بهترین بازی این دهه از دیدگاه شما

بهترین بازیهای این دهه برای کدام پلتفورم زیر عرضه شد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    144
یه نکته ای که نمیدونم دوستان اشاره کردن یا نه ، اینکه PSP , PS3, XBOX360 هنوز 10سال نشده که اومدن
اینطوری یکم نابرابر میشه و PS2 مسلما بهترین میشه !
با وجود بازیهایی مثل MGS4 , GTA4 که نمره کامل رو گرفتن فکر کنم گزینه اخر احتیاج نبود ...

مخلص داش اریا هم هستیم :cheesygri

1. Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
  2. Half-Life 2
  3. Fahrenheit
  4. GTA III
  5. Gran Turismo 4
  6. Max Payne
  7. God of War
  8. Shadow of the Colossus
  9. Black
  10. Uncharted 2
پ.ن : با اینکه وحشتناک با Fallout 3 حال کردم و باهاش زندگی کردم اما نتونستم تو 10 تا بزارمش . یه هفتست دارم با خودم کلنجار میرم ، بازی های دیگه ای هم هستند که شاید لیاقتشون رتبه های اول باشه ولی خوب ...
نمیدونم Black چرا اونجاست ، میخواستم جاش MGS 4 رو بزارم اما ، اما نمیدونم چرا وقتی یاد روز هایی میفتم که با PS2 ساعت ها Black بازی میکردم ، ناخودآگاه اومد تو لیستم .

2. Grand Theft Auto III
  3. Return to castle Wolfenstein
  4. Hitman : Blood Money
  5. Max Payne
  6. God of War
  7. Uncharted 2 : Among thieves
  8. Fahrenheit
  9. Soldiers of fortune 2
  10. Killzone 2
بین Unreal tournament و Killzone 2 خیلی شک داشتم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
  1. Shadow Of The Colossus
  2. Resident Evil : Remake
  3. Silent Hill 2
  4. God Of War Series
  5. Resident Evil 5
  6. World Of Warcraft
  7. Final Fantasy X
  8. Street Fighter IV
  9. Syberia Series
  10. The Elder Scroll 4 : Oblivion

1. Metal Gear Solid 2 ---Sons of Liberty
  2. Metal Gear Solid 3 ------Snake Eater
  3. Metal Gear Solid 4 --Guns of Patriots
  4. Shadow of the Colossus
  5. Grand Theft Auto IV
  6. Silent Hill 3
  7. Medal of Honor Frontline
  8. Final Fantasy X
  9. Parasite Eve 2
  10. Black
1. MGS2
شاید خیلی از فن هارو بخاطر حضور یه شخصیت جدید شکه و ناامید کرد ولی بنظر من همین حضور کوتاه اسنیک در گیم پلی و پررنگ در داستان بعلاوه ی پیچیدگی و عمق فوق العاده داستان این شماره رو بهترین (البته بعد از MGS1) در سریِ MGS میکنه
قسمت مورد علاقه ی من دیالوگهاییه که آخرای بازی هوش مصنوعی GW به Raiden میگه. خیلی صحبتهای جالب و حتی فلسفی ایه.
2. MGS3
جنس این شماره از MGS یکم از متفاوت از دو شماره قبل بود و منم به اندازه ی پسر با پدر حال نمیکنم وگرنه از خیلی لحاظ MGS3 لایق اولی بود.
مبازره با The End توی اون جنگل کاملا زنده و مِه ـی و بارونی فراموش نشدنی بود!
3. MGS4
بهرحال آخرینِ سری بود و آخرین هر سری به خوبیه شماره های قبل نیست. چون قراره همه چیز تموم بشه و داستان گیرایی و پیچیدگی شماره های قبل رو نمیتونست داشته باشه ولی این شماره هم به اندازه ی کافی لحظات تکرار نشدنی و خاطره انگیز داشت که جزو بهترینها باشه. و مهمتر از همه وداع با Solid Snake
4. Shadow of the Colossus
شاید اینو نتونم درست توصیف کنم. تجربه ای که شاید هرگز تکرار نشه حتی با دنباله ای از همون سازنده ها. هیچ بازی ای منو انقدر با اتمسفر و حال و هواش جذب خودش نکرد. و پسری که از صورت بی حسش غم میبارید.
5. GTA IV
از زمان ریلیزش روی PC تا حالا روی سیستممه و هیچوقت تکراری نشده. بازی کاملا مفرحی که بازی کردنش هر چندوقت یبار خیلی میچسبه.
6. Silent Hill 3
این بازی رو بدون دلیل خاصی خیلی دوست دارم. حداقل دلیلی که نمیشه راحت بیانش کرد.
7. MOH Frontline
بازی ای که منو با PS2 آشنا کرد. خیلی خاطره دارم باهاش. هنوزم موزیک متن مرحله ی آخرش توی ذهنمه.
8. FFX
تجربه ی زیبایی بود سفر با Yuna , Tidus , Auron , Rikku , Kihmari , Wakka , Lulu در سرزمین Spira.
9. Parasite Eve 2
خیلی بشتر از Resident Evil باهاش حال کردم.اما نفمیدم مشکل بازی چی بود که زیاد پرطرفدار نشد و سروصدا نکرد.
فقط حیف شد که نتونستم تا آخرش برم. (شایدم اشکالش همین بود که برای اون زمان ما یکم زیادی سخت بود!)
(Thanx to S0HEIL for reminding!)
10. Black
بدون شک بهرینFPSی که بازی کردم. همچین تجربه ای روی یه کنسول خیلی کم پیش میاد.

آخرین ویرایش:
Half-Life 2
World of Warcraft
DIABLO II
Dragon Age Origins
WARCRAFT III(+EXP
Counter Strike 1.6
Battlefield 2
The Elder Scrolls 4
Unreal Tournament 2004
MAXpayne
با عرض پوزش از دوستان کرایتک و ID....

PC for EVER & AFTER...

آخرین ویرایش:
  2. Metal Gear Solid 4 : Guns Of The Patriots
  3. Silent Hill 2
  4. Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty
  5. Silent Hill 3
  6. Civilization IV
  7. Final Fantasy X
  8. Parasite Eve 2 (شاهکاری که در حقش ظلم بزرگی شد)
  9. GTA IV
  10. Uncharted 2
    Metal Gear Solid 3 : Snake Eater :
    مهم ترین دلیل علاقه ی من به این بازی بواسطه ی شخصیت بی نظیرش یعنی The Boss هست که می دونم هرگز تو هیچ جای دیگه ای غیر از mgs3 نمی تونم پیداش کنم...
    این بازی درسهای زیادی رو بهم داد...
    هر موقع می خواستم این بازی رو وصف کنم لال می شدم...
    هنوزم نمی دونم چرا Boss برای چی جنگید...
    هنوزم این هر موقع این بازی رو انجام می دم مثل بار اولی که بازی کردم باهاش زندگی می کنم...
    بهترین بازی سبک horror از نظر من . موزیکهای آکیرا یامائوکا تو این بازی بهترین موزیکهایی بود که تو یه بازی کامپیوتری شنیدم . داستان و شخصیت پردازی بازی چنان پیچیده و پرعمق بود که هنوزم فکرمو بخودش مشغول کرده .
    راستشو بگم که این بازی از لحاظش داستانش به هیچ وجه منو بخودش جلب نکرد ! وقتی برای اولین بار صدای رایدن رو که ماسک رو صورتش بود شنیدم داشت حالم بهم می خورد...ولی کم کم جذب گرافیک و گیم پلی بازی شدم و این موضوع رو فراموش کردم...گیم پلی بازی از نظرم یه تحول بحساب میومد و شدیدا باهاش حال کردم...داستان بازی هم فقط آخراش برام جذابیت داشت که اسنیک رو یه افسانه نمایش دادش...
    Civilization IV :
    این بازی برای من حکم مواد رو داشت :دی وقتی پاش می شستم به کل زمان رو فراموش می کردم...تنها بازی بود که بعد اینکه سه ماه صبح تا شب (از 10 صبح تا 12 شب!!!) بازی کردم ازش سیر نشدم...هی می گفتم بذار به فلان کشور هم حمله کنم یا فلان تکنولوژی رو هم کشف کنم...البته فقط 3-4 تا مپش تونستم بازی رو تموم کنم...فعلا هم دی وی دیش رو دور از دسترس گذاشتم چون می دونم اگه دوباره نصبش کنم از کار و زندگی میوفتم :دی
    Parasite Eve 2 :
    آخرین بازی بود که رو ps1 بازی کردم . گیم پلی خاص و لذت بخشی داشت (اکشن rpg بود که یکمم حل معما و ماجراجویی توش بود) و گرافیکش هم از نهایت قدرت ps1 استفاده کرده بود و دموهای از پیش رندر شده زیادی تو بازی بود . حسرت تموم کردنش هم همیشه بدلم موند چون غول آخرش رو بعد از پاره شدن ماتحتم نتونستم شکست بدم .
    ادامه ی این بازی هم بخاطر حماقت اسکوارانیکس هیچ وقت عرضه نشد...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or