خنجر هم زیرگلوی من بذارید
بازی ای که داستانش ناقصه، بیخودی پیچیده شده و درکش سخته، پر فیلره و کش اومده رو نامزد این بخش نمی کنم...
تو بقیه بخش ها ولی، همیشه جزو یکی از چیزهاییه که همیشه در نظر میگیرمش. مخصوصا تو بحث گرافیکی... نمیشه هم نامزد گوتی نباشه
Paper Mario هم به خاطر نویسندگی کمدی خوبش نامزده (
که البته بعد از این که نامزدها نهایی شدن یاد Yakuza 7 افتادم... یعنی حتی اگه این نظرسنجی بیاد پایین یاکوزا هفته که میاد بالا تو نظرسنجی نه FF7R )
نظرسنجی که دیگه رفته بالا و نمیاد پایین، ولی از اون بخش های سوژه نظرسنجی هاست...مثلا سایتی بهترین گرافیک بزاره و TLOU2 توش نباشه
یه چی تو این مایه ها
در مورد ناقثگص بودن به هیچ عنوان قبول ندارم، اینجوری بخوایم حساب کنیم داستان GOW 2018 و GOW II هم ناقصن (و میشه Xهزار بازی معروف دیگه مثال زد حتی
)
بازی شروع و پایان خوبی داشت به عنوان یه آرک داستانی کامل
با فیلر و ... هم موافق نیستم، همراه بودن کاراکترها و صحبت هاشون به شخصیت پردازیشون کمک کرده!
ور مورد روایت نومورایی هم مخالفم، واقعا مخالفم!
ور مورد KH III مثلا شاید قبول کنم کسی که بقیه نسخه ها رو نزده داستان به نظرش meh باشه (در مورد بقیه بازی های سری صدق نمیکنه ها! ) ولی اینجا همه چی خیلی ok بود، یعنی چه بازیکن جدید باشی مثل من و محمد و ...
چه بازیکن قدیمی باشی مثل احسان و ماکان و ...
جدید باشی که از داستانی جدید لذت میبری، و داستانی که دنیاهای موازی داره، و یه چیزایی شاید شنیده باشی از دنیای موازی دیگه و شایدم نه!
و یا بازی کردی و اگر به عنوان سکوئل بخوای قبول کنی(چیزی که ساختن(بخوای بگی نه من فقط ریمیک خالص میخواستم و تبلیغ دروغ بوده بحث دیگه ایه) )، میتونی با تئوری هایی که همه موارد موجود تا الان توی دنیای FF VII هفت بوده و Canon هستن همچنان اینجا، مشتاق ماجراجویی جدید باشی که شاید داستان تغییر کنه!
"شاید تغییر کنه" معلوم نیست هنوز واقعا! غیر از یک باس فایت آخر(که زیادم توی داستان دخالتی نکرده هنوز)، ما هنوز تغییر خیلی خاص و بنیادیی توی تایم لاین فعلی نسبت به اصلی نداشتیم!
میتونند دقیقا همون داستان رو پیش ببرن، میتونند تو نسخه های بعد تازه KHیش کنند!
زنده موندن اون یارو تو پایان الان فقط و فقط نماد شکسته شدن "زنجیره های سرنوشت" هست، که تاثیرش رو تو یک تایم لاین دیگه گذاشته!
طرف هنوز نیمده به دنیای FF VII R و ما هم دنیایی که طرف زنده هست رو تجربه نکردیم...
و هر تغییر دیگه که فرض کنی، شاید اصلا اومدن تاثیر انتخاب توی بازی گذاشتن(یه چندتا تیکه ریز در مورد انتخاب لباس کاراکترهای مختلف، و یک صحنه صحبت کردن قبل از مبارزات روز آخر رو اینجا داشتن)
و یا مثلا پایان مخفی برای "اون اتفاق نیفتادن" شایدم کامل تغییر دادن، شایدم با ترکوندن سرنوشت بازم دچار همون سرنوشت شدن!
در کل، این حرفا رو میخوای بزنی شاااااید در مورد FF VII R Part2 شاید بشه زد، ولی در مورد این بازیه فعلی اصلا و ابدا یبول ندارم