BEHESHTeBARIN کاربر سایت Dec 7, 2010 #19 سلام علیکم... بدون هیچ شک و تردید و دودلی و با یقین کامل: RED DEAD REDEMPTION
Molana کاربر سایت Dec 7, 2010 #20 نوشته شده توسط BEHESHTeBARIN: سلام علیکم... بدون هیچ شک و تردید و دودلی و با یقین کامل: RED DEAD REDEMPTION بیشتر... من RDR رو هنوز بازی نکردم تاپیکی هست که داستان کامل بازی رو کامل گفته باشه ! دارم وسوسه بشم
نوشته شده توسط BEHESHTeBARIN: سلام علیکم... بدون هیچ شک و تردید و دودلی و با یقین کامل: RED DEAD REDEMPTION بیشتر... من RDR رو هنوز بازی نکردم تاپیکی هست که داستان کامل بازی رو کامل گفته باشه ! دارم وسوسه بشم
HDV 7 Time is the Fire, in which we burn گرافیست سایت Dec 7, 2010 #22 Alan Wake Heavy Rain Mass Effect 2 Splinter Cell Conviction Mafia II Red Dead Redemption اینم داستان خوبی داشت برایه 1 FPS COD Black Ops
Alan Wake Heavy Rain Mass Effect 2 Splinter Cell Conviction Mafia II Red Dead Redemption اینم داستان خوبی داشت برایه 1 FPS COD Black Ops
Captain America I am become Death, The Destroyer of Worlds کاربر سایت Dec 7, 2010 #24 HALO:REACH STARCRAFT 2 ALAN WAKE Read Dead Redemption AC:BROTHERHOOD
<{ALTAIR}> کاربر سایت Dec 9, 2010 #28 نوشته شده توسط qwerty23: فقط و فقط Modern Warfare 2 بیشتر... دوست من یه نگاه به عنوان تاپیک می انداختی!نوشته امسال. بعدش می دونم الان می گن نظر شخصی بود,ولی خداییش داستان MW2 چی داشت که بهترین داستان باشه؟
نوشته شده توسط qwerty23: فقط و فقط Modern Warfare 2 بیشتر... دوست من یه نگاه به عنوان تاپیک می انداختی!نوشته امسال. بعدش می دونم الان می گن نظر شخصی بود,ولی خداییش داستان MW2 چی داشت که بهترین داستان باشه؟
TCSCELL 8 کاربر سایت Dec 9, 2010 #29 اول از همه tom clancy's SPLINTER CELL : Conviction.مخصوصا روایت داستان که فوق العاده بود. بقیه بدون تریتب: Mass Effect 2 Red Dead Redemption Halo Reach
اول از همه tom clancy's SPLINTER CELL : Conviction.مخصوصا روایت داستان که فوق العاده بود. بقیه بدون تریتب: Mass Effect 2 Red Dead Redemption Halo Reach