بهترینهای 2011 در Gametrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
مثل سالهای گذشته هر روز در 3 بخش برنده ها معرفی میشن و بخش های مهم همینجا اعلام و آپدیت خواهد شد .

Best Strategy Game

• Dawn of War II
  • Frozen Synapse
  • Tactics Ogre
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Puzzle Game

• Catherine
  • Ghost Trick
  • Portal 2
  • Professor Layton
  • Stacking

Best NDS Game

• Ghost Trick: Phantom Detective
  • Kirby: Mass Attack
  • Okamiden
  • Pokemon: Black & White
  • Professor Layton and the Last Spector

Best New IP

• Bastion
  • Bulletstorm
  • L.A. Noire
  • Rage

Best Platformer

• LiitleBigPlanet 2
  • Ms. 'Splosion Man
  • Outland
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land

Best Driving

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • Shift 2: Unleashed

Best Action Adventure

• Assassin's Creed: Revelations
  • Batman: Arkham City
  • Infamous 2
  • L.A Noire
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Sports Game

• FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • MLB 11: The Show
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Most Innovative

• Driver: San Francisco - Switching Car on the fly mechanic
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword - Motion Controls Integration & Timeshift Crystals
  • L.A Noire - Facial Animation Technology
  • Minecraft - Just... Minecraft
  • Skylanders: Spyro's Adventure - Figurines

Best 3DS Game

• Dead or Alive: Dimensions
  • Ghost Recon: Shadow War
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Mario Kart 7
  • Super Mario 3D Land

Best Trailer

• Assassin's Creed: Revelation
  • Dark Souls
  • Dead Island
  • The Last of Us
  • Tomb Raider

Best Motion Game

• Child of Eden
  • Dance Central 2
  • The Gunstringer
  • Sesame Street: Once Upon a Monster

Best Story

• L.A. Noire
  • Portal 2
  • Uncharted 3: Drake's Deception
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Third Person Shooter

• Dead Space 2
  • Gears of War 3
  • Socom 4
  • Warhammer 40,000

Biggest News Story

• 3DS Price Cut
  • PlayStation Vita
  • Sony Hacked
  • Supreme Court For Video Games
  • Wii U

Most Disappointing Game

• Brink
  • Duke Nukem Forever
  • From Dust
  • Ratchet & Clank: All 4 One
  • Test Drive Unlimited 2

Best Downloadable Game

• Bastion
  • Infamous: Festival of Blood
  • Minecraft
  • Ms. 'Splosion Man
  • Trenched

Best Soundtrack

• Bastion
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Infamous 2
  • Portal 2

Best Graphics

• Batlefield 3 - PC Version
  • Dirt 3 - PC Version
  • Gears of War 3
  • The Witcher 2

Best Fighting

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition
  • Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • WWE All Stars

Best Expansion

• Dawn of War II - Retribution
  • Fallout: New Vegas - Old World Blues
  • LittleBigPlanet 2 - Move Pack: The Rise of The Cakeling
  • Mass Effect 2 - The Arrival
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best First Person Shooter

• Batlefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Killzone 3
  • Rage

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Dragon Age II
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Software Lineup

• Nintendo 3DS
  • Nintendo DS
  • PC
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Best PC Game

• Batlefield 3
  • The Witcher 2: Assassin's of Kings

Best Multiplayer

• Batlefield 3
  • Dark Souls
  • Killzone 3

Best Wii Game

• De Blob 2
  • Kirby's Return to Dreamland
  • Rayman Origins

Best Platform Exclusive

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Killzone 3

Best Xbox 360 Game

• Dark Souls
  • Gears of War 3

Best PlayStation 3 Game

• Dark Souls
  • Killzone 3

Best Single-Player Campaign

Game of the Year

• Dark Souls

آخرین ویرایش:
دقیقا همون محیطی که توگذاشتی فقط چند دقیقه اولش با چشم ادم بازی میکنه ولی در ادامه کاملا یه چیز تکراری هست و تمام فضا ها عینه همن ! یعنی چشمت خیلی زود خسته میشه .
BF3 محیطهاش برای من یکی کاملا تکراری بود و همش فکر میکردم دارم تو یه محیط جنگ میکنم از این لحاظ هم جلوی کرایسیس 2 خیلی ضعیفتر بود .

این kayne هم کاسه داغتر از آش شد . همه ی 360ی های 2 آتیشه ( البته منطقی هاشون ) قبول کردن و 90 درصد سایتا و مجلات هم همینو گفتن که آنچارتد برنده گرافیک امسال شد این هنوز هدایت نمیشه :دی بیخیال دیگه . بابا وقتی فرخ و آرش قبول کردن ینی دیگه جایی واسه بحث نیست :دی

دقیقا همون محیطی که توگذاشتی فقط چند دقیقه اولش با چشم ادم بازی میکنه ولی در ادامه کاملا یه چیز تکراری هست و تمام فضا ها عینه همن ! یعنی چشمت خیلی زود خسته میشه .
BF3 محیطهاش برای من یکی کاملا تکراری بود و همش فکر میکردم دارم تو یه محیط جنگ میکنم از این لحاظ هم جلوی کرایسیس 2 خیلی ضعیفتر بود .
ببین فرخ یه سوال تو گرافیک crysis 2 تکنیکی تر میدونی یا BF3 ؟ احتمال میدم بگی crysis 2 خوب پس چرا خیلی ها تو همین بازیسنتر خودمون Bf 3 سرتر میدونن؟ چرا خیلی ها halo reach حتی در حد اندازه killzone 3 نمیدونن و اگه مقایسه ـشون کنی بهت تیکه میندان ؟
اصلاً این گول زدن و با چشم گیمر بازی کردن به نظرت یعنی چی؟ فک نمی کنی این هنر یه سازنده هست که با ابزار محدود تر (افکت های ضعیف تر) مخاطب بیشتر تحت تاثیر قرار میده ؟

تکراری یا متنوع بودن یه بحث دیگه ـست شاید یه بازی متنوع باشه ولی از لحاظ هنری ضعیف باشه شاید یه بازی کلیتش حول و حوش یه level دیزان بچرخه ولی از حیث هنری قوی باشه مثل killzone 2.

همین الان میخوای برات از crysis 2 عکس هایی ردیف کنم که این احساس بهت دست بده بازی تو نسل بعد قرار داره، در صورتی که شاید خیلی ها حتی همچین سکانس های ندیده باشن ! این بر میگرده به همون قضیه انتخاب زاویه ی نمایش و استفاده درست از افکت ها .
این kayne هم کاسه داغتر از آش شد . همه ی 360ی های 2 آتیشه ( البته منطقی هاشون ) قبول کردن و 90 درصد سایتا و مجلات هم همینو گفتن که آنچارتد برنده گرافیک امسال شد این هنوز هدایت نمیشه :دی بیخیال دیگه . بابا وقتی فرخ و آرش قبول کردن ینی دیگه جایی واسه بحث نیست :دی
منطقی هامون تو تشخیص میدی؟ فقط لطف کن منت بذار نگران هدایت شدن من نباش .

آخرین ویرایش:
کجا بهتر میدونند ؟:دی اون قبل اومدنه بازی بود اتفاقا قوی ترین فنهای BF3 بعد بازی کردنش اومدن تو پروفایلم گفتند که اشتباه میکردیم :دی
دوما علتش هم دلایله فنبازی بود :دی

یعنی احسان دلیل میاری آدم تمام وجودش به لرزه در میاد !!:d

یعنی چی که صحرای u3 شنِش طبیعی تره؟! خوب ساختمان های BF3 هم رئال تره ! کلاً فضای شهری BF3 سرتره! اصلاً مگه مقایسه یه بازی از لحاظ هنری صرفاً به رئال بودنش ختم میشه؟ پس اگه اینطوری که rayman از لحاظ هنری افتضاح ترین بازی قرن ِ !

اگه میبینی عکس میذارم واسه همین موقع هاست !
در مورد اون n تا سبک هم که گفتی یا دوزاریت کجه یا هنوز نگرفتی چی میگم :d دقت کن میگم : گرافیک هنری هر بازی رو بر اساس سبک و سیاق خودش باید مورد بررسی قرار داد یعنی نگاه کن مثلاً تو بازی X هدف سازنده به وجود آوردن یه محیط رئال و طبیعی ـه ولی تو بازی y سازنده خواسته به فضای تخیلی و فانتزی رو خلق کنه ! صرفاً رنگ شاد و رئال بودن یک مرحله خاص دلیل بر برتری اون بازی نیست !
:o:o:o
یعنی عمراً هیچ کدومتون پستم رو حتی نگاه هم نکردید ! (البته بعضی ها عادت کردن خودشون رو به ندونستن بزنن ! با تو نیستم مصطفی :دی) :

یعنی چی که صحرای u3 شنِش طبیعی تره؟! خوب ساختمان های BF3 هم رئال تره !
فک نمی کنم به جز تو و اطرافیانت شخص دیگه ای همچین چیزی رو توی پست من دیده باشه !
عزیزم دوزاری من کجه یا اون جمله ای که شما به پست من وصله کردی ؟ :دی منم اتفاقاً منظورم همون بود یعنی این نیست که چون فلانی رئاله پس عجب چیز خوفیه اون یکی فانتزی زیاد خوب نیست ! بحث بُعد هنری فراتر از این چیزاس که میگی ! وقتی عناوینی مثل ریمن , بلیز بلو و از این دست انتخاب میشن انقدر بُعد هنری کارشون بالاس که ممکنه حتی فراتر از یه بازی خوش گرافیک صرف (همون تکنیکی) باشه ! جفتشون هم فانتزی هستن ! بحث بُعد هنری و تکنیکی به خصوص هنری ربطی به سبک نداره ! مثلاً یه بازی رئال نمی تونه از لحاظ بُعد هنری قوی باشه ؟! اگه جوابت اینه که به اندازه ی یه بازی فانتزی نمی تونه موفق باشه ارجاعت میدم به اون دموی TLOU تا ببینی توی یه بازی رئال هم می تونیم در حد یه بازی فانتزی بُعد هنری قوی داشته باشیم !
احسان یه سوال VGA قبول داری؟ مگه نظر مجموع سایت های به اصطلاح متبر نیست؟ پس چطوری مثلاً عنوانی مثل rage تو best ghrapic کاندید میشه ولی الان میبینیم بعضی سایت ها آخر سال حتی کاندیدش نمیکنن؟ در مورد LA. noir همینطور یا خنده دار تر اینکه چطور Crysis 2 و witcher 2 و BF3 تو VGA حتی کاندید نمیشن ولی باز بعضی سایت ها به عنوان بهترین گرافیک سال انتخابش میکنن؟
نه می خوام زیر سوال ببرمش :دی معلومه قبول دارم همه رو قبول دارم حتی گیم اسپات از اونایی هم نیستم که با وزش نسیم اینور اونور برم :دی
VGA خب نظر اکثریت بوده ولی هر سایت بسته به منتقد هایی داره که دارن واسه آخر سال سایت یا مجله ی X نقد میکنن ! دیگه باید بدونی که از هر سایت یا مجله تمام منتقد هاش پا نمیشن برن واسه ی انتخاب توی VGA ! الان مشکل حل شد ؟ :دی

آخرین ویرایش:
احسان باز داری میزنی جاده خاکی !
این پست من :
من قبلاً در این مورد نظرم ـو دادم هر بازی رو باید با سبک و سیاق خودش مورد قضاوت قرار داد ، انتظار نداشته باش تو بازی ایی مثل BF 3 یا killzone 3 رنگ های شاد و گرم مثل u3 ببینی ! اصلاً احسان بگو ببینم رو چه حساب میگی u3 از بعد هنری سرتر از BF3 ؟ نمی خوام بگم BF3 سرتره فقط میخوام بدونم برداشت شما و یسری دوستان از گرافیک هنری چیه که میگید همون قدر که rayman از لحاظ هنری قویه از لحاظ تکنیکی ضعیف و برعکسش BF3 ، killznoe 3 و crysis 2 .!
این جواب تو :
اینجوری که نمیشه هیچ انتخابی کرد ! چون توی پایان سال یه سری جوایز داریم و n تا سبک مختلف ! همون BF3 ـی که خیلی بُعد هنریش برات قابل توجه بود ! صحراش رو با صحرای آنچارتد مقایسه کن ! صحرا که دیگه رنگانگ نیست هست ؟! یا نکنه توی صحرای آنچارتد گل و بلبل هست ؟! و همانا این است بُعد هنری قوی ! :دی

باز من:
یعنی احسان دلیل میاری آدم تمام وجودش به لرزه در میاد !!:d

یعنی چی که صحرای u3 شنِش طبیعی تره؟! خوب ساختمان های BF3 هم رئال تره ! کلاً فضای شهری BF3 سرتره! اصلاً مگه مقایسه یه بازی از لحاظ هنری صرفاً به رئال بودنش ختم میشه؟ پس اگه اینطوری که rayman از لحاظ هنری افتضاح ترین بازی قرن ِ !

اگه میبینی عکس میذارم واسه همین موقع هاست !
در مورد اون n تا سبک هم که گفتی یا دوزاریت کجه یا هنوز نگرفتی چی میگم :d دقت کن میگم : گرافیک هنری هر بازی رو بر اساس سبک و سیاق خودش باید مورد بررسی قرار داد یعنی نگاه کن مثلاً تو بازی X هدف سازنده به وجود آوردن یه محیط رئال و طبیعی ـه ولی تو بازی y سازنده خواسته به فضای تخیلی و فانتزی رو خلق کنه ! صرفاً رنگ شاد و رئال بودن یک مرحله خاص دلیل بر برتری اون بازی نیست !
تو :
:o:o:o
یعنی عمراً هیچ کدومتون پستم رو حتی نگاه هم نکردید ! :
فک نمی کنم به جز تو و اطرافیانت شخص دیگه ای همچین چیزی رو توی پست من دیده باشه !
عزیزم دوزاری من کجه یا اون جمله ای که شما به پست من وصله کردی ؟ :دی منم اتفاقاً منظورم همون بود یعنی این نیست که چون فلانی رئاله پس عجب چیز خوفیه اون یکی فانتزی زیاد خوب نیست ! بحث بُعد هنری فراتر از این چیزاس که میگی ! وقتی عناوینی مثل ریمن , بلیز بلو و از این دست انتخاب میشن انقدر بُعد هنری کارشون بالاس که ممکنه حتی فراتر از یه بازی خوش گرافیک صرف (همون تکنیکی) باشه ! جفتشون هم فانتزی هستن ! بحث بُعد هنری و تکنیکی به خصوص هنری ربطی به سبک نداره ! مثلاً یه بازی رئال نمی تونه از لحاظ بُعد هنری قوی باشه ! اگه جوابت اینه که به اندازه ی یه بازی فانتزی نمی تونه موفق باشه ارجاعت میدم به اون دموی TLOU تا ببینی توی یه بازی رئال هم می تونیم در حد یه بازی فانتزی بُعد هنری قوی داشته باشیم !
یه جوارایی انگارجواب خودم به خودم تحویل میدی ! ادامه نده قضاوت به عهده دیگران :d
نه می خوام زیر سوال ببرمش :دی معلومه قبول دارم همه رو قبول دارم حتی گیم اسپات از اونایی هم نیستم که با وزش نسیم اینور اونور برم :دی
VGA خب نظر اکثریت بوده ولی هر سایت بسته به منتقد هایی داره که دارن واسه آخر سال سایت یا مجله ی X نقد میکنن ! دیگه باید بدونی که از هر سایت یا مجله تمام منتقد هاش پا نمیشن برن واسه ی انتخاب توی VGA ! الان مشکل حل شد
احسان جون من مشکلی ندارم که بخواد حل شه !:d پس یه سایت به تعداد منتقد هایی که داره میتونه نظرات مختلفی داشته باشه ؟ یعنی یه منتقد میره تو VGA میگه u3 ، rage ، LA noir و ...... بعد یکی دیگه میاد تو انتخاب آخر سال میگه Crysis 2 ، BF3 و . . . ! یعنی اگه به جای آقای A ، B ، C ، D و . . . از هر سایتی آقایون ِ X ، Y ، Z و . . . شرکت میکردن نتیجه فرق میکرد؟

اگرم میخوام جواب بدی که تو VGA نظر اکثریت سایت ها ملاک ِ پس فکته باز سوال قبلیم مطرح میکنم چطوری میشه 5 تا بازی با نظریت اکثریت کاندید بشن (یعنی اکثر سایت ها نمایندهاشون رو یسری عناوین خاص نظر مشترک دارن و مجموع نظراتشون میشه : 1 2 3 4 و . . . ) بعد آخر سال بعضی از سایت ها ،عناوین تو لیست VGA رو حتی کاندید نمکنن یا بلعکس عناوینی که تو VGA کاندید نبودن آخر سال جزو کاندیدا ها قرار مگیرن و در کمال تعجب به عنوان بهترین گرافیک سال انتخاب میشن !!
باز اگه بخوای به منتقد ربطش بدی باز همون سوال بالایی : اگه به جای آقای A ، B ، C ، D و . . . از هر سایتی آقایون ِ X ، Y ، Z و . . . شرکت میکردن نتیجه فرق میکرد؟ پس بالاخره فکت هست یا نه؟!
من نگفتم مشکلی داری منظور ابهام مربوطه بود :دی نه (در جواب پاراگراف اول) خب آره (در ادامه ی بحث قبلیم) دیگه واسه همین نظرات VGA به عنوان مرجع اصلی توی پایان سال بررسی میشه :دی اون کسی رو که می فرستن به نمایندگی از کل سایت هست + اینکه هر سایت بر مبنای نمراتی که به بازیها داده انتخاب میکنه ولی توی VGA ملاک میانگین هست و اینکه نظر اکثریت چی باشه ! ممکنه گیم اسپات به بازی X بیاد بده 7 و آخر سال حتی نامزدش هم نکنه در صورتی که میانگین اون بازی بالای 9 باشه ! پس جایگاهش توی vga متفاوت با اون سایت و صد البته قابل استناد تر و معتبر تر هست ! FACT :دی
بخش های مهم رو هم قرمز کردم که تو و دوستان نیان برداشت شخصی از پست من بکنید و بگید نه تو اینو گفتی :دی
یه دور پست قبلیم بخون + اینکه چطور بعضی بازی ها تو 1 بخش از یه سایت نمره کامل میگیرن ولی آخر سال همون سایت حتی کاندیدش نمی کنه !

آخرین ویرایش:
احسان باز داری میزنی جاده خاکی !
این پست من :

این جواب تو :

باز من:
تو :

یه جوارایی انگارجواب خودم به خودم تحویل میدی ! ادامه نده قضاوت به عهده دیگران :d

احسان جون من مشکلی ندارم که بخواد حل شه !:d پس یه سایت به تعداد منقد هایی که داره میتونه نظرات مختلفی داشته باشه ؟ یعنی یه منقد میره تو VGA میگه u3 ، rage ، LA noir و ...... بعد یکی دیگه میاد تو اتخاب آخر سال میگه Crysis 2 ، BF3 و . . . ! یعنی اگه به جای آقای A ، B ، C ، D و . . . از هر سایتی آقایون ِ X ، Y ، Z و . . . شرکت میکردن نتیجه فرق میکرد؟

اگرم میخوام جواب بدی که تو VGA نظر اکثریت سایت ها ملاک ِ پس فکته باز سوال قبلیم مطرح میکنم چطوری میشه 5 تا بازی با نظریت اکثریت کاندید بشن (یعنی اکثر سایت ها نمایندهاشون رو یسری عناوین خاص نظر مشترک دارن و مجموع نظراتشون میشه : 1 2 3 4 و . . . ) بعد آخر سال بعضی از سایت ها ،عناوین تو لیست VGA رو حتی کاندید نمکنن یا بلعکس عناوینی که تو VGA کاندید نبودن آخر سال جزو کاندیدا ها قرار مگیرن و در کمال تعجب به عنوان بهترین گرافیک سال انتخاب میشن !!
باز اگه بخوای به منتقد ربطش بدی باز همون سوال بالایی : اگه به جای آقای A ، B ، C ، D و . . . از هر سایتی آقایون ِ X ، Y ، Z و . . . شرکت میکردن نتیجه فرق میکرد؟ پس بالاخره فکت هست یا نه؟!
بحث رو بی خود کش نده من گفتم صحرا رو از بُعد هنری مقایسه کن ! تو بودی که اومدی گفتی رئال تر ! من قبل از اون جمله بحثم روی بُعد هنری بود هیچ حرفی هم در مورد رئال (!!!!!!) بودن نزدم پس هر چی در این باب بگی باطله ! این از این :دی شصت تا نقل قول زیر هم چیدی که چی ؟! :دی مثلاً من خودم نمی دونم در مورد چی پست دادم تو میدونی ! :دی
احسان جون من مشکلی ندارم که بخواد حل شه !:d پس یه سایت به تعداد منقد هایی که داره میتونه نظرات مختلفی داشته باشه ؟ یعنی یه منقد میره تو VGA میگه u3 ، rage ، LA noir و ...... بعد یکی دیگه میاد تو اتخاب آخر سال میگه Crysis 2 ، BF3 و . . . ! یعنی اگه به جای آقای A ، B ، C ، D و . . . از هر سایتی آقایون ِ X ، Y ، Z و . . . شرکت میکردن نتیجه فرق میکرد؟

من نگفتم مشکلی داری منظور ابهام مربوطه بود :دی نه (در جواب پاراگراف اول) خب آره (در ادامه ی بحث قبلیم) دیگه واسه همین نظرات VGA به عنوان مرجع اصلی توی پایان سال بررسی میشه :دی اون کسی رو که می فرستن به نمایندگی از کل سایت هست + اینکه هر سایت بر مبنای نمراتی که به بازیها داده انتخاب میکنه ولی توی VGA ملاک میانگین هست و اینکه نظر اکثریت چی باشه ! ممکنه گیم اسپات به بازی X بیاد بده 7 و آخر سال حتی نامزدش هم نکنه در صورتی که میانگین اون بازی بالای 9 باشه ! پس جایگاهش توی vga متفاوت با اون سایت و صد البته قابل استناد تر و معتبر تر هست ! FACT :دی
بخش های مهم رو هم قرمز کردم که تو و دوستان نیان برداشت شخصی از پست من بکنید و بگید نه تو اینو گفتی :دی

آخرین ویرایش:
قرار نشد یهو کل این تاپیک بشه بحث گرافیک !!! یه تاپیک دیگه داریم راجع به این موضوع ! تا 4 سال دیگه هم اینجا بحث کنید نتیجه ای نداره ، گفتم که اگه کسی میخواد واقعا حداقل برای خودش تشخیص بده چی به چیه باید همه بازیها رو دیده باشه و بعد نظر بده .

Best Single-Player Campaign:

• Call of Duty: Modern Warfare W3
  • Skyrim
  • Uncharted 3
  • The Witcher 2

Best 360 Game:

• Dark Souls
  • Call of Duty:Modern Warfare 3
  • Skyrim
  • Gears of War 3

Best PS3 Game:

• Batman
  • Dark Souls
  • Killzone 3
  • Uncharted 3

Game of the Year:

• Dark Souls
  • Skyrim
  • Uncharted 3
  • The Witcher 2

خیلی با Uncharted 3 حال کردن گویا :دی البته انتخاب هاش هم کاملا منطقی هست و وقتی به یه بازی چند تا جایزه اصلی داده اومده بهترین بازی سال رو هم بهش داده که نشون میده U3 کاملا حقش بوده بهترین بازی سال بشه. برعکس اون یکی سایت که هر چی جایزه بود به Portal 2 داد بعد GOTY رو داد یه بازی دیگه :| :دی

دمش گرم :d :d :d حال داد بهمون :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or