بهترین بازی داستانی امسال؟

• Thread starter Thread starter SHAKH00
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست من یه نگاه به عنوان تاپیک می انداختی!نوشته امسال.
بعدش می دونم الان می گن نظر شخصی بود,ولی خداییش داستان MW2 چی داشت که بهترین داستان باشه؟

امسالشو اشتباه کردم ولی بهترین روش روایت داستانو داشت. تو محیط ها آدم یه صحنه هایی رو میدید که فراموش نشدنی بود. هنوز صدای پرایس و شفرد و موسیقی های زیمر تو گوشمه.
کی میتونه صحنه کشته شدن Ghost و تسخیر کاخ سفیدشو فراموش کنه؟ این بازی فراموش نشدنیه.

فکر کنم همه ی کسانی که بازیی به جز Heavy Rain رو انتخاب کردند یه مشکلات اساسی دارند :دی! یا بازیو بازی نکردند که طبیعیه یا اگه بازی کرده باشند بعیده به جز Heavy Rain رو انتخاب کرده باشند! :-O

من كه هوي رين رو بازي نكردم ....
MAFIA 2 خيلي از لحاظ داستاني بهم حال داد واقعا آخرش حس عجيبي داشتم ميتونم بگم بهترين داستاني كه تو 3 سال اخير ديدم. :x

Red Dead Redemption
Alan Wake
Mass Effect 2

فکر کنم همه ی کسانی که بازیی به جز Heavy Rain رو انتخاب کردند یه مشکلات اساسی دارند ! یا بازیو بازی نکردند که طبیعیه یا اگه بازی کرده باشند بعیده به جز Heavy Rain رو انتخاب کرده باشند!
الکی جو نده !:d
Heavy Rainداستان خوبی داشت ولی به پای اون 3تایی که بالا نوشتم نمی رسید شما احتمالآ اون 3تا رو بازی نکردید که این حرف رو میزنید شایدم تحت تاثیر دوستان موقع عرضه بازی جو گیر شدید!(من هوی رین رو 5ماه پیش و بعد از اون 3تا تموم کردم و شاید اگه لیست 10تایی مینوشتم جایگاه هفتم- هشتم بهش میدادم!)

فکر کنم نظر شخصی هم برای کاربران اینجا جزو تعریف نشده هاست! بالاخره ماکه عادت کردیم تو جامعه خیلی چیزها تعریف نشده!
یعنی چه مشکل اساسی دارید؟:d

امسالشو اشتباه کردم ولی بهترین روش روایت داستانو داشت. تو محیط ها آدم یه صحنه هایی رو میدید که فراموش نشدنی بود. هنوز صدای پرایس و شفرد و موسیقی های زیمر تو گوشمه.
کی میتونه صحنه کشته شدن Ghost و تسخیر کاخ سفیدشو فراموش کنه؟ این بازی فراموش نشدنیه.
دقیقا!کار خوب و درواقع می شه گفت کلک خوب IW همین بود که با گذاشتن چند تا صحنه ی احساسی<مثل مردن گست یا یا مبارزه ی آخر,داستان بازی را خیلی خوب جلوه بده.شاید بشه گفت برای این سبک اول شخص(دقت کن گفتم این سبک.یعی منظورم اینه که داستان هیل را قاطی نکردم)خوب بود ولی برای بهترین داستان خیلی کار داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or