سلام دوست عزیز. البته حرف شما صحیحه و بازی Ninja Gaiden Sigma فقط یه Remix از بازی Xbox ه و البته منم اینو میدونستم ولی سوال اینجاست که چرا برای PS3 ؟؟( حتی همین نسخه Remix شده) در ضمنUT2007 فعلا (البته فعلا) فقط واسه PC & PS3 اعلام شده و اومدنش واسه X360 شایعه ای بیش نیست. (البته این بازی به احتمال 99% واسه 360 هم میاد). عزیز جان DOA 5 به صورت انحصاری واسه X360 اعلام شده. اینم لینک معتبر :http://www.gamespot.com/xbox360/action/deadoralive5/index.html . من تقریبا مطمعنم که Ninja Gaiden 2 برای X360 میاد ولی ممکنه دیگه انحصاری نباشه و اینبار واسه PS3 هم بیاد.این sigma که چیز خاصی نیست. همون ninja gaiden های قبلی رو xbox هست و احتمالا دلیل اعلام نشدن Ninja Gaiden2 برای 360 همین باشه. چون اگه این اعلام بشه که دیگه Sigma فروش نمیکنه! درست مثل Epic. تا قبل از عرضه ی GOW بازی UT2007 برای 360 اعلام نشده بود. (حالا که گذشته ولی طرفدارای PS3 چقدر امید داشتن به این بازی!لانچ تایتل کنسول و این که 360 نمیتونه این بازی رو اجرا کنه و ... همش کشک بود) اما بعد از عرضه ی GOW و جا افتادن و فروش حسابی خبرهاش اومد که Epic داره UT2007 رو برای 360 هم پورت میکنه! البته اینا فقط نظر من بود.
راستی DOA5 اصلا برای هیچ پلتفرمی اعلام نشده. فقط چون دهمین سال ساختش رسیده بودTeam Ninja خواست تا یه کاری کرده باشه و اعلام کرد که ساخت این بازی شروع شده که من بعید میدونم تو 2007 عرضه بشه. بازم فقط نظر شخصی بود!
کلا اینا رو گفتم که نگران بازی نباشی و مطمئن باشی مایکروسافت 360 رو بی بازی نمی گذاره!
--------------------------------------------------------------------
من به OBLIVION رای میدم. چون واقعا بهترین بازی 360ه.
راستی از اون لیست بالا من بد جوری منتظر اینام.
Kane & Lynch: Dead Men
Fable 2
Mass Effect
Stranglehold
BioShock
البته اون لیست ایراداتی داره!
ببخشید عزیز میتونم بپرسم لیست بالا چه اشکالی داره ؟؟ منبع من Gamespot بوده. مثله اینکه شما زیاد تو سایتای معتبر بازی نمیگردی و اطلاعاتت یه نموره نادرست هستن.(البته توهین نشه ها ) من به شما پیشنهاد میکنم نظر شخصیتو بزاری کنار و بری دنبال حقیقت امر.
آخرین ویرایش: