بهترين بازي سال 2008 از نظر شما؟

باز هم سلام
ولی اون کسانی که میگن LBP: واقعا این بازی چی داره که بهترین بازی سال بشه من هر وقت دموهاشو میبینم از ریش و هیکل خودم خجالت میکشم که اینو نگاه میکنم چه برسه به بازی کردنش:cheesygri ولی در هر صورت بسه دیگه فن بوی بازی همین روزها هستش که مدیر ها تاپیک رو قفل کنند یک چیز دیگه هم هستش که بگم چرا الکی الکی توی هر تاپیکی دعوا راه میندازیم پولش تو جیب سازنده ها میره بعدش ما باید اعصاب خودمون رو خورد کنیم یک صلوات بفرستین تموم شد رفت

اصلا من نمیدونم چرا اینجا بحث ps3 و بازیاش میشه :confused:
بسه دیگه اینجا فقط بحث 360 و بازیهای انحصاریشه نه کنسولای دیگه .
پس لطفا مدیران گرامی اسم تاپیک عوض کنن بزارن بهترین بازی سال 360 هرکسم غیر GeOW 2
گفت بن کنن:laughing:
چرا نمیخواید قبول کنید,میدونم حقیقت تلخه :biggrin1:و حقیقت اینه که MGS4 بی نظیره (به نظر من)
GOW هم خوبه
1.MGS 4
GeOW
LBP

خوب به نظر من نينجا گايدن دو البته تاكيد مي كنم به نظر من درسته گرافيك فوق العاده اي نداره اما به لطف هوش مصنوعي فوق العاده فريم ريت خوب در اكثر مواقع با قيماندن اجساد و افكت خون گرافيكش قابل توجه شايد داستان پر پيچ و خمي نداشته باشه اما مهمترين ركن بازي براي من گيم پلي گرافيك بخوام كنسول رو خاموش مي مكنم اطرافم رو نگاه مي كنم داستان بخوام به جز سري متال گير و يه سري بازي محدود مطمئن باشيد داستان فيلم ها خيلي گيرا تر و بهتر است من هم داستان هم گرافيك ركناي مهمي هستند اما براي من به اندازه گيم پلي اهميت ندارن و اين بازي هم در ضمينه گيم پلي محشره حالا يه خورده مشكل دور بين داره كه بااين سرعت قابل چشم پوشي و تا به اينجابه نظر من بهترين گيم پلي ر. داشته البته شايد تا اخر سال نظرم با اومدن GEOW2 و خيلي بازي هاي ديگه نظرم عوض شه با تشكر

نظر ، نظر شخصی هست..من هم با تمام و کمال ng2 رو انتخاب ميکنم..البته تا اين لحظه
ولی اون کسانی که میگن LBP: واقعا این بازی چی داره که بهترین بازی سال بشه من هر وقت دموهاشو میبینم از ریش و هیکل خودم خجالت میکشم
:p:p:p

پس لطفا مدیران گرامی اسم تاپیک عوض کنن بزارن بهترین بازی سال 360 هرکسم غیر GeOW 2
گفت بن کنن:laughing:
چرا نمیخواید قبول کنید,میدونم حقیقت تلخه :biggrin1:و حقیقت اینه که MGS4 بی نظیره (به نظر من)
GOW هم خوبه
1.MGS 4
GeOW
LBP

آقا لطفا بس کن
حقیقت اینه که هر کسی نظره خاص خودشو داره
و نظره شما هم همینه
ولی اگر یه کم دقت کنی میبینی این تاپیک تو انجمنه 360 هست و دلیلی نداره
تو تاپیکهایه یه انجمن دوباره اسمه انجمن هم تکرار بشه
اگز من جایه مدیرا بودم یه تاپیک مختص برایه دلقک بازی باز میکردم تا بعضیا برایه نمک ریختن مجبور نباشن زیاد تو سایت چرخ بزنن

بهتر نيست بعد از اينكه سال تموم شد در مورد بازيهاش حرف بزنيم؟ هنوز كه سال تموم نشده پس هر نظري بدين شايد فردا يه بازي اي اومد نظرتون عوض شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or