بهترين بازي سال 2007 از نظر شما .

شايد اين تاپيك بوده باشه ولي هميشه ناقص!!!!!!! يا عنوان هاي بيمورد اين نظر سنجي فقط براي xbox360 و pc هست علت اولش اينه كه خيلي از عنوان هاي اين دو پلتفرم يكي هست و دوم اينكه ps3 عنوان هاي بزرگش براي اين سال از نظر تعداد كم هست و در اين نظر سنجي فقط عنوان هاي خيلي بزرگ نام برده شده البته بعضي از عنوانهاي ps3 هم در داخلش ديده ميشه;)
با اينكه همه شما ميدونيد در سال 2007 واقعا طوفاني از بازي هاي بسيار بزگ خواهد يعني سال ابر بازي ها و بيشتر
بازي هاي چون halo3, gta5, bioshock, massefect, halflife2 episode2, dmc4,crysis,Quake Wars,Lost Odyssey,age of conan
و شايد alanwake درسته سازنده گفته بود كه به سال 2008 تاخير خورده ولي به طور قطع نه و منم ترسيدم چنين عنوان بزرگي را در اينجا اعلام نكنم و واقعا بزرگ . اگر هم ديديد كه عنواني را ننوشتم به خاطر مهدود بودن نظر سنجي بود وگرنه باز هم هست ولي مهمترين هاش همينه .

آخرین ویرایش:
ديدي اشكان مچت را گرفتم پستها را خوب نميخوني و بعد مياي ميگي mgs4 نيست
خوب این حرف شما امروز درست در اومد از شانست نه اون موقع که من پستو دادم.:) چون تاریخ ریلیز بازی mgs4 آخر 2007 بود که به این تاپیک مربوط می شد ولی آخر شب تاخیر این بازی برای سال 2008 اعلام شد!
پس من پست ها رو درست می خونم...

خوب این حرف شما امروز درست در اومد از شانست نه اون موقع که من پستو دادم.:) چون تاریخ ریلیز بازی mgs4 آخر 2007 بود که به این تاپیک مربوط می شد ولی آخر شب تاخیر این بازی برای سال 2008 اعلام شد!
پس من پست ها رو درست می خونم...

خوب منكه گفتم من رو هوا حرف نميزنم ميدونستم mgs4 در سال 2007 نمياد :biggrin1: شوخي.
ولي هميشه من تو سايتها ميخوندم كه براي عرضه اين بازي هيچ تاريخ دقيقي اعلام نشده و هميشه همين طوري يه تاريخي بهش ميگفتن منم از رو اون حساب ديگه عنوان نكردم . و در نتيجه بهتر بود كه ps3 هم جزء اين نظزسنجي نباشه ولي باز چندتا عنوانهاي ps3 توش هست كه به صورت مشترك مياد و ديگه بازي خيلي بزرگي در سال 2007 براش نيست.
الان همه ميان ميگن بازي لاير كشكه نه كشك نيست ولي يه دونه بازي چيزي نيست كه قاطي اين همه بازي كنم و منم مطمعنم بهترين بازي از pc يا xbox360 خواهد بود .بد گفتم؟!

بچه ها اینقدر ناراحت نشین که چرا بازی های ps3 در نظر سنجی نیست خوب اونموقع دیگه نظر سنجی لوس میشد چون اگه فقط اسمی از لایر یا کیلزون و ........... میومد دیگه کسی به بازیهای دیگه رای نمیداد :biggrin1: { خوشم میاد هوادارای 360 از منطقم صحبت میکنن :) }
من به crysis رای میدم:love:

مجله بازي رايانه بزرگترين بازي هاي سال را از نظر خودش اعلام كرده كه به ترتيب زير هست .
پس حالا ببنيد كه من نظرسنجي را چقدر خوب گذاشتم و بعضي ها هم كه نيستند به خاطر محدود بودن نظر سنجي بوده . اما مجله بازي رايانه هم halo3 را مثل خودم اولين انتخاب بوده .

halo3
super mario galaxy
metal gear solid 4
spore
devil may cry 4
super smash bros.brawl
assassin s creed
bioshock
metroid prime3 corruption
mass efect
alane wake
crysis
heavanly sword
unreal tournament 3
pokemon diamon/pearl
hellgate london
c&c3:tiberium wars
legend of zelda:phanton hourglass
Quake wars
halflife 2:the orange box

RE5 مگه تو 2007 مياد؟؟؟
در تو اينا بازي مورد علاقه ي من نيست.( R&C 5 ) بهترين بازي سال همين ميشه.

اما در کل تو اينا همش بازي 360ه اصلآ هم درست نيست. حتي من GTA IV رو هم نميبينم که بهش رآي بدم.هيونلي اسورد و لاير هم نيست. Mass Effect هم نيست. اون وقت يه بازي که معلوم نيست چيه مثل Age of Conan توشه. کلآ نظرسنجي الکي و اشتباهي ميباشد.

تو این لیست که تنها بازی با Multi درست حسابی همون ET: Quake Wars . که البته ملتی که Beta رو بازی کرده اند میگویند که "uninspiring " . من که چشمم آب نمیخوره.

Single هم احتمالا Bioshock یا HL2 : EP2 .

MMO هم که GW : Eye Of The North .که خوب البته تو لیست نیست. Age Of Conan هم به نظر نمیاد بتونه کاری کنه.

خوب الان بحث سر چیه؟!
مسلما انتخاب نیست چون کسی اینارو بازی نکرده.
پیش بینیم که به درد نمیخوره چون تجربه ثابت کرده اگه مثلا یکی(اکثرا)الان بگه Halo3 یا DMC4بهترین بازی سال خواهد بود در آخر سال هم تحت هر شرایطی نظرش فرق نخواهد کرد!
در هر صورت نظر خود من که مشخصه The one and the only:Mass Effect!

بهترين بازي رو وقتي انتخاب ميكنن كه بازي ها اومده باشن و ملت بازي كرده باشن! پس از 3 سال زودتر پيش دستي نكنيد خوبه منم يه تاپيك بزنم بگم از نظر شما بهترين بازي سال 2020 چيه؟! چندتا اسمم رديف كنم؟! ترين هاي 2007 رو تو 2008 انتخاب ميكنن نه 6 ماه مونده تا فقط دسامبر بياد!...

آدم چجوري ميتونه در مورد كيفيت و كميت چيزي كه هنوز وجود نداره نظر بده؟!

در ضمن تا اونجائي كه بنده مستحضرم هنوز Mgs4 به تاخير نيافتاده، دست كم هنوز تو فنسايت شماره يك اين بازي چيزي نگفته كسي!

آخرین ویرایش:
بهترين بازي رو وقتي انتخاب ميكنن كه بازي ها اومده باشن و ملت بازي كرده باشن! پس از 3 سال زودتر پيش دستي نكنيد خوبه منم يه تاپيك بزنم بگم از نظر شما بهترين بازي سال 2020 چيه؟! چندتا اسمم رديف كنم؟! ترين هاي 2007 رو تو 2008 انتخاب ميكنن نه 6 ماه مونده تا فقط دسامبر بياد!...

آدم چجوري ميتونه در مورد كيفيت و كميت چيزي كه هنوز وجود نداره نظر بده؟!

در ضمن تا اونجائي كه بنده مستحضرم هنوز Mgs4 به تاخير نيافتاده، دست كم هنوز تو فنسايت شماره يك اين بازي چيزي نگفته كسي!

تازه هنوز بعضی از تریلر های بعضی از بازی ها هم نیومده.مثل کیل زون.
حداقل تا E3 تحمل می کردی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or