بهترین بازی نسل هفتم

• Thread starter Thread starter sasos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
omg !
واقعا از ایجاد کننده این تاپیک ممنونم چون باعث شد یکی از طرفدارهای حزب باد مشخص بشه ! لول ! تا دیروز دشمن بازیهای ps3 بود مخصوصا با یکی از عنوانها که تو تاپیک ها همه جا داشت ترولش میکرد الان شده عدد نامبر وان لیستش ! آه عجب دوره زمونه ای شده واقعا ! اگر تا به امروز من معنیه حزب باد را نمیدونستم امروز به کلمه واقعی متوجه شدم !
الان طوری داره این چند روزه پست میده کسی ندونه فکر میکنه این یارو طرفدار اصیل ps3 بوده لول ! خدا میدونه پس فردا میخواد باد از کجا وزش کنه ؟ شاید مسیر باد بعد از E3 عوض بشه ! :lol:

Uncharted 2 بی برو برگرد :دی
بعدم Journey
Bioshock Infinite
MGS4
Uncharted 3
Witcher 2
Castlevania LOS - GOW 3
Red Dead Redemption
Skyrim
(The Last of Us و Beyond هم نیومدن پس نام نمیبرم )

آخرین ویرایش:
1. Uncharted 2
2. Metal Gear Solid 4
3. Bioshock: Infinite
4. Modern Warfare 2
5. God of War III
6. Batman: Arkham City
7. Red Dead Redemption
8. Assassin's Creed

پ.ن: چه الکی الکی داشت MGS4 رو یادم میرفتا :|

آخرین ویرایش:
1. the las of us
2. uncharteds
3. heavy rain
4. gran turismo 6
5. assassin creed 2
6. Red Dead Redemption

آخرین ویرایش:
اگه یه دونه بازی و سری هم نخوام بگم بدون شک:

Gears Of War 1

نصبت به تاریخی که بازیش کردم یه سرو گردن از همه بازی ها بالاتر بود به نظرم ...

بین Uncharted 2 و MGS4 نمیتونم بهترین رو انتخاب کنم چون جفتشون از بهترین تجربه های این نسل من بودن ولی 2 هفته ی بعد TLOU میتونه به تنهایی در صدر بهترین ها قرار بگیره.

39944641935467666677.jpg
11207598820142128766.jpg

20291217984585405919.jpg
84047957421010396444.jpg

اولا به عنوان دقت کنین بهترین عنوان نسل هفتم یعنی یدونه بگین
دوما به نظر من Heavy Rain بهترین اثر نسل هفتم هست فوق العاده تاثیر گذار و با معنی اونم نه به خاطر سبکش بلکه شخصیت پردازی و داستان قوی .
بازیه بتلفیلد هم می تونه تو سبک خودش همچین قدرتی از شخصیت پردازی و داستان رو پیاده کنه . داستان منظورم اینه باید همه چی درست در بیاد از توش و بیشترین پیام رو به ادم بده

بچه ها میگن باید یدونه بگم منم نشستم فکر کردم تو دور اوّل داستان رو از ملاک هام حذف کردم چون تاثیرش اندازه تاثیر محیط و گیم پلی نیست و ممکنه فراموش شه غیر از چند مورد!!امّا روایت داستانو الویت قرار دادم بعدم محیط و گرافیک و گیرایی و موسیقی و گیم پلی ساده و تر و تمیز رو ملاکم قرار دادم که تنها بازی لایق یه گانه بازی والو تو سبک معمایی یعنی PORTAL 2 تونست منو ارضا کنه که بهترین بازی نسلش کنم.حیف این شرکت که این روزها کمتر شاهکار میده بیرون!!!البته وقتی نیگاه کردم دیدم ماشیناریوم هم بنظرم همه این خصوصیاتو داشت (TLOU هم بازی نکردم ولی حدس میزنم اونم از این حس ها داشته باشه)ولی دیدم بازی AAA باشه بهتره!!!پس پورتال 2 رو انتخاب کردم.به کلمه واقعی جوّ بی آلایشش بی نظیر بود و کاراکتر هاش همه به دل میشستند. نبود مموسیقی هم اونو مثل کارهای اصغر فرهادی کرده بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or