54M113
کاربر سایت
ولی به نظر من تاپیک حذف بشه یا قفل یشه به صلاحهفکر کنم اگر اسم تاپیک رو بهترین عناوین پاییز بذارین بهتر باشه.
البته فکر کنم یه سری بازی هم باید اضافه بشه بهش.
ولی به نظر من تاپیک حذف بشه یا قفل یشه به صلاحهفکر کنم اگر اسم تاپیک رو بهترین عناوین پاییز بذارین بهتر باشه.
البته فکر کنم یه سری بازی هم باید اضافه بشه بهش.
آره راست میگی بهتره چندتایی بریزیم سرش و تا میخوره بزنیمش. گرزش هم با من اینقدر میزنیمش تا دیگه به حضور اعلیحضرتان جسارت نکنند و اسم گفتگو را اشتباه بنویسند:laughing:ولی به نظر من تاپیک حذف بشه یا قفل یشه به صلاحه

پس کل بیخیال بشید یا اگر از جونتون سیر شدید بیایید
چطوری میخواین بگین کدوم بهتره :confused: اونی که rpg باز باشه میگه Mass Effect اونیم که fps باز باشه میگه COD 4 و ............ کلا این 3 تارو نمیشه با هم مقایسه کرد چون ربطی به هم دیگه ندارند
تنها نقطه مشترکشون اینه که 3 تاشون توی نوامبر اومدن :biggrin1: که اینم دلیل برای مقایسه نیست 
اگر موافق باشید یه نظرسنجی تک انتخابی بین Mass Effect و Assassins Creed و COD 4 درست کنیم تا ببینیم از نظر بچه ها کدوم توپ تره...
چطوری میخواین بگین کدوم بهتره :confused: اونی که rpg باز باشه میگه Mass Effect اونیم که fps باز باشه میگه COD 4 و ............ کلا این 3 تارو نمیشه با هم مقایسه کرد چون ربطی به هم دیگه ندارند
تنها نقطه مشترکشون اینه که 3 تاشون توی نوامبر اومدن :biggrin1: که اینم دلیل برای مقایسه نیست
[/QUOTE]3 تا بازی با 3 تا سبک مختلفچطوری میخواین بگین کدوم بهتره :confused: اونی که rpg باز باشه میگه Mass Effect اونیم که fps باز باشه میگه COD 4 و ............ کلا این 3 تارو نمیشه با هم مقایسه کرد چون ربطی به هم دیگه ندارند
![]()

خب بابا حالا جو نگیرتت..بچه ها شوخی کردنداز اشتباهی که صورت گرفته ببخشید اصلا حواسم نبود که هالو 3 مال نوامبر نیست
اگر بحث زدن هم باشه من میام ، همان طور که تو امضام نوشتم بچه هاشمی هستم کافیه اراده کنم تازه جوادیه هم پشت منهپس کل بیخیال بشید یا اگر از جونتون سیر شدید بیایید
اگر موافق باشید یه نظرسنجی تک انتخابی بین Mass Effect و Assassins Creed و COD 4 درست کنیم تا ببینیم از نظر بچه ها کدوم توپ تره...
البته نباید بازیهای ماه های قبل مثل Bioshock و Halo 3 و... را هم فراموش کنیم اما میخواهیم ببینیم بهترین بازی نوامبر کدام هست
اگر موافقید اعلام کنید![]()

Call Of اخرش بودH A L O 3 مگه تو سپتامبر نيومد ؟؟:confused:
======
خيلي سخته انتخاب بهترين بازيه اين ماه ! بين AC و CoD4 با كمي اختلاف ميتونم CoD4 رو انتخاب كنم البته هنوز شاهكار Mass Effect رو بازي نكردم ! شايد اون بهترين بازي باشه .