بهترین بازی این ماه (نوامبر) کدام بازی بود؟

بهترین بازی این ماه (نوامبر) کدام بازی بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    67
خب حالا بيچاره يه اشتباهی کرد چه خبره همه هی ميگيد
نفر اول گفت کافيه حالا هی پش سرهم بيايد بگيد هيلو نوامبر نبود
خوب اگه نبود بهش رای نديد مجبور نيستيد که

assassins

ولی به نظر من تاپیک حذف بشه یا قفل یشه به صلاحه
آره راست میگی بهتره چندتایی بریزیم سرش و تا میخوره بزنیمش. گرزش هم با من اینقدر میزنیمش تا دیگه به حضور اعلیحضرتان جسارت نکنند و اسم گفتگو را اشتباه بنویسند:laughing:
هرکی ندونه میگه گناه کبیره انجام شده که دارند اینطور برخورد میکنند.
خوب حالا halo 3 یاتوی نوامبر اومده باشه یا توی سپتامبر منظور اینه که توی این مدت بهترین بازی کدوم بوده؟
پس شما بزرگان هم بگذرید و ایشون را ببخشید و از گناهشون چشم پوشی کنید آخه بخشش از بزرگانه;)

از اشتباهی که صورت گرفته ببخشید اصلا حواسم نبود که هالو 3 مال نوامبر نیست
اگر بحث زدن هم باشه من میام ، همان طور که تو امضام نوشتم بچه هاشمی هستم کافیه اراده کنم تازه جوادیه هم پشت منه;) پس کل بیخیال بشید یا اگر از جونتون سیر شدید بیایید

اگر موافق باشید یه نظرسنجی تک انتخابی بین Mass Effect و Assassins Creed و COD 4 درست کنیم تا ببینیم از نظر بچه ها کدوم توپ تره...
البته نباید بازیهای ماه های قبل مثل Bioshock و Halo 3 و... را هم فراموش کنیم اما میخواهیم ببینیم بهترین بازی نوامبر کدام هست

اگر موافقید اعلام کنید ;)

اگر موافق باشید یه نظرسنجی تک انتخابی بین Mass Effect و Assassins Creed و COD 4 درست کنیم تا ببینیم از نظر بچه ها کدوم توپ تره... [/quote]

3 تا بازی با 3 تا سبک مختلف ;) چطوری میخواین بگین کدوم بهتره :confused: اونی که rpg باز باشه میگه Mass Effect اونیم که fps باز باشه میگه COD 4 و ............ کلا این 3 تارو نمیشه با هم مقایسه کرد چون ربطی به هم دیگه ندارند ;) تنها نقطه مشترکشون اینه که 3 تاشون توی نوامبر اومدن :biggrin1: که اینم دلیل برای مقایسه نیست :-"

اگر موافق باشید یه نظرسنجی تک انتخابی بین Mass Effect و Assassins Creed و COD 4 درست کنیم تا ببینیم از نظر بچه ها کدوم توپ تره...

3 تا بازی با 3 تا سبک مختلف ;) چطوری میخواین بگین کدوم بهتره :confused: اونی که rpg باز باشه میگه Mass Effect اونیم که fps باز باشه میگه COD 4 و ............ کلا این 3 تارو نمیشه با هم مقایسه کرد چون ربطی به هم دیگه ندارند ;) تنها نقطه مشترکشون اینه که 3 تاشون توی نوامبر اومدن :biggrin1: که اینم دلیل برای مقایسه نیست :-"[/QUOTE]

پس بهترین بازی سال را چگونه انتخاب می کنند؟
بهترین گرافیک رو چیجوری انتخاب می کنند؟ میگن این تو جنگله این یکی تو بیابون پس نمیشه ، هان؟

هر سه بازی هستند اما کدوم یکی بهتره معلوم نیست و باید ببینیم رای اکثریت چی هست؟

3 تا بازی با 3 تا سبک مختلف ;) چطوری میخواین بگین کدوم بهتره :confused: اونی که rpg باز باشه میگه Mass Effect اونیم که fps باز باشه میگه COD 4 و ............ کلا این 3 تارو نمیشه با هم مقایسه کرد چون ربطی به هم دیگه ندارند ;) تنها نقطه مشترکشون اینه که 3 تاشون توی نوامبر اومدن :biggrin1: که اینم دلیل برای مقایسه نیست :-"

پس بهترین بازی سال را چگونه انتخاب می کنند؟
بهترین گرافیک رو چیجوری انتخاب می کنند؟ میگن این تو جنگله این یکی تو بیابون پس نمیشه ، هان؟

هر سه بازی هستند اما کدوم یکی بهتره معلوم نیست و باید ببینیم رای اکثریت چی هست؟[/quote]

انتخاب بهترین بازی سال که اصلا ربطی به این موضوع نداره ;)
شما الان معیارت واسه اینکه بخوای بگی کدوم بازی بهتره چیه؟؟؟؟؟؟؟ اگه پست قبلیمو با دقت میخوندی میدیدی که گفتم هر کسی از هر سبکی خوشش بیاد اونو انتخاب میکنه . Mass Effect توی rpg ها خداست cod 4 هم توی fps ها . خوب حالا اینا چه ربطی به هم دیگه دارن که بخوایم با همدیگه مقایسشون کنیم. در مورد بهترین گرافیک هم که اگر فکر میکنی جنگل و بیابون معیار انتخاب هست که ...........:-"

از اشتباهی که صورت گرفته ببخشید اصلا حواسم نبود که هالو 3 مال نوامبر نیست
اگر بحث زدن هم باشه من میام ، همان طور که تو امضام نوشتم بچه هاشمی هستم کافیه اراده کنم تازه جوادیه هم پشت منه;) پس کل بیخیال بشید یا اگر از جونتون سیر شدید بیایید

البته نباید بازیهای ماه های قبل مثل Bioshock و Halo 3 و... را هم فراموش کنیم اما میخواهیم ببینیم بهترین بازی نوامبر کدام هست

اگر موافقید اعلام کنید ;)
خب بابا حالا جو نگیرتت..بچه ها شوخی کردند
لات جوادیه بودی که پشت کامپیوتر نمینشستی بیای تو فروم:-"

H A L O 3 مگه تو سپتامبر نيومد ؟؟:confused:
======
خيلي سخته انتخاب بهترين بازيه اين ماه ! بين AC و CoD4 با كمي اختلاف ميتونم CoD4 رو انتخاب كنم البته هنوز شاهكار Mass Effect رو بازي نكردم ! شايد اون بهترين بازي باشه .
Call Of اخرش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or