بهترین بازی امسال X360

بهترین بازی امسال X360

• مجموع رای دهنده‌ها
    69
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
البته به احتمال خیلی زیاد بهترین بازی امسال از طرف سایت های بزرگ بازی Oblivion خواهد بود نه Gears of War. (تنها کسی که تا حالا رای داده بهش من بودن انگار:) )
دلیل اینکه همه شما اینجا به GOW رای دادید می تونه این باشه که RPG باز واقعی تو ایران کم داریم و گرنه کسی که RPG باز باشه و سبک Action رو هم دوست داشته باشه و بازی کنه بدون شک بین Oblivion و GOW گزینه اول رو انتخاب می کنه.

البته به احتمال خیلی زیاد بهترین بازی امسال از طرف سایت های بزرگ بازی Oblivion خواهد بود نه Gears of War. (تنها کسی که تا حالا رای داده بهش من بودن انگار:) )
دلیل اینکه همه شما اینجا به GOW رای دادید می تونه این باشه که RPG باز واقعی تو ایران کم داریم و گرنه کسی که RPG باز باشه و سبک Action رو هم دوست داشته باشه و بازی کنه بدون شک بین Oblivion و GOW گزینه اول رو انتخاب می کنه.
شاهد هستیم که سیاوش RPG باز معروف سایت!!:) مورد خودش رو داره :)

به نظرم بهتره که این تایپک از حالت اختصاصی برای X360 در بیاد و بشه برای تمام پلتفرم ها ... چون بازی سال فقط مال این کنسول نیست
اونموقع یه کم وضعیت فرق میکنه!!:)

به نظرم بهتره که این تایپک از حالت اختصاصی برای X360 در بیاد و بشه برای تمام پلتفرم ها ... چون بازی سال فقط مال این کنسول نیست

اگر من Oblivion رو انتخاب نکردم علتش این نبود که از چشمم افتاده یا هرچیزه دیگه ای این بازی بازیه بزرگیه و هیچ بحثی توش نیست. اما من واقعاً تحت تاثیر R6 قرار گرفتم! و بنظرم حقشه اگر بهترین بازیه سال بشه...:biggrin1:

پ.ن: میتونید بگید جووووگیرررررررررر شده!!!

اسی جون خیلی ممنون از پیشنهادت ولی راستش من میخواستم این تاپیک فقط مختص بهترین بازی امسال X360 باشه نه پلتفورمای دیگه .شما میتونید تاپیک دیگه ای برای بهترین بازی سال از بین همه پلتفورم ها در قسمت عمومی باز کنید. البته من به همه طرفدارای کنسول های سونی و نینتندو و PC احترام میذارم ولی همه باید قبول کنیم که X360 در حال حاضر بهترین پلتفورم باریه و یه سر و گردن از بقیه پلتفورم ها بالاتره(البته فعلا .... .) کما اینکه دو تا از نامزدای اصلی کسب بهترین بازی سال نیز از این کنسول هستند. یعنی Gears of War & The Elder Scrolls IV: Oblivion هر دو با امتیاز 9.6 از گیم اسپات. البته من ابدا منکر بازی های عالی پلتفورم های دیگه مثل بازی بسیار بزرگ The Legend of Zelda: Twilight Princess که مال کنسول خلاقانه Wii هست نیستم که این بازی هم بدون شک از نامزدای اصلی کسب بهترین بازی سال هست. ولی اگه بخوایم بدون تعصب و منطقی به پلتفورم های بازی و بازیهای امسال نگاه کنیم میبینیم که PS3 امسال تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداره و X360 برنده ی بی چون وچرای امساله. و مطمعنا امسال بهترین بازی PS3
Resistance: Fall of Man ه با امتیاز 8.6 از Gamespot و امتیاز 9.1 از IGN. البته امکان داره دوباره طرفدارای PS3 بیان اینجا و بگن که خب هنوز بازیسازا با سخت افزار قدرتمند PS3 اشنا نشده اند و امتیازات نه چندان خوب بازی های PS3 رو به این حساب بزارن که البته من این حرفو تا حدودی قبول دارم کما این اینکه پارسال هم تقریبا یک چنین وضعیتی برای X360 وجود داشت (البته نه به این ..... .). به نظر من جنگ اصلی بین کنسول ها در سال 2007 ه و در پایان این ساله که تقریبا برنده اصلی مشخص میشه و امسال رو باید نادیده گرفت !!!!. پس خواهشا این تاپیک رو به جنگ کنسول های نسل جدید و بحثهای تکراری و بی فایده تبدیل نکنید.
نتیجه : از همه طرفدارای کنسول های نسل جدید خواهش میکنم تا پایان سال 2007 صبر کنید. ( اون موقع همه چی دیگه کاملا مشخص میشه.) هر چند که من عقیده دارم هر کس باید بره دنبال بازی ها و کنسول مورد علاقش و تعصبو کاملا بذاره کنار . ( هر چند که من خودم زمانی از طرفدارای دو اتیشه PS2 و سونی بوده ام و احتمالا هر دو کنسولو میخرم.) با تشکر از همه دوستان عزیز :love: :love: :love:

و از همین حالا واسه ی سال 2007 اینا رو بترتیب اول تا سوم پیش بینی می کنم:
:confused: :eek: :-" :biggrin1:
Mass Effect
Halo 3
Alan Wake
خب دو تا اولای درست . ولی Alan Wake رفت برای 2008 .
سونی و نینتندو و PC احترام میذارم
آقا من هنوز نمیدونم که PC رو جزو کنسول ها به شمار میاد یا نه .
هنوز برای قضاوت برای سال 2007 زوده ولی خوب سورنا ماجرا رو کشید وسط . { خدایش اینقدر 360 عنوانهای بزرگ و جنجالی داره که ادم دلش نمیاد از اون همه چندتا رو سوا کنه و بگه } اگه بخوایم که بازی های انحصاری X360 رو بگیم { 4 تا دونه } به نظر من بیشترین امتیازات رو این بازیها رو میگیرن
Lost Planet
Halo 3
Mass Effect
Project Off Set {:eek: :confused: نمیدونم چرا همه این بازی بزرگ رو فراموش کردن }
اگه بخوایم از بازی های مشترک با کنسول های دیگه رو هم بگیم 100% یکی از بهترین بازی های 2007 چیزی نیست بجز
Dark Sector
سر هرچی که دوست دارید شرط میبندم این بازی یکی از بهترین های تاریخ صنعت بازیسازی خواهد شد .

آخرین ویرایش:
:confused: :eek: :-" :biggrin1:

خب دو تا اولای درست . ولی Alan Wake رفت برای 2008 .

آقا من هنوز نمیدونم که PC رو جزو کنسول ها به شمار میاد یا نه .
هنوز برای قضاوت برای سال 2007 زوده ولی خوب سورنا ماجرا رو کشید وسط . { خدایش اینقدر 360 عنوانهای بزرگ و جنجالی داره که ادم دلش نمیاد از اون همه چندتا رو سوا کنه و بگه } اگه بخوایم که بازی های انحصاری X360 رو بگیم { 4 تا دونه } به نظر من بیشترین امتیازات رو این بازیها رو میگیرن
Lost Planet
Halo 3
Mass Effect
Project Off Set {:eek: :confused: نمیدونم چرا همه این بازی بزرگ رو فراموش کردن }
اگه بخوایم از بازی های مشترک با کنسول های دیگه رو هم بگیم 100% یکی از بهترین بازی های 2007 چیزی نیست بجز
Dark Sector
سر هرچی که دوست دارید شرط میبندم این بازی یکی از بهترین های تاریخ صنعت بازیسازی خواهد شد .
OSOS جان ببخشیدا مگه من چی گفتم ؟؟ من گفتم طرفدارای کنسول های سونی و نینتندو و PC . اوقت یعنی من PC رو کنسول به حساب اوردم ؟؟ خیلی ممنون از حسن نظرتون که فکر کردید من این قدر ..... م !!!

OSOS جان ببخشیدا مگه من چی گفتم ؟؟ من گفتم طرفدارای کنسول های سونی و نینتندو و PC . اوقت یعنی من PC رو کنسول به حساب اوردم ؟؟ خیلی ممنون از حسن نظرتون که فکر کردید من این قدر ..... م !!!
قربون چشمات . من که حرفی نزدم . فقط از دوستان یه سئوال پرسیدم . آیا میشه PC رو به عنوان یه وسیله بازی به شمار آورد یا نه ؟؟؟همین.
اگه ناراحت شدی ببخشید . قصدی نداشتم .
راستی باز هم یه بازی بزرگ 360 رو همه فراموش کردن
Bioshock

به نظر من هم Gewrs Of War و بعد Saints Row ! اين بازي هم بازي خيلي خوبي هست ! و امكان داره كه Saints Row 2 خيلي بهتر از GTA جديده باشه !! و رپي رپي اين بازي !

قربون چشمات . من که حرفی نزدم . فقط از دوستان یه سئوال پرسیدم . آیا میشه PC رو به عنوان یه وسیله بازی به شمار آورد یا نه ؟؟؟همین.
اگه ناراحت شدی ببخشید . قصدی نداشتم .
راستی باز هم یه بازی بزرگ 360 رو همه فراموش کردن
Bioshock
نه خواهش میکنم عزیزم شما سرور مایید . اصلا من اشتباه فکر کرده بودم. بی خیال ....... .:love:
اینم یه لیست خوب و جامع از بازی های انحصاری و مشترک X360 در اینده (مخصوصا سال 2007) :
1.Assassin's Creed
2. BioShock
3. Black
4. Brothers In Arms Hell's Highway
5. Burnout 5
6. Command & Conquer 3 Tiberium Wars
7. Crackdown
8. The Darkness
9. Dead or Alive 5
10. F.E.A.R. 2
11. Fable 2
12. Forza Motorsport 2
13. Grand Theft Auto IV
14. Guitar Hero II
15. Half-Life 2: Episode Two
16. Halo 3
17. Halo Wars
18. Haze
19. Indiana Jones 2007
20. Kane & Lynch: Dead Men
21. Killing Day
22. Lost Planet: Extreme Condition
23. Mass Effect
24. NBA Street Homecourt
25. The Outsider
26. Project Gotham Racing 4
27. Resident Evil 5
28. Return to Castle Wolfenstein
29. Shadowrun
30. Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
31. Tom Clancy's Splinter Cell 5
32. Too Human
33.Alan Wake
34. Dark sector
35. Virtua Tennis 3
36. Blue Dragon
37. Alone in the Dark
38. Army of Two
39. Lost Odyssey
40. Medal of Honor: Airborne
41. Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007
42. Def Jam: Icon
43. The Lord of the Rings, The White Council
44. Battlefield: Bad Company
45. Star Wars 2007
46. APB
47. Age of Conan
48. Spider-Man 3
49. Stranglehold
50. Project Offset
51. Elveon
52. Possession
53. Voodoo Nights
54. ShadowClan
55. The Club
واقعا که ادم کف بر میشه از این همه بازی های کم نظیر و درجه 1 . چه عنوانایی هستن خداوکیلی. البته اینها تموم بازی ها نیسن . من سعی کردم بیشتر بازی های خوب واینده دار رو ر معرفی کنم. امیدوارم لذت برده باشین.. :love: :love:

Gears Of War خیلی شاخه من امروز بازی کردم عالی کارشده روی بازی

به نظر من هم Gewrs Of War و بعد Saints Row ! اين بازي هم بازي خيلي خوبي هست ! و امكان داره كه Saints Row 2 خيلي بهتر از GTA جديده باشه !! و رپي رپي اين بازي !

gta همیشه بازی بزرگی بوده;) مطمئن باش Saints Row هیچ عنوانی در سال کسب نمیکنه!

من rainbow six رو انتخاب کردم هیچ دلیل خاصی هم ندارم فقط بازی کردم خوشم اومد :biggrin1:

بچه ها به نظر شما این واقعا عجیب نیست که Team Ninja و ایتاگاکی هنوز هیچ نسخه ای از بازی Ninja Gaiden رو برای X360 اعلام نکردن ؟؟ ( ناسلامتی Ninja Gaiden از بهترین بازی های XBOX بوده و سازنده هاش از حامیان اصلی XBOX ). تازه از اینم عجیب تر اینکه چند وقت پیش اونا نسخه جدیدی از این بازی رو با نام :Ninja Gaiden Sigma برای PS3 ؟؟!!! اعلام کردن.(البته فعلا فقط مختص Japan) یعنی به نظر شما Team Ninja دیگه از کنسول مایکروسافت حمایت نمیکنه و میره طرف PS3 ؟؟!!! اخه اونا چند وقت پیش سری پنجم Dead OR Alive رو به صورت انحصاری واسه X360 اعلام کردن. من که پاک گیچ شدم !! (البته بیشتر شوکه شدم.) نظر شماها چیه ؟؟

بچه ها به نظر شما این واقعا عجیب نیست که Team Ninja و ایتاگاکی هنوز هیچ نسخه ای از بازی Ninja Gaiden رو برای X360 اعلام نکردن ؟؟ ( ناسلامتی Ninja Gaiden از بهترین بازی های XBOX بوده و سازنده هاش از حامیان اصلی XBOX ). تازه از اینم عجیب تر اینکه چند وقت پیش اونا نسخه جدیدی از این بازی رو با نام :Ninja Gaiden Sigma برای PS3 ؟؟!!! اعلام کردن.(البته فعلا فقط مختص Japan) یعنی به نظر شما Team Ninja دیگه از کنسول مایکروسافت حمایت نمیکنه و میره طرف PS3 ؟؟!!! اخه اونا چند وقت پیش سری پنجم Dead OR Alive رو به صورت انحصاری واسه X360 اعلام کردن. من که پاک گیچ شدم !! (البته بیشتر شوکه شدم.) نظر شماها چیه ؟؟
این sigma که چیز خاصی نیست. همون ninja gaiden های قبلی رو xbox هست و احتمالا دلیل اعلام نشدن Ninja Gaiden2 برای 360 همین باشه. چون اگه این اعلام بشه که دیگه Sigma فروش نمیکنه! درست مثل Epic. تا قبل از عرضه ی GOW بازی UT2007 برای 360 اعلام نشده بود. (حالا که گذشته ولی طرفدارای PS3 چقدر امید داشتن به این بازی!لانچ تایتل کنسول و این که 360 نمیتونه این بازی رو اجرا کنه و ... همش کشک بود) اما بعد از عرضه ی GOW و جا افتادن و فروش حسابی خبرهاش اومد که Epic داره UT2007 رو برای 360 هم پورت میکنه! البته اینا فقط نظر من بود.
راستی DOA5 اصلا برای هیچ پلتفرمی اعلام نشده. فقط چون دهمین سال ساختش رسیده بودTeam Ninja خواست تا یه کاری کرده باشه و اعلام کرد که ساخت این بازی شروع شده که من بعید میدونم تو 2007 عرضه بشه. بازم فقط نظر شخصی بود!
کلا اینا رو گفتم که نگران بازی نباشی و مطمئن باشی مایکروسافت 360 رو بی بازی نمی گذاره!
--------------------------------------------------------------------
من به OBLIVION رای میدم. چون واقعا بهترین بازی 360ه.
راستی از اون لیست بالا من بد جوری منتظر اینام.
Kane & Lynch: Dead Men
Fable 2
Mass Effect
Stranglehold
BioShock
البته اون لیست ایراداتی داره!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or