به بزرگترین نظرسنجی بهترین های 2020 از نگاه کاربران انجمن بازیسنتر خوش اومدید. کار تاپیک در بیش از 30 بخش از 10 دسامبر 2020 (20 آذر 1399) آغاز شده و بصورت نظرسنجی های روزانه در حال پیگیری هست.
1- این تاپیک هیچ ارتباطی با The Game Awards و یا هر Awards دیگه ای نداره.
2- امکان حضور همه بازیهای عرضه شده تا 12 دسامبر وجود داره.
3- بازیهایی که امسال وارد Early Access شدن در نظرسنجی ها شرکت داده نخواهند شد.
4- بازیهایی که امسال از Early Access خارج شدن، واجد شرایط هستند.
5- بازیهایی که قبل از سال 2020 عرضه شده باشن، فقط در یک بخش واجد شرایط خواهند بود.
در پایان میخوام از همه ی عزیزان تقاضا کنم که اگر فکر میکنید میتونید در انتخاب نامزدها به من کمک کنید و یا بازی ای رو میشناسید که استحقاق کاندید شدن در یک کتگوری رو داره، پ.خ بفرستید.
احتمالا سید موقع بازی کردن خیلی از دیالوگ هاش خوشش اومده و خب بخش داستان و نویسندگی یکیه دیگه... اینجا اسمشو اورده. این بهترین داستان حالا الزاما به معنای روند کلی داستان بهتر نیست
من که دستم به نصف این گزینه ها نمیرسه
ولی CP و هیدس رو شنیدم خیلی نویسندگی معرکه ای دارن... HL هم گویا داستان عالی داره.
از اون طرف GOT داستانش اوکیه ولی نویسندگیش بنظرم اصلا قوی نبود... یسری دیالوگ هاش در حد سریالای صدا و سیما بود بنظرم (نریزید سرم )
این بین Tlou 2 در تمام وجوه نویسندگی بنظرم معرکه عمل کرده و جدای اینها اون ریسک های قوی و تصمیمات ساختار شکنانه ای که در داستان دخیل کرده بنظرم بازیو در این کتگوری بسیار بولد تر میکنه...
بدون تجربه CP و Hades درست نیست رای بدم مخصوصا که گویا هر دو معرکن ولی رای ما این بار دو دستی خدمت تیم نویسندگی ND
من تو نظرسنجی ها شرکت نمیکنم، ولی اگه میخواستم رای بدم به paper mario رای نمیدادم. Z-fan هم به بازی دیگه ای رای داد. هیچ ارتباطی به انتخاب گزینه ها نداره.
داستان خوب که قرار نیست حتما سینماتیک باشه. همون 13Sentinels: Aegis Rim هم اگه تو TGA کاندید نبود الان اینجا ایراد میگرفتن که چرا تو گزینه هاست.
من تو نظرسنجی ها شرکت نمیکنم، ولی اگه میخواستم رای بدم به paper mario رای نمیدادم. Z-fan هم به بازی دیگه ای رای داد. هیچ ارتباطی به انتخاب گزینه ها نداره.
داستان خوب که قرار نیست حتما سینماتیک باشه. همون 13Sentinels: Aegis Rim هم اگه تو TGA کاندید نبود الان اینجا ایراد میگرفتن که چرا تو گزینه هاست.
سلام
این تاپیک متعلق به من نیست که بخوام قوانین سخت و غیر قابل تغییری واسش بذارم و از "مواضعم" پایین نیام. این تاپیک مال همه هست (Community Awards) و منم دوست دارم نظر جمع در اون دخیل باشه. از روز اولم همه رو دعوت به همکاری کردم.
با توجه به اینکه بسیاری از عزیزان با گزینه های نظرسنجی قبل موافق نبودن و حق هم داشتن، تصمیم گرفتم که نظرسنجیِ "بهترین داستان" این بار با 10 گزینه دوباره انجام بشه. اصلا هم هدف این نیست که دل عده ای رو بدست بیاریم یا همه رو راضی نگه داریم و....اشتباه از طرف خود ما بود که قصد داشتیم برای انتخاب گزینه ها داوری کنیم، در حالی که اگه بخوایم صادق باشیم نظرسنجی های community باید اجازه ی انتخاب هر بازی رو بدن و محدود به چند گزینه نباشه.
نکته مهم: کسانی که در نظرسنجی قبل رای دادن باید دوباره رای بدن.
با تشکر
نظرسجی 12:
این جایزه به بهترین داستان، با روایتی عالی، ترکیب خوب با گیم پلی، و پایان بندی منسجم تعلق میگیرد.
حالا میشه رای داد
البته انتظار چنین حرکتی رو نداشتم ولی خیلی هم عالی
نتیجه که کلا مشخصه
اما با این حال رای ما FF VII
کلا فاینال7 از اون بازی هایی بود که از لحظه اول تا آخرش، داشتم از بازی لذت میبردم، و هیچ جاییش نبود که رو اعصابم باشه(بود البته...مرحله ساختمون خرابه ها، که من با این دیزاین تو همه بازی هایی که چنین مراحلی دارن مشکل دارم )
یکی از دلایل لذت هم کاراکترهای دوست داشتنیش بود!
از آریث بگیر که رسما منو جادو کرد نه صرفا سر قضیه وایفویی کلا روی منم همون تاثیری رو گذاشت که روی کلود گذاشت، یه جوری آدم رو زنده میکرد
تا Barret که شاید فکر میکردم اصلا و ابدا باهاش حال نکنم، ولی یه مدت که گذشت از بازی و بیشتر باهاش آشنا شدیم دیدیم هم آدم باحالیه و هم هم واقعا آدم نگرانیه شعاری نیست... ، و تقریبا عضو ثابت پارتیم بود
من نسخه ی اصلی رو نزدم که الان بگم بهترش کردن یا بدتر ، ولی یه مرحله ای مثل چپتر4 که حالا به عنوان فیلر،اضافات و ... خونده میشن، به نظرم جزو مراحل خوب بازی بود، هم با اون کاراکترها بیشتر آشنا شدیم(و دیدیم تو نظرسنجی ها هم محبوب بودن کاراکترها و خودشونم گفتن انتظار نداشتیم این بازخورد رو )
و هم باس فایت خوبی داشت
الانم موندم، بزنم نسخه ی کلاسیک رو کامل از یه سکوئل لذت ببرم اما کلیت ماجرا،محیط ها و ... برام اسپویل بشن؟
یا نزنم و کاملا به عنوان بازی جدید ازش لذت ببرم و البته +10سال دیگه برای تموم شدن داستان صبر کنم شاااید PS6 (شایدم بیشتر با این سرعت اسکوئر )
---
TLOU P2
قبلا زیاد گفتم، با رود نیمه ی اول بازی خیلی مشکل دارم، نیمه ی دوم بازی اون انتظاری بود که از بازی داشتم، و در مجموع هم خیلی کاراکترهای بهتری رو شاهد بودیم نسبت به بخش اول... (یه چیزی مثل اختلاف 8 به 10 یا حتی 8 به 11 )
----
Hades
رو چون نسخه نهایی رو نزدم، پایان اصلی رو ندیدم، و البته داستان کاراکترهای فرعی هم کامل کامل پیش نبردم(بیشتر دورهاپ فارم متریال برای گیم پلی میکردم، نه نکتار برای صحبت با کاراکترها )
اما کاراکترهای خوبی داشت، مخصوصا زاگرئوس،آشیل،هیدس و meg
خداها هم باحال بودن، هر کدوم فاز خودشون رو داشتن... پوسایدون هرچقدر با گیم پلیش حال نمیکردم، ولی برعکس خودش بسی آدم اهل دلی بود
----
Ghost of Tsushima
بلزی دقیقا "چی فکر میکردیم، چی شد!!! " بود!
نه اینکه بد باشه، اتفاقا خیلی خوب بود! ولی (اسپویل پایان بازی)
قرار بود عاشق سامورایی ها و ژاپنی ها بشیم....
ولی خودتون دیدید که این ملت تعصبی چه دهنی ازمون سرویس کردن
بازی بدمن قابل قبولی داشت، داستان های فرعی بد نبودن یک سریاشون ...(شاید اگر چندتاش زودتر به پایان میرسید و چندتا جدید اضافه میشد بهتر بود، دومین ماموریت بازی، یکی مونده به آخرین ماموریت بازی تازه به نتیجه میرسه! حس میکنی به زور دارن میکشوننت به آخر کار )
یکی دیگه شم، تقریبا نبود هیچ شخصیت منفی مشخصی جز شخصیت منفیه اصلیه! اینا که چندتا کار سوپر هیرویی ساخته بودن، باید میدونستن نکته مهمیه داشتن شخصیت های منفی دیگه امیدوارم تو بازی های بعدشون فرمانده های بیشتر و متنوع تری داشته باشن
این وسط یکی مانگای Kingdom هم بده بهشون بخونند، ببینند چطور میشه فرمانده های مختلف و خفن داشت
---
بین بقیه بازی ها هم احتمالا فقط یاکوزا7 و شاید CP رو خواهم زد
ولی یاکوزا با توجه به تجربه 0 و 1 ، مطمئنم داستان خوبی خواهد داشت و لذت میبرم ... اخباری به گوش رسیده که میگن داستانش هم خیلی ناکاماییه، به گروه خونیم میخوره