S0lid Snake کاربر سایت Oct 11, 2012 #62 بهترين بازي تاريخ : Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Metal Gear Solid 4
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Oct 12, 2012 #65 the legend of zelda: ocarina of time
V vh74 کاربر سایت Oct 12, 2012 #67 بهترین بازی تاریخ بدون شک : Batman Arkham City به علت گیم پلی عالی ،داستان در گیر کننده و از همه مهمتر شخصیت بتمن.
بهترین بازی تاریخ بدون شک : Batman Arkham City به علت گیم پلی عالی ،داستان در گیر کننده و از همه مهمتر شخصیت بتمن.
Sir Nate Drake کاربر سایت Oct 12, 2012 #68 Uncharted Series ولی نماینده شون Uncharted 3 : Drake's Deception هست که تونست سری رو در اوجش نگه داره و بالاتر ببره در واقع با شاهکاری که کرد
Uncharted Series ولی نماینده شون Uncharted 3 : Drake's Deception هست که تونست سری رو در اوجش نگه داره و بالاتر ببره در واقع با شاهکاری که کرد
v.atrina007 کاربر سایت Oct 12, 2012 #69 به نظر من red dead یکی از بهترین ومتفاوت ترین بازی بودکه تو عمرم دیدم اون حس وسترن وای ......
YORDA کاربر سایت Oct 12, 2012 #70 به نظر خودم Uncharted Series به نظر منتقدین و اکثریت سایت ها [FONT="]Legend of Zelda: Ocarina of Time[/FONT]
به نظر خودم Uncharted Series به نظر منتقدین و اکثریت سایت ها [FONT="]Legend of Zelda: Ocarina of Time[/FONT]
ashkan2142 کاربر سایت Oct 12, 2012 #71 بدون هیچ شکی witcher 2 شیش بار تمومش کردم ولی بازم بعد چند وقت دلم براش تنگ میشه دوباره نصبش میکنم
amir_afsan_heh کاربر سایت Oct 20, 2012 #75 هرکس به بازی غیر از مافیا1 رای بده مطمئنا این بازیو تجربه نکرده... یادش بخیر بهترین تابستونه عمرمو با این بازی گذروندم...
هرکس به بازی غیر از مافیا1 رای بده مطمئنا این بازیو تجربه نکرده... یادش بخیر بهترین تابستونه عمرمو با این بازی گذروندم...