بحث سایتهای ایرانی مطرح نیست اون یه دونه رو هم خودم بهشون آمار دادم ثبت کنن.مسئله اینجاست که از 2 3 ماه پیش بخش نظراتشون رو برای اولین بار بستن! و هیچ توضیحی هم ندادن.نه ایمیلی دارن و نه هیچ راه ارتباطی دیگه ای.وگرنه اگه بازیسنتر انتخابش زودتر مشخص شده بود بهشون اطلاع میدادم و فورا ثبت میکردن248 : The Witcher 3: Wild Hunt
The Last of Us : 249
اگه گوتیه بازی سنتر هم ثبت میشد الان رکورد زده شده بود :d
امسال فقط گوتیه یک سایتِ ایرانی به ثبت رسیده
اينهمه دوستان هميشه در صحنه خود كشي كردن اخرم ركورد tlou شكسته نشد ! خسته نباشيد مي گم !
p.s:ضمنا اختلاف راي منتقد ها زياد و قابل مشهوده و چيزي كه باعث شد ويچر به تلو نزديك بشه بيشتر انتخاب شدن توسط خواننده ها يا همون كاربر ها بوده !
موفق باشيم
اينهمه دوستان هميشه در صحنه خود كشي كردن اخرم ركورد tlou شكسته نشد ! خسته نباشيد مي گم !
p.s:ضمنا اختلاف راي منتقد ها زياد و قابل مشهوده و چيزي كه باعث شد ويچر به تلو نزديك بشه بيشتر انتخاب شدن توسط خواننده ها يا همون كاربر ها بوده !
موفق باشيم
یا این حساب پس رونالدو آقای گل اسپانیاس چون مسی بیشتر بازی کرده پس تعداد گلش مهم نیست![]()
رکوردش که قبلا شکسته شده رفته.تعداد جایزه رو نسبت به تعداد جایزه دهندگان میسنجن.
یک بازی که از بین 10 تا جایزه 6 تا را ببره درصد بیشتری از جوایز رو نسبت به اونی گرفته که از 20 تا 10 تا رو ببره.
نسبت به تعداد جایزه اول گویا The Witcher هستش، دوم Skyrim و سوم TLOU
تعداد بازی مسی = تعداد کل گوتی سال 2013ربط این دوتا به هم دقیقا چیه؟خواستی فقط یک چیزی گفته باشی.
'تعداد بازی مسی = تعداد کل گوتی سال 2013
تعداد گل مسی = تعداد گوتی تلو
تعداد بازی رونالدو = تعداد کل گوتی سال 2011
تعداد گل رونالدو = تعداد گوتی اسکایریم
مسی بیشتر از رونالدو بازی کرده = تعداد کل گوتی های سال 2013 بیشتر از 2011 عه
مسی بیشتر از رونالدو گل زده = تعداد گوتی تلو بیشتر از اسکایریمه
الان مسی آقای گل اسپانیاس نه رونالدو - با تحلیل شما باید رونالدو رو آقای گل حساب کرد چون بازیش کمتره
به حد کافی ساده بود یا باز توضیح بدم؟
پ.ن: البته اینکه ویچر مثلا دو تا بیشتر جایزه بگیره اصلا مهم نیست من هر دو بازی برام عزیزهولی اینطور که با خوشحالی اومدی تحلیل کردی دلم نیومد چیزی نگم
![]()
تعداد بازی مسی = تعداد کل گوتی سال 2013
الان مسی آقای گل اسپانیاس نه رونالدو - با تحلیل شما باید رونالدو رو آقای گل حساب کرد چون بازیش کمتره
پ.ن: البته اینکه ویچر مثلا دو تا بیشتر جایزه بگیره اصلا مهم نیست من هر دو بازی برام عزیزهولی اینطور که با خوشحالی اومدی تحلیل کردی دلم نیومد چیزی نگم
![]()
حالا من با عادلانش کاری ندارم ولی دیگه تو شمارش تعداد، تعداد رو در نظر میگیرن همونطور که مثال زدم دیگه نمیان بگن چون این مثلا تعداد کل گوتی کمتر بوده پس تو تعداد گوتی باید بالاتر قرار بگیره یا چون تعداد بازیش کمتر بوده باید بالاتر قرار بگیره تو آمار شمارش گل. بر حسب تعداد حساب میکنن حالا باز هر طور راحتین میتونین اینجوری حساب کنین و مخرج بگیرین و رونالدو رو بالاتر از مسی و اسکایریم رو بالاتر از تلو قرار بدین'
یک نکته اضافه کنم.چون امسال توی اون سایت تعداد سایت کمتری ثبت شده لزوما دلیل بر کاهش تعداد جایزه دهندگان نیست.مثلا همین بازی سنتر امسال Witcher رو انتخاب کرده که اونجا ثبت نشده.
با این تئوری شما الان چرا توی سایت Meta اون پلتفرمی رو به عنوان مرجع انتخاب میکنن که تعداد نقد بیشتری داره؟بیان اونی رو انتخاب کنن که بیشترین متا رو داره دیگه.
مقایسه عادلانه اینه که مخرج کسر (تعداد جوایز) برای تمام سال ها برابر باشه.خود شما هم میدونی که این صحیح تر هستش.منتهی بنا به دلایل مشخص الان دوست ندارین قبول کنید.شاید امسال روال به نحوی شد که بخاین قبول کنین.خدا رو چه دیدی؟![]()
چند بار بخون پستونظر شما در مورد گل به خودی استاد اسدی چیه؟
در دادگاه ذهنی شما و با فرمولاسیونی که مخترعش خودتون هستید این اتفاق افتاده دیگه !؟رکوردش که قبلا شکسته شده رفته.
کی یاد داده اینو به شما ؟ یعنی چون تعداد چوایز کمتری امسال ثبت شده ما باید تمامی جوایزی که کمتر ثبت شده رو به ویچر اختصاص بدیم ؟ شما از کجا می دونی اگه فلان قدر سایت دیگه ثبت می شد جوایز بین بلودبورن و متال گیر و ... تقسیم نمی شد و اعداد اونا بالا نمی رفت ؟ و طبق این صحبت شما اصلا رکورد اسکایریم زده نشده بوده توسط tlou و یه خروار سایت و مجله و فروم که با عناوین most awarded game history از تلو یاد کردن اینی که شما می گی رو بلد نبودن و شما باید بری یادشون بدی :d این لینکاشه :تعداد جایزه رو نسبت به تعداد جایزه دهندگان که ثبت شدن میسنجن
تعداد بازی مسی = تعداد کل گوتی سال 2013
![]()