من میگم اگه مشتری زیاد دارین که تبلیغاتی هم بشه کرد اینجوری> میتونی حتما .سلام
من گیم نت دارم با 10 تا سیستم
به نظر دوستان ارزش داره سیستم ها رو ارتقا بدم تا بشه بازیهایی مثل COD 4-5 و یا Far Cry 2 و ... رو شبکه ای بازی کرد.استقبال میشه یا نه بازم همه میرن سراغ کانتر و بازیهای قدیمی؟
آخه واسه ارتقا حداقا باید 10 تا کارت گرافیک بخرم.هر کارتی که 100 تومن باشه میشه 1 میلیون تومن.میخوام بدونم ارزش خرج کردن داره
سلام
من گیم نت دارم با 10 تا سیستم
به نظر دوستان ارزش داره سیستم ها رو ارتقا بدم تا بشه بازیهایی مثل COD 4-5 و یا Far Cry 2 و ... رو شبکه ای بازی کرد.استقبال میشه یا نه بازم همه میرن سراغ کانتر و بازیهای قدیمی؟
آخه واسه ارتقا حداقا باید 10 تا کارت گرافیک بخرم.هر کارتی که 100 تومن باشه میشه 1 میلیون تومن.میخوام بدونم ارزش خرج کردن داره
دقیقآ ! آخرین روزهای گیم نت رفتنم یه جایی با بچه ها پیدا کرده بودیم که سیستم های خیلی خوبی داشت. حتی Stalker هم اجرا میشد با کیفیت خوب ! ولی کلهم همه به جز ما 4,5 نفر یا توی CS بودن یا DotA !! یادش بخیر ما چند نفر میرفتیم Battlefield 2 بازی میکردیم ملت تا حالا ندیده بودن کف میکردن !! البته Moto GP هم حالی میداد ! بعد از چند دست Battlefield 2 یا COD 2 برای رفع خستگی میرفتیم Moto GPسلام
به نظر من خرج نکنید.
چون همیشه ملت ایران یا کانتر بازی می کنند .. یا Warcraft اون هم نه از نوع درست حسابی .. بلکه DoTa و اگر هم گیم نت به اینترنت وصل باشه WoW.
فکر کنم کامپیوترهای شما باید همین الان بتوانند COD4 اجرا کنند.
اشکالی نداره.من پوزش میخوام . سوالم اینه که یکی پیدا نمیشه توضیحی اموزشی راجع به مچ کردن و تنظیم برای بازی کردن رو یاد بده. مشکل من اینه که ما تو خونه شبکه هستیم اما نمیتونیم هیچ بازی دیگه ای رو جز کانتر تحت شبکه بازی کنیم. مثلا همین رد الرت 3 رو هم نمیتونیم. کسی برای این موضوع کمکی میتونه بکنه .ترکیدیم بس که کانتر نواختیم.
بازم پوزش می خوام اینجا پرسیدم
ولي خداييش خيليييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييي حال ميده پشت هر كنسول دو نفر بشيني 4 تا كروه بشين wingman بازي كني
كر كريهاش بيشتر حال ميده