بهترین بازیهای موبایل از نظر شما

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی از نظر شما

• DOOM RPG

رای‌ها: 4 9.8%
  • Lemmings

رای‌ها: 1 2.4%
  • Sonic N

رای‌ها: 5 12.2%
  • Prince Of Percia: The Two Thrones

رای‌ها: 14 34.1%
  • The Da Vinci Code

رای‌ها: 1 2.4%
  • MotoGP 3

رای‌ها: 0 0.0%
  • Rollbot

رای‌ها: 0 0.0%
  • King Kong

رای‌ها: 4 9.8%
  • Splinter Cell 1,2,3

رای‌ها: 12 29.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
0277967.jpg

33.gif

Call Of Duty برای گوشیهای N70 و N-Gage
دانلود

این برنامه رو اگر روی موبایل نصب کنید ( اگر از قبل under ground داشته باشید ) ماشین جدید و یک سیستم جدیدی به under ground اضافه میکنه . امتحان کنید .
دانلود
در ضمن سحر خانم call of duty که گذاشتی username و password میخاد . باید توی فروم عضو بشی . اگه میشه آپلود کنید . خیلی ممنون .

نوشته شده توسط xenophile:
در ضمن سحر خانم call of duty که گذاشتی username و password میخاد . باید توی فروم عضو بشی . اگه میشه آپلود کنید . خیلی ممنون .
:p وقتی پست دادم یادم اومد باید عضو باشین تو انجمن. حجمش زیاده خودم که نمی تونم آپلود کنم اما از یکی که ADُSL داره شاید بتونم برای آپلود کردن کمک بگیرم. اگه موفق به انجام اینکار شدم اطلاع می دم :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میگم شبیه ساز N - Gage هست؟؟ ;)
من یه شبیه ساز دارم که فقط برای بازیهایی با فرمت blz هستش, مثل بازی Sonic N حجمش خیلی کمه. برنامه رو پیدا کنم می ذارم برای دانلود :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میشه یگی یعنی چی ؟؟
مگه همه ی بازی های N - Gage یه فرمت ثابت ندارن؟؟
راستش من اصلا با فرمت های N-Gage آشنا نیستم.
برای موبایل هر روز داره امولاتور برای فرمتهای مختلف ساخته میشه که آدم گیج میشه :eek:

آقا سلام
من تازه گوشی خریدم6630 لطفا بگین چه جوری این بازیها رو تو موبایل بریزم هر کدوم یه سازی میزنن یکیشون فقط یه فایله یکی دیگه هست 50 تا فایله یکیش ستا÷ داره اون یکی نداره:mad:

عزیزم شما نباید فایل بازی رو extract بکنی که به قوله خودت بشه 50 تا باید همون فایل با پسوند jar رو داخل موبایلت بریزی و بعد اون فایل رو از داخل موبایلت باز کنی یا بهتر بگم نصب کنی :D

نوشته شده توسط kasra_adriano:
آقا سلام
من تازه گوشی خریدم6630 لطفا بگین چه جوری این بازیها رو تو موبایل بریزم هر کدوم یه سازی میزنن یکیشون فقط یه فایله یکی دیگه هست 50 تا فایله یکیش ستا÷ داره اون یکی نداره:mad:

اینجور بازی هارو باید با برنامه Nokia PC Suite نصب کنی. اینها بازیهای جاوا هستن با پسوند jar :cheesygri
اگه سوالی در مورد گوشیت داشتی می تونی اینجا مطرح کنی :cheesygri این نکته رو هم بگم که 6630 از نظر سخت افزاری گوشی خیلی خوبی هستش و CPU خیلی قوی ای داره. :cheesygri

امین شما که گوشیت زیمنس هستش چطوری بازیهای جاوا رو نصب می کنید؟ :cheesygri

بازی Batman برای سیمبین 8 بود یا 7 ؟
آخه رو گوشی من اجرا نشد :(

Batman Begins جاوا هستش.منم هم گوشیم K700i ه و الام به راحتی داره اجرا میشه.نمی دونم مشکل شما چیه؟:confused:

سلام
بچه ها یه سوال دارم
این گوشی K700 چون خودش کابل USB نداره من یدونه واسش خریدم
بعد به پورت وصل کردم و سی دیش رو هم نصب کردم
اما توی My Computer وقتی کابل رو میزنم هیچی نمیاد
منظور همون Removable Disk هست
کمک کنید . چجوری اینو درست کنم ؟!.
فرهنگ جان شما چجوری فایلاتو میریزی تو گوشی ؟! با بلوتوث ؟!

اولا از همه بچه هایی که در این تاپیک فعالیت می کنند تشکر میکنم

گوشی من sis رو ساپورت نمیکنه ولی بازی های جاوایی رو که گذاشتید اکثرا دانلود کردم

در مورد عنوان تاپیک هم به نظر من بازی هایی که کار شرکت gameloft باشه قشنگه (البته نمی دونم سازنده بازیه یا فقط ناشره)

در اخر هم می خواستم ازتون بخوام دامنه فعالیتتون رو یکم گسترده تر کنید و موزیک ، تم ، والپیپر و برنامه های جانبی دیگه رو هم برای گوش های مختلف بذارید البته یه تاپیک به نام موبایل وجود داره ولی فعالیت زیادی نداره
موفق باشید...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or