FINDbmx کاربر سایت Aug 4, 2012 #37 PC, PS, XBOX, Wii چیزی که مسلمه اینه که "بهترین بازی" بین کامپیوتر و کنسول تفاوت می کنه!
Archraziel کاربر سایت Aug 4, 2012 #38 برای من بهترین بازی تمام عمرم شماره اول Hitman بود... واقعاً تو اون دوره این بازی کاری با من کرد که برای همیشه بازیها رو یجور دیگه ببینم... خیلی بازی های دیگه هم هست که میشه ازشون اسم برد اما این یه دونه برام یه چیز دیگه س...
برای من بهترین بازی تمام عمرم شماره اول Hitman بود... واقعاً تو اون دوره این بازی کاری با من کرد که برای همیشه بازیها رو یجور دیگه ببینم... خیلی بازی های دیگه هم هست که میشه ازشون اسم برد اما این یه دونه برام یه چیز دیگه س...
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Aug 4, 2012 #40 Soldiers Of Anarchy در حسرت یه بار دیگه بازی کردنش هستم!
BARDI YA کاربر سایت Aug 4, 2012 #42 The witcher 2 assassins of kings بهترین بازی که تا حالا انجام دادم تازه تمومش کردم عالیه و خیلی هم بازی بزرگ و قشنگی هست و همچنین Spoiler 100 برابر از اسکایریم قشنگتره The Witcher 2 Assassins Of Kings : X360 VERSION
The witcher 2 assassins of kings بهترین بازی که تا حالا انجام دادم تازه تمومش کردم عالیه و خیلی هم بازی بزرگ و قشنگی هست و همچنین Spoiler 100 برابر از اسکایریم قشنگتره The Witcher 2 Assassins Of Kings : X360 VERSION