 4 والبته جی تی ای ۴ ک جای خودش،و ۵ هم ک بی شک عالی خواهد بود Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2
Forzamotorsport 4 والبته جی تی ای ۴ ک جای خودش،و ۵ هم ک بی شک عالی خواهد بود Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2
benjohn کاربر سایت Jun 8, 2013 #64 قطعا heavey rain اما تو کنسولای دستی من با professor layton خیلی حال کردم الی الخصوص the unwound future گرچه شاید به سنم نخوره اما بعضی وقتا بد نیست یادمون بره چند سالمونه تو دنیای کودکی غرق بشیم
قطعا heavey rain اما تو کنسولای دستی من با professor layton خیلی حال کردم الی الخصوص the unwound future گرچه شاید به سنم نخوره اما بعضی وقتا بد نیست یادمون بره چند سالمونه تو دنیای کودکی غرق بشیم
Robin کاربر سایت Jun 9, 2013 #66 halo odst این یکی از بهترین بازیایی بود که تو زندگیم بازی کردم بایونتا هم خیلی دوس داشتم من واسه اون کنسول خریدم
halo odst این یکی از بهترین بازیایی بود که تو زندگیم بازی کردم بایونتا هم خیلی دوس داشتم من واسه اون کنسول خریدم
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Jun 9, 2013 #67 فعلا رد دد Spoiler البته هنوز د لست آف آس رو بازي نكردم
سگ Naughty کاربر سایت Jun 23, 2013 #72 1- THE LAST OF US 2- 2 UNCHARTED 3- 3 UNCHARTED 4- METAL GEAR SOLID 4
.SESER. کاربر سایت Jan 30, 2014 #73 با این که با TLoU خیلی خیلی حال کردم ولی با اسکایریم زندگی کردم یک سال کامل رو این بازی وقت گذاشتم TES 5 : Skyrim
با این که با TLoU خیلی خیلی حال کردم ولی با اسکایریم زندگی کردم یک سال کامل رو این بازی وقت گذاشتم TES 5 : Skyrim