ar22 کاربر سایت Jul 3, 2009 #33 بنظر من هر بازی باشه بجز کانتر چون تو ایران هرجا میری میگن کانتر. باری مثل cod
Slim $hady کاربر سایت Jan 15, 2011 #36 MW2 ، COD 4 و فوتبال و Black Ops. باو Counter چیه آخه؟؟؟؟؟؟ قارچ خور هم جذابیت هم گرافیکش از Counter بهتره
MW2 ، COD 4 و فوتبال و Black Ops. باو Counter چیه آخه؟؟؟؟؟؟ قارچ خور هم جذابیت هم گرافیکش از Counter بهتره
Electronic Arts کاربر سایت Jan 15, 2011 #37 نوشته شده توسط Mr.X: MW2 ، COD 4 و فوتبال و Black Ops. باو Counter چیه آخه؟؟؟؟؟؟ قارچ خور هم جذابیت هم گرافیکش از Counter بهتره بیشتر... دقيقا.يعني من زماني كه كانتر رو ميبينم حالتهايي به من دست ميده كه اگه بگم از سايت اخراج ميشم:d ولي كلا اصلا با گيم نت حال نميكنم.اكثر كامپيوتراش كه اصلا همون كانتر زغالي رو هم با تيك بالا ميارن
نوشته شده توسط Mr.X: MW2 ، COD 4 و فوتبال و Black Ops. باو Counter چیه آخه؟؟؟؟؟؟ قارچ خور هم جذابیت هم گرافیکش از Counter بهتره بیشتر... دقيقا.يعني من زماني كه كانتر رو ميبينم حالتهايي به من دست ميده كه اگه بگم از سايت اخراج ميشم:d ولي كلا اصلا با گيم نت حال نميكنم.اكثر كامپيوتراش كه اصلا همون كانتر زغالي رو هم با تيك بالا ميارن
B big soldier کاربر سایت Jan 15, 2011 #39 World of warcraft counter(به دليل پر طرفدار بودن {البته افراد مبتدي}:d) cod:blackops FIFA11 PES11 call of duty4
World of warcraft counter(به دليل پر طرفدار بودن {البته افراد مبتدي}:d) cod:blackops FIFA11 PES11 call of duty4
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 16, 2011 #40 اگه آنلاین هم ساپورت دارید حتما ؛ WOW Cataclysm رو نصب کنید .
M matina کاربر سایت Apr 18, 2011 #42 بچه هایی که گیم نت دارن بازی جدید و شبکه های ویا بازی انلاین جدید که تو گیم نت جذب مشتری داشته باشه چیزی نیومده
بچه هایی که گیم نت دارن بازی جدید و شبکه های ویا بازی انلاین جدید که تو گیم نت جذب مشتری داشته باشه چیزی نیومده
Reza-sony کاربر سایت Apr 18, 2011 #43 counter strike call of duty MW1&2 , blackops command & conquer series
✞ChrisT✞ کاربر سایت Apr 21, 2011 #45 PES11 call of duty4 به نظر منم این دو بازی از همه بازیها بیشتر به حال میده