بهترین بازی سال - BaziCenter Community Awards 2020

بهترین بازی سال 2020 از نظر شما کدام است؟

• Streets of Rage 4

رای‌ها: 1 1.7%
  • Cyberpunk 2077

رای‌ها: 4 6.7%
  • Spider-Man: Miles Morales

رای‌ها: 0 0.0%
  • Ghost of Tsushima

رای‌ها: 5 8.3%
  • Dreams

• Microsoft Flight Simulator

• Final Fantasy VII Remake

• Doom Eternal

• Fall Guys: Ultimate Knockout

• Hades

رای‌ها: 3 5.0%
  • Animal Crossing: New Horizons

• The Last of Us Part II

رای‌ها: 35 58.3%
  • Ori and the Will of the Wisps

رای‌ها: 4 6.7%
  • Half-Life: Alyx

رای‌ها: 5 8.3%
  • Yakuza: Like a Dragon

• مجموع رای دهنده‌ها
    60
  • نظرسنجی بسته شده است .

DFSHINNOK7

کاربر سایت
نظرسنجی نهایی:

31_Game_of_the_Year_3.jpg

به بزرگترین نظرسنجی بهترین های 2020 از نگاه کاربران انجمن بازیسنتر خوش اومدید. کار تاپیک در بیش از 30 بخش از 10 دسامبر 2020 (20 آذر 1399) آغاز شده و بصورت نظرسنجی های روزانه در حال پیگیری هست.

تریلر اختصاصی:

دانلود ورژن 1080p

نکات مهم:

1- این تاپیک هیچ ارتباطی با The Game Awards و یا هر Awards دیگه ای نداره.
2- امکان حضور همه بازیهای عرضه شده تا 12 دسامبر وجود داره.
3- بازیهایی که امسال وارد Early Access شدن در نظرسنجی ها شرکت داده نخواهند شد.
4- بازیهایی که امسال از Early Access خارج شدن، واجد شرایط هستند.
5- بازیهایی که قبل از سال 2020 عرضه شده باشن، فقط در یک بخش واجد شرایط خواهند بود.
در پایان میخوام از همه ی عزیزان تقاضا کنم که اگر فکر میکنید میتونید در انتخاب نامزدها به من کمک کنید و یا بازی ای رو میشناسید که استحقاق کاندید شدن در یک کتگوری رو داره، پ.خ بفرستید.

آخرین ویرایش:
امیدوارم هر کی این
Paper Mario: The Origami King
رو شایسته حضور تو گزینه ها میدونسته بیاد بهش رای بده :D

منم این تاپیک و ندیدم بودم و یکی از دوستان بهم گفت همچین نظرسنجی با همچین گزینه بمبی وجود داره!
اومدم دیده اره همچین موردی هست و به ترتیب :o-:|-:))-=))

حالا ببخشید دوستان پشت این نظرسنجیو :D

احتمالا سید موقع بازی کردن خیلی از دیالوگ هاش خوشش اومده و خب بخش داستان و نویسندگی یکیه دیگه... اینجا اسمشو اورده. این بهترین داستان حالا الزاما به معنای روند کلی داستان بهتر نیست :D

من که دستم به نصف این گزینه ها نمیرسه :D
ولی CP و هیدس رو شنیدم خیلی نویسندگی معرکه ای دارن... HL هم گویا داستان عالی داره.
از اون طرف GOT داستانش اوکیه ولی نویسندگیش بنظرم اصلا قوی نبود... یسری دیالوگ هاش در حد سریالای صدا و سیما بود بنظرم :D (نریزید سرم :D)

این بین Tlou 2 در تمام وجوه نویسندگی بنظرم معرکه عمل کرده و جدای اینها اون ریسک های قوی و تصمیمات ساختار شکنانه ای که در داستان دخیل کرده بنظرم بازیو در این کتگوری بسیار بولد تر میکنه...
بدون تجربه CP و Hades درست نیست رای بدم مخصوصا که گویا هر دو معرکن ولی رای ما این بار دو دستی خدمت تیم نویسندگی ND :D

آخرین ویرایش:
View attachment 188902

سمی بود برای خودش :D
حداقل خودتون که گذاشتین تو نظرسنجی بهش رای بدید :-"
من تو نظرسنجی ها شرکت نمیکنم، ولی اگه میخواستم رای بدم به paper mario رای نمیدادم. Z-fan هم به بازی دیگه ای رای داد. هیچ ارتباطی به انتخاب گزینه ها نداره.
داستان خوب که قرار نیست حتما سینماتیک باشه. همون 13Sentinels: Aegis Rim هم اگه تو TGA کاندید نبود الان اینجا ایراد میگرفتن که چرا تو گزینه هاست.

• Smile
Reactions: IMANOKA
من تو نظرسنجی ها شرکت نمیکنم، ولی اگه میخواستم رای بدم به paper mario رای نمیدادم. Z-fan هم به بازی دیگه ای رای داد. هیچ ارتباطی به انتخاب گزینه ها نداره.
داستان خوب که قرار نیست حتما سینماتیک باشه. همون 13Sentinels: Aegis Rim هم اگه تو TGA کاندید نبود الان اینجا ایراد میگرفتن که چرا تو گزینه هاست.

چه ربطی به سینماتیک داره :D حداقل به اونی که گفته بذاریدش تو نظرسنجی بگید بیاد رای بده :D

خلاصه تاریخ فراموش نخواهد کرد :دی

13Sentinels: Aegis Rim هم اگه تو TGA کاندید نبود الان اینجا ایراد میگرفتن که چرا تو گزینه هاست.
والا خیلی ها از داستان اش تعریف میکنن...شاید اینجا ناشناخته باشه ولی بطور کل در اینترنت زیاد نمیشه گفت ناشناخته است.

سلام
این تاپیک متعلق به من نیست که بخوام قوانین سخت و غیر قابل تغییری واسش بذارم و از "مواضعم" پایین نیام. این تاپیک مال همه هست (Community Awards) و منم دوست دارم نظر جمع در اون دخیل باشه. از روز اولم همه رو دعوت به همکاری کردم.
با توجه به اینکه بسیاری از عزیزان با گزینه های نظرسنجی قبل موافق نبودن و حق هم داشتن، تصمیم گرفتم که نظرسنجیِ "بهترین داستان" این بار با 10 گزینه دوباره انجام بشه. اصلا هم هدف این نیست که دل عده ای رو بدست بیاریم یا همه رو راضی نگه داریم و....اشتباه از طرف خود ما بود که قصد داشتیم برای انتخاب گزینه ها داوری کنیم، در حالی که اگه بخوایم صادق باشیم نظرسنجی های community باید اجازه ی انتخاب هر بازی رو بدن و محدود به چند گزینه نباشه.
نکته مهم: کسانی که در نظرسنجی قبل رای دادن باید دوباره رای بدن.

با تشکر

نظرسجی 12:

188950

این جایزه به بهترین داستان، با روایتی عالی، ترکیب خوب با گیم پلی، و پایان بندی منسجم تعلق میگیرد.

لیست نامزدهای بهترین داستان (بدون ترتیب خاص)

188952

Half-Life: Alyx

---

188953

Paper Mario: The Origami King

---

188954

13Sentinels: Aegis Rim

---

188955

Cyberpunk 2077

---

188956

Final Fantasy VII Remake

---

188957

Spiritfarer

---

188958

The Last of Us Part II

---

188959

Hades

---

188960

Yakuza: Like A Dragon

---

188961

Ghost of Tsushima

---​

آخرین ویرایش:
حالا میشه رای داد:D:p
البته انتظار چنین حرکتی رو نداشتم:-" ولی خیلی هم عالی:D

نتیجه که کلا مشخصه:-"
اما با این حال رای ما FF VII
کلا فاینال7 از اون بازی هایی بود که از لحظه اول تا آخرش، داشتم از بازی لذت میبردم، و هیچ جاییش نبود که رو اعصابم باشه(بود البته...مرحله ساختمون خرابه ها، که من با این دیزاین تو همه بازی هایی که چنین مراحلی دارن مشکل دارم:-" )

یکی از دلایل لذت هم کاراکترهای دوست داشتنیش بود!
از آریث بگیر که رسما منو جادو کرد:)) نه صرفا سر قضیه وایفویی:)) کلا روی منم همون تاثیری رو گذاشت که روی کلود گذاشت، یه جوری آدم رو زنده میکرد

تا Barret که شاید فکر میکردم اصلا و ابدا باهاش حال نکنم، ولی یه مدت که گذشت از بازی و بیشتر باهاش آشنا شدیم دیدیم هم آدم باحالیه و هم هم واقعا آدم نگرانیه:-" شعاری نیست... ، و تقریبا عضو ثابت پارتیم بود:-"

من نسخه ی اصلی رو نزدم که الان بگم بهترش کردن یا بدتر ، ولی یه مرحله ای مثل چپتر4 که حالا به عنوان فیلر،اضافات و ... خونده میشن، به نظرم جزو مراحل خوب بازی بود، هم با اون کاراکترها بیشتر آشنا شدیم(و دیدیم تو نظرسنجی ها هم محبوب بودن کاراکترها:-" و خودشونم گفتن انتظار نداشتیم این بازخورد رو:-" )
و هم باس فایت خوبی داشت:-"

الانم موندم، بزنم نسخه ی کلاسیک رو کامل از یه سکوئل لذت ببرم اما کلیت ماجرا،محیط ها و ... برام اسپویل بشن؟
یا نزنم و کاملا به عنوان بازی جدید ازش لذت ببرم:-" و البته +10سال دیگه برای تموم شدن داستان صبر کنم:( شاااید PS6 :( (شایدم بیشتر با این سرعت اسکوئر :| )

---

TLOU P2
قبلا زیاد گفتم، با رود نیمه ی اول بازی خیلی مشکل دارم، نیمه ی دوم بازی اون انتظاری بود که از بازی داشتم، و در مجموع هم خیلی کاراکترهای بهتری رو شاهد بودیم نسبت به بخش اول... (یه چیزی مثل اختلاف 8 به 10 یا حتی 8 به 11 :-" )

----
Hades

رو چون نسخه نهایی رو نزدم، پایان اصلی رو ندیدم، و البته داستان کاراکترهای فرعی هم کامل کامل پیش نبردم(بیشتر دورهاپ فارم متریال برای گیم پلی میکردم، نه نکتار برای صحبت با کاراکترها:-" )
اما کاراکترهای خوبی داشت، مخصوصا زاگرئوس،آشیل،هیدس و meg :D
خداها هم باحال بودن، هر کدوم فاز خودشون رو داشتن... پوسایدون هرچقدر با گیم پلیش حال نمیکردم، ولی برعکس خودش بسی آدم اهل دلی بود:D

----
Ghost of Tsushima

بلزی دقیقا "چی فکر میکردیم، چی شد!!! " بود! :D
نه اینکه بد باشه، اتفاقا خیلی خوب بود! ولی (اسپویل پایان بازی)
قرار بود عاشق سامورایی ها و ژاپنی ها بشیم....
ولی خودتون دیدید که این ملت تعصبی چه دهنی ازمون سرویس کردن:(

بازی بدمن قابل قبولی داشت، داستان های فرعی بد نبودن یک سریاشون ...(شاید اگر چندتاش زودتر به پایان میرسید و چندتا جدید اضافه میشد بهتر بود، دومین ماموریت بازی، یکی مونده به آخرین ماموریت بازی تازه به نتیجه میرسه! حس میکنی به زور دارن میکشوننت به آخر کار :-" )
یکی دیگه شم، تقریبا نبود هیچ شخصیت منفی مشخصی جز شخصیت منفیه اصلیه! اینا که چندتا کار سوپر هیرویی ساخته بودن، باید میدونستن نکته مهمیه داشتن شخصیت های منفی دیگه:D:-" امیدوارم تو بازی های بعدشون فرمانده های بیشتر و متنوع تری داشته باشن:D
این وسط یکی مانگای Kingdom هم بده بهشون بخونند، ببینند چطور میشه فرمانده های مختلف و خفن داشت:-"

---

بین بقیه بازی ها هم احتمالا فقط یاکوزا7 و شاید CP رو خواهم زد:-"
ولی یاکوزا با توجه به تجربه 0 و 1 ، مطمئنم داستان خوبی خواهد داشت و لذت میبرم:دی ... اخباری به گوش رسیده که میگن داستانش هم خیلی ناکاماییه، به گروه خونیم میخوره:دی

نظرسنجی 13:

189277

این جایزه به بهترین بازی در سبک استراتژی و یا شبیه سازی اهدا میشود.

لیست نامزدهای بهترین بازی استراتژی/شبیه سازی (بدون ترتیب خاص)

189278

Factorio

---

189279

Gears Tactics

---

189280

Desperados III

---

189281

Microsoft Flight Simulator

---