بهترین بازی سال 2011 به انتخاب سایت های مختلف

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
خب در این تاپیک بهترین بازی سال 2011 را به انتخاب سایت های مختلف قرار می دم
در پایین هم تعداد GOTY بازی ها رو قرار می دم (تعدادشون جلوی هر بازی نوشتم

* The Winners of this year *

The Elder Scrolls V: Skyrim - 140

The Critics' Picks - 106

The Readers' Picks - 34
--------------------------------------------------------------

Portal 2 - 39

The Critics' Picks - 36

The Readers' Picks - 3

Batman: Arkham City - 25

The Critics' Picks - 23

The Readers' Picks - 2

Uncharted 3: Drake's Deception - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

The Legend of Zelda: Skyward Sword - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

Gears of War 3 - 5

Batlefield 3 - 3

Dark Souls - 3

Deus Ex: Human Revolution - 3

L.A. Noire - 3

Bastion - 2

Chaterine - 2

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 2

Star Wars: The Old Republic - 2

Dead Island - 1

Dead Space 2 - 1

Disgaea 4: A Promise Unforgotten - 1

KillZone 3 - 1

LittleBigPlanet 2 - 1

The Witcher 2: Assassins of Kings - 1

Forza Motorsport 4 - 1

The Binding of Isaac - 1

Infinity Blade II - 1

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - 1

Minecraft - 1

Renegade Ops - 1

SpaceChem - 1

Super Mario 3D Land - 1

Last edited by a moderator:
بیشترین تعداد برای Skyrim هست ! رکورد همه رو جابجا کرده ! البته تعداد حوایز هم سال به سال داره بیشتر میشه همونطوری که سال 2003 شاید 40 تا GoTY دادن کلاً ( به همه بازیها ) و Star Wars: Knights of the Old Republic با 17 تا GoTY نیمی از جوایز رو درو کرده ! سالهای پیش ترش که کم تر از این هم بوده تعدادشون ! یعنی این رکوردهای بیشترین تعداد GoTY میان و میرن و چه بخوایم و چه نخوایم جابجا میشن در آینده !

125 تا منتقد نبودن یسری از GoTY ها انتخاب کاربرها هست ! در واقع 97 تا سایت یا مجله ( منتقد ) انتخابش کردن به عنوان بازی سال ! برای همه نسخه ها هم هست ! بازی سال رو نمگین برای چه نسخه ای هست و برای چه نسخه ای نیست ! اصلاً عبارت بازی سال رو گذاشتن که کنسول و PC و ... مطرح نشه خود بازی هست که تعیین میکنه بهترین هست یا نه !

بیشترین GoTY یه بازی انحصاری هم برای U2 هست که 111 تا گرفته ( هم کاربرها هم سایتها )

شما که اینقدر منطقی هستی ، میتونم بپرسم این چند صفحه که دوستانتون دُرفشانی میکردند چرا در جواب یدونه از پستهاشون یه همچین چیزی ننوشتی ؟!

بیشترین تعداد برای Skyrim هست ! رکورد همه رو جابجا کرده ! البته تعداد حوایز هم سال به سال داره بیشتر میشه همونطوری که سال 2003 شاید 40 تا GoTY دادن کلاً ( به همه بازیها ) و Star Wars: Knights of the Old Republic با 17 تا GoTY نیمی از جوایز رو درو کرده ! سالهای پیش ترش که کم تر از این هم بوده تعدادشون ! یعنی این رکوردهای بیشترین تعداد GoTY میان و میرن و چه بخوایم و چه نخوایم جابجا میشن در آینده !

125 تا منتقد نبودن یسری از GoTY ها انتخاب کاربرها هست ! در واقع 97 تا سایت یا مجله ( منتقد ) انتخابش کردن به عنوان بازی سال ! برای همه نسخه ها هم هست ! بازی سال رو نمگین برای چه نسخه ای هست و برای چه نسخه ای نیست ! اصلاً عبارت بازی سال رو گذاشتن که کنسول و PC و ... مطرح نشه خود بازی هست که تعیین میکنه بهترین هست یا نه !

بیشترین GoTY یه بازی انحصاری هم برای U2 هست که 111 تا گرفته ( هم کاربرها هم سایتها )
اینجوری که شما توضیح دادی ، GOTY ها از نظرتعداد،فقط برتری یه بازی خاص را نسبت به رقباش که تو اون سال عرضه شدن نشون میده و هیچ توجیه منطقی نداره که ما مثلا یه بازی که تو سال 2007 حدود 20 تا گرفته را از یه بازی سال 2002 بهتر بدونیم .

اینجوری که شما توضیح دادی ، GOTY ها از نظرتعداد،فقط برتری یه بازی خاص را نسبت به رقباش که تو اون سال عرضه شدن نشون میده و هیچ توجیه منطقی نداره که ما مثلا یه بازی که تو سال 2007 حدود 20 تا گرفته را از یه بازی سال 2002 بهتر بدونیم .
خوب حالا اگه میتونی بیا اینا رو به بعضیا بفهمون . اگه تونستی جایزه میدم بهت :دی

شما که اینقدر منطقی هستی ، میتونم بپرسم این چند صفحه که دوستانتون دُرفشانی میکردند چرا در جواب یدونه از پستهاشون یه همچین چیزی ننوشتی ؟!

برای اینکه سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن ! بیام وسط این کارزار پست بدم که 3-4 تا نقل قول بی ربط که عبارات باد و در و دیوار و فشار و . . . توش هست نصیبم بشه و . . . ؟! مگه خود آزاری دارم ؟! این هم یه روی دیگه منطقی بودن هست دیگه، نیست ؟! :دی

اینجوری که شما توضیح دادی ، GOTY ها از نظرتعداد،فقط برتری یه بازی خاص را نسبت به رقباش که تو اون سال عرضه شدن نشون میده و هیچ توجیح منطقی نداره که ما مثلا یه بازی که تو سال 2007 حدود 20 تا گرفته را از یه بازی سال 2002 بهتر بدونیم .

درسته ! هیچ فرمول کلیی وجود نداره چون به تعداد بازیبازهای دنیا سلایق مختلف وجود داره ! از این مقایسه ها هم نمیشه کرد ولی مثلاً میشه گفت فلان بازی در زمان خودش بیشترین تأثیر گذاری رو داشته و چیزهایی شبیه به این که باز همین هم میتونه تا حدودی نسبی و سلیقه ای باشه ! در کل بحثی نیست که تهش به نتیجه برسه !

الان من چند وقته میخوام همین چیز را بگم دیگه ! ولی خیلی ها از روی کج فهمی فکر میکنن منظور ما یه چیزه دیگست و در نهایت خودشون باعث میشن که یه حرفی بشنون که نباید بشنون !
هر بازی تو اون سال مقایسه میشه یعنی تعداد جوایز نشون دهنده برتری اون بازی تو اون سال هست . مثلا تو فکر کن 200 تا سایت وجود داره و هر سال به چندتا بازی جایزه میدند حالا ممکنه یک سال شرایط طوری بشه که یه تمام جوایز بره تو دست یک بازی یا شرایط طوری بشه که جوایز بینه چندتا بازی تقسیم بشه . مثلا تو اینو فرض کن اگه TES امسال ضعیفتر عمل میکرد چه بسا تمام این جوایز را BATMAN میگرفت یا یه بازیه دیگه .

اَه 18 صفحه تاپیک رفته جلو ؟ :دی
SKYRIM واقعا حقشه اینجوری جایزه هارو درو کنه و رکورد بزنه ، هیچوقت با این نوع سبک حال نمیکردم ( با اینکه یکم یادآور دنیای ارباب حلقه-های تاکین بود ) ولی این نسخه کاری کرد که دیوانه-ی بازی بشم
تو که اگه اون Halo یادت مونده چون Halo Fan هستی و یادته که کی چی گفته ، من همیشه از Killzone 2 و مخصوصا کنترلش ایراد گرفتم و همه جا هم اینو گفتم ، راجع به امتیازش هم گفتم بالای 8 نمیارزه ! حالا تو رو KZ حساس نبودی و بوکمارک نکردی به من ربطی نداره .
این یکی رو من یدمه ، چون باهاش مخالفم ، یادمه سر KZ3 تو تاپیک ابراز نارضایتی کردم بخاطر تغییر گیم پلی که نیما مخالفت کرد بعد من مخالفت کردم بعد تعداد مخالفتها از دو جناح زیاد شد :دی

الان من چند وقته میخوام همین چیز را بگم دیگه ! ولی خیلی ها از روی کج فهمی فکر میکنن منظور ما یه چیزه دیگست و در نهایت خودشون باعث میشن که یه حرفی بشنون که نباید بشنون !
هر بازی تو اون سال مقایسه میشه یعنی تعداد جوایز نشون دهنده برتری اون بازی تو اون سال هست . مثلا تو فکر کن 200 تا سایت وجود داره و هر سال به چندتا بازی جایزه میدند حالا ممکنه یک سال شرایط طوری بشه که یه تمام جوایز بره تو دست یک بازی یا شرایط طوری بشه که جوایز بینه چندتا بازی تقسیم بشه . مثلا تو اینو فرض کن اگه TES امسال ضعیفتر عمل میکرد چه بسا تمام این جوایز را BATMAN میگرفت یا یه بازیه دیگه .
شما که اینو قبول داری چرا به محض اینکه تعداد goty های اسکایریم یدونه از آنچارتد جلو زد اومدی اینجا جنگ راه انداختی . وقتی داشتی دعوا راه مینداختی نمیدونستی که تعداد سایتا و مجلاتی که امسال goty میدن از سال 2009 بیشتر هست ؟

شما که اینو قبول داری چرا به محض اینکه تعداد goty های اسکایریم یدونه از آنچارتد جلو زد اومدی اینجا جنگ راه انداختی . وقتی داشتی دعوا راه مینداختی نمیدونستی که تعداد سایتا و مجلاتی که امسال goty میدن از سال 2009 بیشتر هست ؟

بازم که منظورم را نگرفتی ! من کاری ندارم که امسال تعداد سایتها بیشتر از سالهای قبل بوده یا نه ! هر چند این مورد هم درسته ! مثلا تعداد سایتها سالهای 2002 یا 2004 و........خیلی کمتر چند سال اخیر بوده.
ولی منظورم این بود که بعضی سالها شرایط طوری میشه که جوایز اکثرا میره دسته یه بازی و یا بعضا شرایط به وجود میاد که جوایز میره دست چندتا بازی مثال زدم مثلا اگه امسال یکم TES ضعیفتر عمل میکرد شاید جوایزش با بتمن تقریبا مساوی بود یا حتی کمتر میشد !
تنها علتی اینکه من اومدم این جوایز اسکایریم را علم کردم دقیقا این موارد بود که من قبلا هرچی این علتها را توضیح میدادم بعضی ها اصلا نمیخواستند قبول کنند ! خب منم وایسادم در اولین فرصت نشون بدم که جوایز گرفتن دلیل بر برترین بودن نیست حالا اسمه ما را گذاشتند عقده ای و..... دیگه مشکله من نیست .

بازم که منظورم را نگرفتی ! من کاری ندارم که امسال تعداد سایتها بیشتر از سالهای قبل بوده یا نه ! هر چند این مورد هم درسته ! مثلا تعداد سایتها سالهای 2002 یا 2004 و........خیلی کمتر چند سال اخیر بوده.
ولی منظورم این بود که بعضی سالها شرایط طوری میشه که جوایز اکثرا میره دسته یه بازی و یا بعضا شرایط به وجود میاد که جوایز میره دست چندتا بازی مثال زدم مثلا اگه امسال یکم TES ضعیفتر عمل میکرد شاید جوایزش با بتمن تقریبا مساوی بود یا حتی کمتر میشد !
تنها علتی اینکه من اومدم این جوایز اسکایریم را علم کردم دقیقا این موارد بود که من قبلا هرچی این علتها را توضیح میدادم بعضی ها اصلا نمیخواستند قبول کنند ! خب منم وایسادم در اولین فرصت نشون بدم که جوایز گرفتن دلیل بر برترین بودن نیست حالا اسمه ما را گذاشتند عقده ای و..... دیگه مشکله من نیست .
فرخ خان توی بد مخمصه ای گیر افتادی :d تو یک نفری ....اونا 10 نفر
تکی نمیشه باید استراتژیک حمله کنیم... عقب نشینی کن :d

آخرین ویرایش:
شما که اینو نمیگفتی شما میگفتی آنچارتد2 اگه یه سال به غیر از 2009 میومد اینجوری گوتی نمیگرفت . خوب اون حرف یخورده غیر منطقیه و در مقابل اون هم میشه بگیم اگه اسکایریم سال 2009 همراه با آنچارتد2 میومد عمرا این تعداد گوتی میگرفت . نه این حرف درسته نه حرف شما که میگی آنچارتد شاهکار نکرده اونهمه گوتی گرفته . قبول داری یا نه ؟

خسته نباشید تبریک میگم خدا بگم این دوره زبان رو چیکار کنه نمیزاره من بیشتر بیام سایت تا یکم بخندم واقعا خستگیم در رفت نمیدونم چرا این تاپیک رو هم باز نکرده بودم =))

این Skyrim رو هم شروع نکردم به خاطر این که اعتیاد آور هستش الان نه وقتش رو دارم نه حالش رو بعدم در موردش نظرم رو میدم اما شک ندارم حقش هستش .

Most Anticipated Games Of 2012 از نگاه سازنده ها:

BioShock Infinite - Irrational Games/2K
Greg Kasavin, creative director of Bastion at Supergiant Games
Matthew Prior, associate producer of FIFA Football at EA Sportsp

Dishonored - Arkane Studios/Bethesda
Ivan Buchta, CEO of ArmA 3 developer Bohemia Interactive

Mass Effect 3 - BioWare/EA
Lee Perry, lead designer of Gears of War 3 and Fortnite at Epic Games

Diablo 3 - Blizzard
Ken Levine, BioShock creator and co-founder of Irrational Games
Richard Garriott, industry veteran and creator of Ultima
Brad Muir, design lead on Iron Brigade at Double Fine

Darksiders 2 - Vigil Games, THQ
David Jaffe, Twisted Metal co-creator and Eat Sleep Play boss

Kinect Star Wars - Terminal Reality, LucasArts
Craig Duncan, senior studio director at Rare

Grand Theft Auto 5 - Rockstar Games
Peter Molyneux, creative director of Microsoft Game Studios Europe
Stewart Gilray, boss of Leeds-based Just Add Water, developer of Oddworld: Stranger's Wrath HD

The Last Guardian - Team Ico/Sony
Dino Patti, founder of Limbo studio Playdead
Geremy Mustard, technical director at Infinity Blade and Shadow Complex developer Chair Entertainment

Something that isn't a sequel
-Dylan Cuthbert, founder of PixelJunk studio Q-Games: (The Last Of Us and Command & Conquer: Generals 2 as potential 2013 titles.)

البته تعداد حوایز هم سال به سال داره بیشتر میشه همونطوری که سال 2003 شاید 40 تا GoTY دادن کلاً ( به همه بازیها ) و Star Wars: Knights of the Old Republic با 17 تا GoTY نیمی از جوایز رو درو کرده ! سالهای پیش ترش که کم تر از این هم بوده تعدادشون ! یعنی این رکوردهای بیشترین تعداد GoTY میان و میرن و چه بخوایم و چه نخوایم جابجا میشن در آینده !
جالبه در این مورد من دو سال پیش میگفتم عزیزان مثل Zerg های استارکرفت حمله ور میشدن:دی مثلا یه جایی دیده بودم Halo: CE زیر 20 تا GOTY گرفته بود، و تو اون سال هم از همه بازیها بیشتر بود (حتی از غولی مثل GTA III). البته الان لینکش رو پیدا نمیکنم:دی ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود. حالا تا کسی حرفی میزد و اسم میانگین 97ـش رو میوردی زرتی میپریدن میگفتن U2 300 تا جایزه برده:دی جالبه اون موقع به هیچ وجه همچین چیزی نبود که هر سال تعداد سایت ها و مجلات بیشتر میشه، یهویی از امسال این موضوع مطرح شد:-/ :دی

پس چرا هیچ کدوم منتظر اون بازی با کیفیته نیستن؟ :-/ :دی
با توجه به پست های قبلیت حتما منظورت یکی از انحصاری های Xbox هست.نه؟بذار ببینم....
Xbox سال بعد چی داره؟:d آها Alan Wake رو میگی؟:d
حال میکنم بین بازیساز ها هم دیابلو بیش ترین طرف دار رو داره. پیش به سوی GOTY 2012:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or