بهترینهای 2011 در Gametrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
مثل سالهای گذشته هر روز در 3 بخش برنده ها معرفی میشن و بخش های مهم همینجا اعلام و آپدیت خواهد شد .

Best Strategy Game

• Dawn of War II
  • Frozen Synapse
  • Tactics Ogre
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Puzzle Game

• Catherine
  • Ghost Trick
  • Portal 2
  • Professor Layton
  • Stacking

Best NDS Game

• Ghost Trick: Phantom Detective
  • Kirby: Mass Attack
  • Okamiden
  • Pokemon: Black & White
  • Professor Layton and the Last Spector

Best New IP

• Bastion
  • Bulletstorm
  • L.A. Noire
  • Rage

Best Platformer

• LiitleBigPlanet 2
  • Ms. 'Splosion Man
  • Outland
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land

Best Driving

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • Shift 2: Unleashed

Best Action Adventure

• Assassin's Creed: Revelations
  • Batman: Arkham City
  • Infamous 2
  • L.A Noire
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Sports Game

• FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • MLB 11: The Show
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Most Innovative

• Driver: San Francisco - Switching Car on the fly mechanic
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword - Motion Controls Integration & Timeshift Crystals
  • L.A Noire - Facial Animation Technology
  • Minecraft - Just... Minecraft
  • Skylanders: Spyro's Adventure - Figurines

Best 3DS Game

• Dead or Alive: Dimensions
  • Ghost Recon: Shadow War
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Mario Kart 7
  • Super Mario 3D Land

Best Trailer

• Assassin's Creed: Revelation
  • Dark Souls
  • Dead Island
  • The Last of Us
  • Tomb Raider

Best Motion Game

• Child of Eden
  • Dance Central 2
  • The Gunstringer
  • Sesame Street: Once Upon a Monster

Best Story

• L.A. Noire
  • Portal 2
  • Uncharted 3: Drake's Deception
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Third Person Shooter

• Dead Space 2
  • Gears of War 3
  • Socom 4
  • Warhammer 40,000

Biggest News Story

• 3DS Price Cut
  • PlayStation Vita
  • Sony Hacked
  • Supreme Court For Video Games
  • Wii U

Most Disappointing Game

• Brink
  • Duke Nukem Forever
  • From Dust
  • Ratchet & Clank: All 4 One
  • Test Drive Unlimited 2

Best Downloadable Game

• Bastion
  • Infamous: Festival of Blood
  • Minecraft
  • Ms. 'Splosion Man
  • Trenched

Best Soundtrack

• Bastion
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Infamous 2
  • Portal 2

Best Graphics

• Batlefield 3 - PC Version
  • Dirt 3 - PC Version
  • Gears of War 3
  • The Witcher 2

Best Fighting

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition
  • Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • WWE All Stars

Best Expansion

• Dawn of War II - Retribution
  • Fallout: New Vegas - Old World Blues
  • LittleBigPlanet 2 - Move Pack: The Rise of The Cakeling
  • Mass Effect 2 - The Arrival
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best First Person Shooter

• Batlefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Killzone 3
  • Rage

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Dragon Age II
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Software Lineup

• Nintendo 3DS
  • Nintendo DS
  • PC
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Best PC Game

• Batlefield 3
  • The Witcher 2: Assassin's of Kings

Best Multiplayer

• Batlefield 3
  • Dark Souls
  • Killzone 3

Best Wii Game

• De Blob 2
  • Kirby's Return to Dreamland
  • Rayman Origins

Best Platform Exclusive

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Killzone 3

Best Xbox 360 Game

• Dark Souls
  • Gears of War 3

Best PlayStation 3 Game

• Dark Souls
  • Killzone 3

Best Single-Player Campaign

Game of the Year

• Dark Souls

آخرین ویرایش:
به جز hater جماعت که کاریش نمیشه کرد .
gamesopt هم جزو همین جماعت hater ـه ؟
کلاً سایتی هایی که u3 بهترین گرافیک انتخاب نکردن جزو hater ها به حساب میان ؟ البته اون بنده خداها هم حق دارن خوب خبر نداشتن کار به قسم آیه میکشه و گرنه بدون ذره ایی درنگ u3 بِست گرافیک سال میکردن .
مصطفی دقیقاً برتری بُعد هنری اون 3 تا چی بود ؟ :دی عکس و اینا پر نکن :دی خیلی راحت جایی رو اشاره کن که با اون یکی هایی که نیما مثال زد برابری کنه ؟! :دی
من قبلاً در این مورد نظرم ـو دادم هر بازی رو باید با سبک و سیاق خودش مورد قضاوت قرار داد ، انتظار نداشته باش تو بازی ایی مثل BF 3 یا killzone 3 رنگ های شاد و گرم مثل u3 ببینی ! اصلاً احسان بگو ببینم رو چه حساب میگی u3 از بعد هنری سرتر از BF3 ؟ نمی خوام بگم BF3 سرتره فقط میخوام بدونم برداشت شما و یسری دوستان از گرافیک هنری چیه که میگید همون قدر که rayman از لحاظ هنری قویه از لحاظ تکنیکی ضعیف و برعکسش BF3 ، killznoe 3 و crysis 2 .!

من قبلاً در این مورد نظرم ـو دادم هر بازی رو باید با سبک و سیاق خودش مورد قضاوت قرار داد ، انتظار نداشته باش تو بازی ایی مثل BF 3 یا killzone 3 رنگ های شاد و گرم مثل u3 ببینی ! اصلاً احسان بگو ببینم رو چه حساب میگی u3 از بعد هنری سرتر از BF3 ؟ نمی خوام بگم BF3 سرتره فقط میخوام بدونم برداشت شما و یسری دوستان از گرافیک هنری چیه که میگید همون قدر که rayman از لحاظ هنری قویه از لحاظ تکنیکی ضعیف و برعکسش BF3 ، killznoe 3 و crysis 2 .!
اینجوری که نمیشه هیچ انتخابی کرد ! چون توی پایان سال یه سری جوایز داریم و n تا سبک مختلف ! همون BF3 ـی که خیلی بُعد هنریش برات قابل توجه بود ! صحراش رو با صحرای آنچارتد مقایسه کن ! صحرا که دیگه رنگانگ نیست هست ؟! یا نکنه توی صحرای آنچارتد گل و بلبل هست ؟! و همانا این است بُعد هنری قوی ! :دی

gamesopt هم جزو همین جماعت hater ـه ؟
کلاً سایتی هایی که u3 بهترین گرافیک انتخاب نکردن جزو hater ها به حساب میان ؟ البته اون بنده خداها هم حق دارن خوب خبر نداشتن کار به قسم آیه میکشه و گرنه بدون ذره ایی درنگ u3 بِست گرافیک سال میکردن
من دارم کنسول رو میگم آقا جان کنسول . تو GameSpot رو داری من مقابلش میتونم n تا سایت واست بیارم .

از طرفی اگه بخوایم گرافیک هنری و تکنیکی رو با هم مد نظر قرار بدیم پس جای کرایسیس 2 تو لیست کجاست ؟ اصلاً کرایسیس هیچی واسه نبود ریج چه بهونی ایی میشه آورد؟ ریج هم از لحاظ تکنیکی هم از لحاظ هنری عالی بود (نسخه 360 ) پس چرا حتی جزو کاندیداها نیست؟
rage امسال قربانی مشکل دیر لود شدنه تکسچراش شد . دقیقا الان به هر سایتی که سر بزنی خیلی هاشون تو روز نقدش براش بهترین و..........گفتند و امسال هم اخر سال تو vga کاندید بود و به نظرم بعد انچارتد بیشترین شانس برنده شدن را داشت . ولی بری نقد سایتها را بخونی هر سایتی بعد از تعریف کردنش بدون استثنا به مشکل دیر لود شدنه تکسچرهاش اشاره کرده .خود کرایسیس هم مشکلات تکینکی داشت افته فریم در بعضی صحنه ها یا دیر لود شدنه ابجکتهای محیطی و ........
انچارتد 3 حتی اگرم قبول نکنی از لحاظ تکنیکی بهترین هست و نیست ولی باید اعتراف کرد که از هر لحاظ عالی عمل کرده و گرافیکش کاملا بدون مشکل اجرا میشه یعنی نمیتونی افته فریم براش بگی داره یا مشکل لودینگ تکسچر داره و یا کمبود رزولیشن و....
البته اینها مشکله crytek و id softwar نیست ! این بدبختا هرچقدر هم بخواند زور بزنن بالاخره انجینشون را باید روی 3 تا پلتفورم بهینه کنند که در نهایت به کیفیت یک بازی که به صورت اختصاصی روی یه سخت افزار طراحی میشه , نمیرسه . البته منظورم اصلا از بعد تکنیکی توان انجینه بازیشون نیست بلکه مشکلاتی که بالا گفتم هست .

آخرین ویرایش:
اینجوری که نمیشه هیچ انتخابی کرد ! چون توی پایان سال یه سری جوایز داریم و n تا سبک مختلف ! همون BF3 ـی که خیلی بُعد هنریش برات قابل توجه بود ! صحراش رو با صحرای آنچارتد مقایسه کن ! صحرا که دیگه رنگانگ نیست هست ؟! یا نکنه توی صحرای آنچارتد گل و بلبل هست ؟! و همانا این است بُعد هنری قوی ! :دی
یعنی احسان دلیل میاری آدم تمام وجودش به لرزه در میاد !!:d

یعنی چی که صحرای u3 شنِش طبیعی تره؟! خوب ساختمان های BF3 هم رئال تره ! کلاً فضای شهری BF3 سرتره! اصلاً مگه مقایسه یه بازی از لحاظ هنری صرفاً به رئال بودنش ختم میشه؟ پس اگه اینطوری که rayman از لحاظ هنری افتضاح ترین بازی قرن ِ !

اگه میبینی عکس میذارم واسه همین موقع هاست !
در مورد اون n تا سبک هم که گفتی یا دوزاریت کجه یا هنوز نگرفتی چی میگم :d دقت کن میگم : گرافیک هنری هر بازی رو بر اساس سبک و سیاق خودش باید مورد بررسی قرار داد یعنی نگاه کن مثلاً تو بازی X هدف سازنده به وجود آوردن یه محیط رئال و طبیعی ـه ولی تو بازی y سازنده خواسته به فضای تخیلی و فانتزی رو خلق کنه ! صرفاً رنگ شاد و رئال بودن یک مرحله خاص دلیل بر برتری اون بازی نیست !

حالا مصطفی من نمیدونم چرا میگی گرافیکه BF3 هنریش خوب بود ؟! اتفاقا به نظر من یکی از دلایلی که مورد توجه قرار نگرفت همین بعد هنریش بود .
از طرفی بیشتر مراحل بازی خلاصه شد به محیطهای شب و که همش یه جورایی تکراری بود . تنها مرحله ای که من حال کردم باهاش مرحله تانکش بود بعد اون واقعا هیچ فضایی نداشت که من بگم WOW چه محیطی !
کلا محیطهای بازی خیلی ساده طراحی شده و ویرانیهای محیطی را خیلی بهتر و هنری تر از این میتونستند نشون بدند مثلا از نظر من همین MW3 از لحاظ هنری خیلی بهتر از BF3 بود ! محیطها متفاوتی مثله داخل شهر و داخل دهکده ها و کشورهای متنوع و لوکیشنهای متنوع و...... داشت کلا ترکیب محیط جالبی داشت .

n تا سایت نیازی نیست رضا :دی همون VGA مرحوم کافیه :دی
احسان یه سوال VGA قبول داری؟ مگه نظر مجموع سایت های به اصطلاح متبر نیست؟ پس چطوری مثلاً عنوانی مثل rage تو best ghrapic کاندید میشه ولی الان میبینیم بعضی سایت ها آخر سال حتی کاندیدش نمیکنن؟ در مورد LA. noir همینطور یا خنده دار تر اینکه چطور Crysis 2 و witcher 2 و BF3 تو VGA حتی کاندید نمیشن ولی باز بعضی سایت ها به عنوان بهترین گرافیک سال انتخابش میکنن؟
حالا مصطفی من نمیدونم چرا میگی گرافیکه BF3 هنریش خوب بود ؟! اتفاقا به نظر من یکی از دلایلی که مورد توجه قرار نگرفت همین بعد هنریش بود .
از طرفی بیشتر مراحل بازی خلاصه شد به محیطهای شب و که همش یه جورایی تکراری بود . تنها مرحله ای که من حال کردم باهاش مرحله تانکش بود بعد اون واقعا هیچ فضایی نداشت که من بگم WOW چه محیطی !
کلا محیطهای بازی خیلی ساده طراحی شده و ویرانیهای محیطی را خیلی بهتر و هنری تر از این میتونستند نشون بدند مثلا از نظر من همین MW3 از لحاظ هنری خیلی بهتر از BF3 بود ! محیطها متفاوتی مثله داخل شهر و داخل دهکده ها و کشورهای متنوع و لوکیشنهای متنوع و...... داشت .
اینجاست که مجبورم میکنید برم عکس جمع جور کنم :d الان عکس برات ردیف میکنم بفهمی چرا میگم خوبه:d
گرچه من منظورم به هیچ عنوان بهترین نبوده و نیست ! نیما گفت بر عکس rayman عناوینی BF3 و crysis 2 , killzone 3 از لحاظ هنری ضعیف هستن که من گفتم همچین چیزی نیست !

ا
نیما گفت بر عکس rayman عناوینی BF3 و crysis 2 , killzone 3 از لحاظ هنری ضعیف هستن که من گفتم همچین چیزی نیست !
حالا من نمیگم ضعیف بودن ولی در قبال u3 ضعیف بودن دیگه :دی
دوما همین crysis 2 , killzone 3 از لحاظ هنری خیلی بهتر از bf3 هستند ! لازم به ردیف کردنه عکس هم نیست :دی میخوای چی را نشون بدی چیزی که خودم بازی کردم را میخوای به خودم نشون بدی ؟:دی کلا bf3 به نظرم به جزء مرحله تانک تو بقیه لوکیشنها ضعیف بود .

آخرین ویرایش:
gamesoptفقط میخوام بدونم برداشت شما و یسری دوستان از گرافیک هنری چیه که میگید همون قدر که rayman از لحاظ هنری قویه از لحاظ تکنیکی ضعیف و برعکسش BF3 ، killznoe 3 و crysis 2 .!
دوست عزیز بعد هنری یک بازی رو یه گیمر یا یه بازیساز(اکثرشون) نمیتونه خیلی معیار سنجی کنه چون در حیطه توانش نیست چرا ؟؟؟چون تعریف صحیحی ازش نداره

بعد هنری یک بازی رو اول باید تعریف کنی:
اگر بر اساس مناظر و ترکیب رنگ و........هستش پس باید یه نقاش یا گرافیست نظر بده
اگر بر اساس طبیعی بودن مناظر باشه که دیگه هنری بودن نمیشه میشه گرافیک طبیعی..... .
اگر بر اساس زیبا بودن از لحاظ بصری باشه(مثه مثلا fable) اون میشه زیبا نه اینکه هنری...

+

بیشتر تعریفی که من احساس می کنم گیمرا از گرافیک هنری دارن درصد عمده ایش طبیعی تر بودن و استفاده از رنگ های متفاوت و زیاد در بازی هستش و درصد دیگه ایش هم مثلا جو بازی(مثلا هر ساختمون قدیمی یا صحنه های تنهایی یا مثلا مناظر بصری زیبا )
.
.
..

بابا خستمون کردید به قران.بسه دیگه اه.

آقاجان همونطور که اسکایریم ازنظر جمیع سایتها بهترین بازی سال شد آنچارتد3هم از نظر جمیع سایتها بهترین گرافیک سال شد.تموم شدو رفت از هر5سایت3-4تاش انچارتد3رو بهترین گرافیک کرده

از همه معتبر ترم که vga بهترین گرافیک انچارتد شدتموم شدو رفت دیگه خودتونو و ملت و چرا خسته میکنید الکی

حالا من نمیگم ضعیف بودن ولی در قبال u3 ضعیف بودن دیگه :دی
دوما همین crysis 2 , killzone 3 از لحاظ هنری خیلی بهتر از bf3 هستند ! لازم به ردیف کردنه عکس هم نیست :دی میخوای چی را نشون بدی چیزی که خودم بازی کردم را میخوای به خودم نشون بدی ؟:دی کلا bf3 به مظرم به جزء مرحله تانک تو بقیه لوکیشنها ضعیف بود .
ببین فرخ قبلاً گفتم وقتی مبحث هنر مطرح ِ تمام عناصر که تو تصویر میبینی معیار ماست بحث فقط سره رنگ بندی و فضاسازیِ ساختمان ها نیست ، تک تک عناصر موجود تو کادر محل و نوع جایگیریشون ، تکسچر هایی که تو محیط میبینی حتی نحوه ی استفاده از تکنیک و افکت ها هم جزو موارد هنری به حساب و از همه مهتر تعامل این دوتاست با هم دیگه ؛ یعنی گرافیک هنری و فنی باید در خدمت هم باشن نه اینکه هر کدوم ساز خودشون بزنن و باز این به هنر و خلاقیت سازنده برمیگرده، در واقع شما یسری افکت داری باید بدونی چه موقع ، کجا ، تو چه لحظه و ثانیه ایی ازش استفاده کنی تا بیشتر مخاطب جذب کنه . حتی موردی که شاید خیلی ها توجه نکن نحوه ـی به نمایش گذاشتن یه مرحله هست یعنی اینکه تو یه مرحله خاص رو از چه زاویه ایی روایت کنی و نشون مخاطب بدی تا هرچه زیبا تر به نظر برسه ، مثلاً تست کن بعضی بازی ها رو یه دور بر عکس بازی کن مثل همین bf3 یا u2 یا . . .

بنظر من Bf3 خیلی خیلی از لحاظ تکنیکی از crysis 2 ضعیف تره ولی فرقشون اینکه سازنده ای bf به بهترین شکل ممکن از ابزار هاشون استفاده کردن .
ببین اگه عکس میذارم واسه اینکه منظورم رو بهتر برسونم الان حال حوصله ندارم برم از سیسیتمم عکس ردیف کنم فقط یه نورپردازی رو تو سکانس ابتدایی بازی درنظر بگیر :
51708716588610041263.jpg

36723883135456923676.jpg
موقعی که از ماشین بیرون میای designer بازی به شکل خیلی استادانه ایی بهترین استفاده ممکن از نورپردازی کرده به محض خروج افکت HDR فعال میشه و سریع کنتراست محیط رو تحت تاثیر قرار میده بعد تشعشعات نورخورشید داریم که چشمات میزنه ، در واقع سازنده با هوشیاری تمام بهترین محل ممکن واسه منبع نور رو انتخاب کرده (که فقط مربوط به این مرحله نمیشه ) در صورتی که نورپردازی بازی از لحاظ تکنیکی بشدت مشکل داره و به نظر شخصی خودم خیلی ضعیف تر از عناوینی مثل u3 یا Crysis 2 هست ولی با این حال زیبا تر به نظر میاد . . .

یا تو مرحله همون مرحله تانک سواری که گفتی با اینکه انفجارهای بازی چندان قوی نیست با اینکه تعداد آبجکت ها بشدت کمه باز سازنده یه انفجار اسکریپت شده رو به صورت عکس تو پس زمینه قرار میده که صرفاً جنبه هنری داره و با همین یه کار ساده کلیت اون مرحله تحت تاثیر قرار میده و یه حس و حال خاصی از لحاظ بصری به بیننده منتقل میکنه، حتی انعکاس های اغراق شده ایی که به وفور تو مراحل مختلف میبینیم با اینکه از لحاظ تکنیکی ارزش زیادی ندارن ولی باید قبول کرد به زییا بنظر رسید نورپردازی کمک فراوانی کرده.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or