بهترين داستانها مال كدوم بازيهاست؟(همراه با نظر سنجي)

کیفیت داستان بازی ها تا به امروز

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
BLACK OPS که تهه داستان بود}
اره درسته،شاید BLACK OPS در ساخت داستان و پی رنگه قوی خوب عمل کرد،ولی نحوه ی روایت چنین داستان عضله داری باید پر از دیالوگ باشد.و دیالوگ نویسی یعنی پرداخت بیشتر به M.scenes بازی.که این حالت برای سینه چاکان call of dutty کلاسیک و کسانی که عقیده دارند
داستان cod باید در حد همان سری modern warfare باشد خوش نیاید.
به شخصه بیش از 5 نفر رو می شناسم که در هنگام بازی وقتی به این سکانس ها رسیدن گفتن:این لعنتی ها دیگه چیه؟

من واقعا برای اون 5 نفر متاسفم که از cod فقط تیراندازی و نارنجک پرت کردن رو یاد گرفتن. وقتی یه شوتر اول شخص میاد و چنین داستان پر عمق و به قول شما پر عضله ای رو در قالب یه FPS روایت میکنه در حالی که حتما میدونین این سبک چقدر از داستان فراریه , واقعا باید به Treyarch برای این داستان پردازیش تبریک گفت.
اگه شما منظورتون اینه که داستان تو سبک FPS اهمیت نداره و فقط همین تیر زدن و کشتن مهمه میتونین یه نگاهی به امتیاز هایی که KLZ 3 گرفته بندازید. امتیازهای منفی KLZ 3 به عنوان یک شوتر اول شخص فقط به خاطر داستان ضعیف این بازی هست و از نظر فنی و تکنیکی مشکل خاصی نداره.
در کل به نظر من داستانی که cod:Black ops روایت کرد بسیار عالی بود و ممکنه بازی هایی مثل heavy rain داستان قوی تری داشته باشن ولی روایت داستان در Black ops کار بسیار مشکل تری بود پس از اهمیت بیشتری هم برخوردار هست.

من واقعا برای اون 5 نفر متاسفم که از cod فقط تیراندازی و نارنجک پرت کردن رو یاد گرفتن. وقتی یه شوتر اول شخص میاد و چنین داستان پر عمق و به قول شما پر عضله ای رو در قالب یه FPS روایت میکنه در حالی که حتما میدونین این سبک چقدر از داستان فراریه , واقعا باید به Treyarch برای این داستان پردازیش تبریک گفت.
اگه شما منظورتون اینه که داستان تو سبک FPS اهمیت نداره و فقط همین تیر زدن و کشتن مهمه میتونین یه نگاهی به امتیاز هایی که KLZ 3 گرفته بندازید. امتیازهای منفی KLZ 3 به عنوان یک شوتر اول شخص فقط به خاطر داستان ضعیف این بازی هست و از نظر فنی و تکنیکی مشکل خاصی نداره.
در کل به نظر من داستانی که cod:Black ops روایت کرد بسیار عالی بود و ممکنه بازی هایی مثل heavy rain داستان قوی تری داشته باشن ولی روایت داستان در Black ops کار بسیار مشکل تری بود پس از اهمیت بیشتری هم برخوردار هست.

دوست عزیز،کمی زود قضاوت کردین.در مطلبم به این نکته اشاره کردم که بحث بنده درباره ی خوب یا بد بودن داستان نیست.بلکه تاثیری است که داستان بر گیم پلی بازی میگذارد.
همه ما موافق داستان غنی در یک بازی هستیم.ولی به شرطی که داستان بازی و نحوه ی روایت آن تاثیری بر یک گیم پلی خاص و عالی که ما در 6 نسخه با آن خو گرفتیم نداشته باشد.
آن 5نفر که بنده اشاره کردم(یقینا تعدادشان بیشتر از این هاست) قطعا داستان خوب را می پسندند.به شرط این که داستان خدشه ای در گیم پای روان بازی ایجاد نکند.
و باز به نکته اصلیه مطلبم اشاره میکنم.داستان خوب،خوب است! به شرط آن که به گیم پلی بازی آسیبی نزد.

دوست عزیز،کمی زود قضاوت کردین.در مطلبم به این نکته اشاره کردم که بحث بنده درباره ی خوب یا بد بودن داستان نیست.بلکه تاثیری است که داستان بر گیم پلی بازی میگذارد.
همه ما موافق داستان غنی در یک بازی هستیم.ولی به شرطی که داستان بازی و نحوه ی روایت آن تاثیری بر یک گیم پلی خاص و عالی که ما در 6 نسخه با آن خو گرفتیم نداشته باشد.
آن 5نفر که بنده اشاره کردم(یقینا تعدادشان بیشتر از این هاست) قطعا داستان خوب را می پسندند.به شرط این که داستان خدشه ای در گیم پای روان بازی ایجاد نکند.
و باز به نکته اصلیه مطلبم اشاره میکنم.داستان خوب،خوب است! به شرط آن که به گیم پلی بازی آسیبی نزد.

منم شش نسخه قبلی رو بازی کردم و به نظر من cod چیزی که کم داشت داستان خوب بود که در mw2 تا حدودی بهتر شد و در Black ops به اوج داستان پردازی رسید همچنین باز هم به نظر من داستان در Black ops نه تنها gameplay رو تحت تاثیر قرار نداد و باعث افت gameplay نشد بلکه به جذابیت اون اضافه کرد.
البته این نظر منه و نظر شما دوست عزیز هم محترم هست.

بهترین داستان ها (به ترتیب از بالا به پایین) :
MAFIA 1
Shadow Of The Colossus
METAL GEAR SOLID SERIES
COD 2+3+4+6+BLACK OPS
ASSASSIN'S CREED SERIES
MAFIA 2
به قول دوستمون (اتاق) SILENT HILL THE ROOM
GOD OF WAR 1&2
قارچ خور (واقعا قشنگ بود باید دوستاش رو نجات میداد :))(
MAX PAIN 1&2
THE DOGS
SYBERIA
DEVIL MAY CRY 3&4
RESIDENT EVIL SERIES
ولی خدا وکیلی هیچ بازی به مافیا 1 از لحاظ داستان نمیرسه واقعا بازی قشنگی بوود اونایی که این بازی رو بازی نکردن میتونن از سایت زیر دانلود کنن (البته این نسخه انگلیسیشه من با نسخه دوبلش بیشتر حال میکنم اگه کسی تونست لینکش رو بده واقعا ممنون میشم)
http://www.ir-dl.com/game-section/mafia-1/

از بازی های زیر هم متنفرم :
BIO SHOCK
SNIPER
زیادن الان یادم نیست :p

آخرین ویرایش:
برای من بیش از هرچیزی داستان بازی ارزش داره در واقع من بازی رو فقط بخاطر داستانش بازی می کنم البته گرافیک و کاراکتر و گیم پلی هم در درجه های بعدی ، بهترین داستان بدون شک سری تاثیرگذار و بی نظیر Silent hill تا شماره ی 4 ! :xبعدش به ترتیب Max Payne و Alan Wakeو Mafia 2 و DMC 3 :x

سلام
به نظر من این نظر سنجی درست نیست چون همه‌جور بازی وجود داره. داستانی بی‌نهایت جالب و داستانی بی‌نهایت فاجعه.
اما به شخصه در بین بازی‌هایی که بازی کردم داستان Silent Hill رو بیشتر می‌پسندم. فوق‌العاده‌ست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or