بهترین بازی سال 2011 به انتخاب سایت های مختلف

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
خب در این تاپیک بهترین بازی سال 2011 را به انتخاب سایت های مختلف قرار می دم
در پایین هم تعداد GOTY بازی ها رو قرار می دم (تعدادشون جلوی هر بازی نوشتم

* The Winners of this year *

The Elder Scrolls V: Skyrim - 140

The Critics' Picks - 106

The Readers' Picks - 34
--------------------------------------------------------------

Portal 2 - 39

The Critics' Picks - 36

The Readers' Picks - 3

Batman: Arkham City - 25

The Critics' Picks - 23

The Readers' Picks - 2

Uncharted 3: Drake's Deception - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

The Legend of Zelda: Skyward Sword - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

Gears of War 3 - 5

Batlefield 3 - 3

Dark Souls - 3

Deus Ex: Human Revolution - 3

L.A. Noire - 3

Bastion - 2

Chaterine - 2

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 2

Star Wars: The Old Republic - 2

Dead Island - 1

Dead Space 2 - 1

Disgaea 4: A Promise Unforgotten - 1

KillZone 3 - 1

LittleBigPlanet 2 - 1

The Witcher 2: Assassins of Kings - 1

Forza Motorsport 4 - 1

The Binding of Isaac - 1

Infinity Blade II - 1

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - 1

Minecraft - 1

Renegade Ops - 1

SpaceChem - 1

Super Mario 3D Land - 1

Last edited by a moderator:
1-نه دیگه تعارف نکن کلا از هیلو بدت میاد :)

2- یعنی از سال 2007 من میدونستم انچارتد 3 قرار اخر سال 2012 بیاد ؟! مگه من همین سال طرفدارش شدم ! یعنی منظورت اینه اگه انچارتد 3 اوایل سال میومد میتونست بهترین بشه ؟ یعنی تو این بازه زمانی پیشرفت نکرده ؟

3- تو با رسم چیکار داری ؟ جوابه منو بده ؟ مگه rage زمانی که اومد از دهنه خیلی سایتها بهترین نبود ؟! اگه سال موقعه عرضه rage تموم میشد چی میشد ؟!

4- به دلایلی که کرایسیس وارهید هم تحویل گرفته نشد ! :) حالا تو فکر کن mgs 4 از گیرز 2 تکنیکی تر بود! ولی الان بگم کدوم موردش بهتر بود شرط میبندم هیچی نداری بگی ؟! اگه علم گرافیک داری یکم از اون برتری های تکنیک و افکتهای برترش بفرما ؟! من 100 تاش را ردیف کنم که خودت هم قبول کنی !

5-متاسفانه درک کامل از چیزی نداری و خودت را زدی به کوچه علی چپ یکم فکر کنی متوجه حرف میشدی .

6- شیرین بازی در نیار ! کس جزء خودت نمیخنده برای پستت ها ! پس با حساب تو هر چیزی هر روزی یه مقامی بدست بیاره ارزش نداره و فقط وایسا اخر سال بشه ؟! :) مثلا اگه مدت زمان 1 سال به اندازه مدت 2 سال میشد چه اتفاقاتی رخ میداد ؟!

7- کلا جنسه نوع پستهات و نام کاربری که داری بیشتر شباهت میدم از نوعه اسلیم باشی !

دیگه قضاوت با خوانندگان گرامی ... :))

آقا فرخ شما که به آقا نیما وآقا کیوان میگین چرا تمام بازیهایی که دوست دارن همشون انحصاری ps3 هستن . خود شما که میگین بازی واستون فرق نمیکنه و کنسول مهم نیس واست چرا هیچکودوم از بازیای مورد علاقتون انحصاری ps3 نیست . ینی چرتن همشون ؟ عمرا . پس خود شما هم فن هستی دیگه . وبه نظر من یخورده (یخورده که چه عرض کنم) هم حسودی اگه ناراحت نشی :دی

دقیقا مشکل همینه دیگه ! وقتی با بازیهای 360 کاری نداری ! و هر بار هم در موردشون صحبت کنی که بازیهاش را کوبیده باشی ! یعنی ps3 فن اصیل هستی ! از طرفی چی شده بازهای مورد علاقت فقط از ps3 هست ؟
همونطور که یه hero بدون وجود یه villain , یه hero نمیشه همونطور هم یه ps fan بدون وجود یه 360 fan , یه ps fan نمیشه ! اینو نه فقط در جواب u بلکه در جواب تمام اونایی میگم که چند وقتی هست ps3 fan ps3 fan توی سایت راه انداختن !

آخرین ویرایش:
"مفهوم کردن" رو ترجمه می کنی برای ما؟ برای اون قسمت Bold شده هم فقط میخندم بهت :laughing:

چشم من رو در آورده یا تو؟ هرکی طرفدار Skyrim باشه، تو یکی نیستی.

آره جون خودت، ما هم باور کردیم. اگه فقط بازی برات مهمه الان چرا دست به دامن Skyrim شدی که نه بازی کردی نه طرفدارش بودی...

دیگه توهماتت رو به من نسبت نده، تو این 2-3 سال اخیر یه پست از من بیار که بازی 360 رو کوبیده باشم یه جایزه بهت میدم. در ضمن برای بار هزارم، به هیچ احدی ربط نداره که من از چه بازی و چه پلتفرمی و به چه دلیلی خوشم میاد. خودت...

بیا منم بخندم برات =))

چشم من چرا باید در بیاد ؟! چشم شما + همه ps3 فنهای این سایت .حالا هرچقدر هم طرفدار یه بازی باشی دقیقا از اعماق وجود میشه حس کرد چقدر ناراحت به این موضوع هستید که رکوردهاتون جابه جا شد :) و گرنه با پسته منو یه نفر دیگه این همه خودتون را ناراحت نمیکردید ! الان چند سال بود که هرجا بحث میشد تعداد جوایز گرفته شده هی تو کله اینو اون کوبیده میشد الان دیگه از این خبرها نیست متاسفانه !

برام مهم نیست که چی فکر میکنی چون کسی عقل و شعور داره میدونه که من تو این سایت بیشتر طرفدار کدوم بازی ها بودم و مربوط به چه پلتفورمی بوده ! منم که گفتم که من طرفدار اسکایریم نیستنم فقط خوشحالم که زده تمام ارزوهای شاما را بر باد داده ! حالا اسمش را هرچی خواستی بزار ! میخوای یه طوری
دیگه برات توضیح بدم ؟!

توهمات یا واقعیت ها ?! شما ماشالا ت هر تاپیکی که بحث در بگیره حضور پُر رنگی داری ! حالا نیاز به این دارم که ثابت کنم ؟! تاپیک aw را یادت بنداز ! این اواخرم که از بحث کردن با شما خسته شدیم ! پس به شخص شما هم ربطی نداره منم از چی خوشم میاد پس سوال نپرس ازم !
دیگه قضاوت با خوانندگان گرامی ... :))
دقیقا ! اگه درک حرفهایی که میزنم این همه برات سخته بزار خوانندگان درک کنن ! در مورد خودت هم نیاز به اثبات نداره برو یه تاپیک نظر سنجی در مورد خودت بزن ببین چند نفر برات میگن فنه کدوم بازیها و کدوم کنسول هستی :lol:
GameSpot, IGN, PALGN, 1Up, Eurogamer, GamPro, PC World, Giant Bomb و ... که به عنوان "Best Graphics (Technical)" انتخابش کردن همه نفهم بودن و شما میفهمی . اوه راستی VGA یادم رفت
yahoo_21.gif
!
شما هر وقت یاد گرفتی پستهای خودت را انکار نکنی بیا دوباره باهم دیگه بحث کنیم :lol:
-----------------------------
amin-ps360

من از الان برات یک سال وقت میدم بری بگردی که من گفته باشم مثلا انچارتد بازیه چرتیه ؟! یا گفته باشم kz بازیه چرتیه ؟! حتی کمی شبیه به اینا ؟!
تنها و تنها بازم اضافه میکنم تنها و تنها کاری که انجام دادم مقایسه گرافیکی بوده که بنظرم مثلا فلان بازی گرافیکشون ازش بتر بهته ولی نگفتم که مثلا گرافیک انچارتد فوق اعاده نیست یا معمولی هست یا حتی کوبیده باشمش ! حالا چون ps3 فنها دوست دارن هرچی از دهن ما در مورد بازیهای ps3 در اومد باید بگم بهترین این مشکله خودشونه نه من !
مورد دوم بله من بارها گفتم که فنه 360 هستم ! و انکار نمیکنم !ولی در کنارش طرفدار بازیه خوبم هستم که بهترین بازیهای عمر منم اکثرا از بازی مولتی هستند همه هم میدونند ! ولی تاسف را باید به کسایی خورد که تو روز روشن وقتی بهشون میگم فنه ps3 هستی میگن نه من نیستم ! من فقط طرفدار بازیه خوبم !

همونطور که یه hero بدون وجود یه villain , یه hero نمیشه همونطور هم یه ps fan بدون وجود یه 360 fan , یه ps fan نمیشه ! اینو نه فقط در جواب u بلکه در جواب تمام اونایی میگم که چند وقتی هست ps3 fan ps3 fan توی سایت راه انداختن !
اخه مسئله اینه دارن انکار میکنن که ps3 فن هستند ! جالبش اینجاست !

آخرین ویرایش:
تاپیک برترین بازی های سال 2011 ه یا اینکه کی طرفدار کدوم بازیه؟
الان یه واقعیت غیر قابل انکار هست اونم اینه که اسکایریم امسال منتقدا رو بیشتر راضی کرده (با هایپ یا بی هایپ) و و انحصاری زیبا و خوش ساخت PS3 اونقدری که باید نتونست منتقد جمع کنه.
در مورد این که امسال همه یهویی RPG باز شدند و یا همه بهترین بازی عمرشون آبلیویون بوده و بعد از اون تا همین امروز هیچ بازی خوبی بازی نکردند و مطمئناً تا اومدن نسخه ی بعدی الدر اسکرول هم هیچ بازی درست و درمونی نخواهد اومد هم بگم که خوب تو بخش PC خیلی از کاربرا هایی که مدتها بود فعالیت مهمی در تاپیک های بازی ها نداشتند اومدند و پست دادند و بیان کردن که این بازی بازی بسیار ارزشمندی بوده. در ضمن بازی اسکایرینم نیازمند زبان نسبتاً قوی هست و اینطور نیست که بشه همینطوری رد کرد.

پ.ن: این پست هیچ دخلی به پست هایی که دوستان ززپدند نداشت و صرفاً ابراز نظرات شخصی خودم بود. یه ربطی هم به پست قبل تریم در همین تاپیک داشت که گفتم Bastion یکی از بهترین تجربه های امسالم بوده.:d

تاپیک برترین بازی های سال 2011 ه یا اینکه کی طرفدار کدوم بازیه؟
الان یه واقعیت غیر قابل انکار هست اونم اینه که اسکایریم امسال منتقدا رو بیشتر راضی کرده (با هایپ یا بی هایپ) و و انحصاری زیبا و خوش ساخت PS3 اونقدری که باید نتونست منتقد جمع کنه.
در مورد این که امسال همه یهویی RPG باز شدند و یا همه بهترین بازی عمرشون آبلیویون بوده و بعد از اون تا همین امروز هیچ بازی خوبی بازی نکردند و مطمئناً تا اومدن نسخه ی بعدی الدر اسکرول هم هیچ بازی درست و درمونی نخواهد اومد هم بگم که خوب تو بخش PC خیلی از کاربرا هایی که مدتها بود فعالیت مهمی در تاپیک های بازی ها نداشتند اومدند و پست دادند و بیان کردن که این بازی بازی بسیار ارزشمندی بوده. در ضمن بازی اسکایرینم نیازمند زبان نسبتاً قوی هست و اینطور نیست که بشه همینطوری رد کرد.

پ.ن: این پست هیچ دخلی به پست هایی که دوستان ززپدند نداشت و صرفاً ابراز نظرات شخصی خودم بود. یه ربطی هم به پست قبل تریم در همین تاپیک داشت که گفتم Bastion یکی از بهترین تجربه های امسالم بوده.:d

اتفاقا من دقیقا میدونم کی RPG باز هست و واقعا به Skyrim علاقه داره ... اگه من حرفی زدم دقیقا منظورم با این 2 نفری بود که عمرا روی هم 1 ساعت Skyrim بازی نکردند و صرفا جهت خالی شدن از عقده های 2 ساله الان اومدن Goty های Skyrim میشمرن و اگه دقت کنی همینایی که میگی عاشق Skyrim هستن و ... اصلا کاری به این ندارن که 2009 کدوم بازی رکورد داشته و اون سال آسون بوده و از این جور دری وریها .
مثلا همین کیوان حدود 100 ساعت Skyrim بازی کرده و باید به یکی که بقول خودش منوهای Skyrim رو هم ندیده جواب پس بده !!

چشم من چرا باید در بیاد ؟! چشم شما + همه ps3 فنهای این سایت .حالا هرچقدر هم طرفدار یه بازی باشی دقیقا از اعماق وجود میشه حس کرد چقدر ناراحت به این موضوع هستید که رکوردهاتون جابه جا شد :)

Cool story bro... برو با توهماتت خوش باش.

مثلا همین کیوان حدود 100 ساعت Skyrim بازی کرده و باید به یکی که بقول خودش منوهای Skyrim رو هم ندیده جواب پس بده !!
منکه گفتم اصلا تو فرض کن من منوش را هم ندیم ! ok ?! گفتم که تنها هدفه من تو این تاپیک این هست که بگم اسکایریم از خجالت u2 در اومد ! حالا اسمش را میزاری عقده ای بودن میتونی بزاری ! یا اسمش را میزاری تخلیه فشار بازم میتونی بزاری ! یا میتونی اسمش را تخلیه چاه براری ! ok؟! مهم اینه که دیگه حرفها و اعصاب خوردکنی های یه عده را دیگه نمیشنویم بهترین بازی تاریخ و بهترین استادیوی تاریخ و رکورد درو کردنه جایزه و رکوردهای گینس و.............!

حالا جوابت را گرفتی یا بازم توضیح بدم ؟!

Cool story bro... برو با توهماتت خوش باش.
منظورت از توهمات همون واقعیت هاست ؟!
باشه من میرم با واقعیت ها خوش باشم :lol:

منکه گفتم اصلا تو فرض کن من منوش را هم ندیم ! ok ?! گفتم که تنها هدفه من تو این تاپیک این هست که بگم اسکایریم از خجالت u2 در اومد ! حالا اسمش را میزاری عقده ای بودن میتونی بزاری ! یا اسمش را میزاری تخلیه فشار بازم میتونی بزاری ! یا میتونی اسمش را تخلیه چاه براری ! ok؟! مهم اینه که دیگه حرفها و اعصاب خوردکنی های یه عده را دیگه نمیشنویم بهترین بازی تاریخ و بهترین استادیوی تاریخ و رکورد درو کردنه جایزه و رکوردهای گینس و.............!

حالا جوابت را گرفتی یا بازم توضیح بدم ؟!

دیگه با این حرفت فکر نمیکنم چیزی جز عقده و حسادت در میون باشه ... والسلام ، نامه تمام

آخ آخ من الان با توجه به پست بالا سرم متوجه شدم انچارتد دوومین بازی خوب تاریخ بعد از اسکایریم ND هم دومین بازی ساز برتر تاریخ بعد از Bethesda و دارنده بیشترین میزان گوتی در تاریخ بازی های کامیوتری تا سال 2011 و الان هم بعد از اسکایریم بیشترین تعداد گوتی تاریخ رو داره :))

موندم این اسکایریم چی داشت که اینقدر منتقدا رو جذب کرد
من وقتی بازی میکنم همون حس بازی ویچر بهم دست میده
بدک نیست

دِکّی !
اتفاقاً باید از شما پرسید اسکایریم چه چیزی نداشت که گیمرها می خواستند !؟
حالا خوبه در همین بازیسنتر خودمون هم در طی نظرسنجی بین کاربرا اسکایریم بهترین بازی سال شد ! و جالبتر اینکه خود شما آواتارت از اسکایریمه و در امضات هم که بهترین بازی سال رو اسکایریم انتخاب کردی ! بالاخره با خودتون چند چندید !؟

دیگه با این حرفت فکر نمیکنم چیزی جز عقده و حسادت در میون باشه ... والسلام ، نامه تمام

بابا چند بار من بگم که تو هرجور راحتی فکر کن ! من که گفتم میتونی فکر کنی عقده هام خالی شده !
اصلا بزار راحتت کنم ! نمیدونی که اصلا من 3 سال بود فقط تو فکر این بودم شبها هم اصلا نمیتونستم بخوابم :( حرس و خشم همه جامو گرفته بود اعصابم هم خورد بود ! دقیقا اینطوری>>> )x<<<< بودم ! هی تو اتاقم اینور و اونور میرفتم سر و دست و پام و...... میکوبیدم به در و دیوار :hurted1:که کی میشه رکورد انچارتد 2 را بزنند !؟ تا حاله ps3 فنها گرفته بشه ؟! دقیقا اینطوری >>>>> >:) <<<<< تا اینکه خبرش را دادند از کیف به خودم میبالیدم دقیقا اینطوری >>>>> :excited:الانم دور دوساتم نشستیم اینطوری میکنیم :gathering:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or