بهترين بازي سال 2007 از نظر شما .

شايد اين تاپيك بوده باشه ولي هميشه ناقص!!!!!!! يا عنوان هاي بيمورد اين نظر سنجي فقط براي xbox360 و pc هست علت اولش اينه كه خيلي از عنوان هاي اين دو پلتفرم يكي هست و دوم اينكه ps3 عنوان هاي بزرگش براي اين سال از نظر تعداد كم هست و در اين نظر سنجي فقط عنوان هاي خيلي بزرگ نام برده شده البته بعضي از عنوانهاي ps3 هم در داخلش ديده ميشه;)
با اينكه همه شما ميدونيد در سال 2007 واقعا طوفاني از بازي هاي بسيار بزگ خواهد يعني سال ابر بازي ها و بيشتر
بازي هاي چون halo3, gta5, bioshock, massefect, halflife2 episode2, dmc4,crysis,Quake Wars,Lost Odyssey,age of conan
و شايد alanwake درسته سازنده گفته بود كه به سال 2008 تاخير خورده ولي به طور قطع نه و منم ترسيدم چنين عنوان بزرگي را در اينجا اعلام نكنم و واقعا بزرگ . اگر هم ديديد كه عنواني را ننوشتم به خاطر مهدود بودن نظر سنجي بود وگرنه باز هم هست ولي مهمترين هاش همينه .

آخرین ویرایش:
واقعا سخته که یکی رو انتخاب کنم چون هر چی نگاه میکنم میبینم همه ی عنوان ها بزرگ هستن!
با اینکه میدونم crysis بهترین بازی میشه ولی به alanwake رای میدم....

راستی فرخ خودت قبلا یه تاپیک با همین مضمون نزدی؟!
17.gif

آخرین ویرایش:
واقعا سخته که یکی رو انتخاب کنم چون هر چی نگاه میکنم میبینم همه ی عنوان ها بزرگ هستن!
با اینکه میدونم crysis بهترین بازی میشه ولی به alanwake رای میدم....

راستی فرخ خودت قبلا یه تاپیک با همین مضمون نزدی؟!
17.gif

نه فكر نكنم شايدم :confused: ولي اين يكي كاملتر از همست .

منم به halo3 راي دادم به خاطر سرمايه گذاري بزرگي كه روش ميشه .

همه فن بوي 360.بازي انحصاري 360.
بعد مي گن اين قدر فن بوي ps3 نباش.
بازي بزرگتر از اينا :
متال گير 4-فاينال فانتزي-لاير-هونلي اسورد-کيل زون
جمع کنيد نظر سنجيتونو

همه فن بوي 360.بازي انحصاري 360.
بعد مي گن اين قدر فن بوي ps3 نباش.
بازي بزرگتر از اينا :
متال گير 4-فاينال فانتزي-لاير-هونلي اسورد-کيل زون
جمع کنيد نظر سنجيتونو
شايد اين تاپيك بوده باشه ولي هميشه ناقص!!!!!!! يا عنوان هاي بيمورد اين نظر سنجي فقط براي xbox360 و pc هست علت اولش اينه كه خيلي از عنوان هاي اين دو پلتفرم يكي هست و دوم اينكه ps3 عنوان هاي بزرگش براي اين سال از نظر تعداد كم هست و در اين نظر سنجي فقط عنوان هاي خيلي بزرگ نام برده شده البته بعضي از عنوانهاي ps3 هم در داخلش ديده ميشه;)

نوشته شما بسیار اندک است ، تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد میبایست باشد.:)

شما طرفدار پرسپوليسي و اگه نودنظرسنجي 5 گل برتر فصل بذاره و مال پرسپوليس نباشه ناراحت مي شي.
حالا خودت جاي ما بودي چي کار مي کردي ؟
اگه ما يکي از بازي هاي 360 مثل هالو الن ويک يا ... رو نمي ذاشتيم چي کار مي کرديد.

آخرین ویرایش:
نظر سنجی از بیخ و بن ایراد داره!!! سال 2007 داره تموم میشه این تاپیک رو زدین؟؟؟ فکر کنم من از تاریخ عقبم.... سر در تاپیک میزدین پشبینی شما در مورد بهترین بازی سال 2007 چیست....

ولی این تاپیک برای خنده بد نبود :biggrin1: حتی یک عنوان از ps3 نذاشتید ... بعد به ps3 فن بوی ها میگید :طرفدارای عقده ای ;) یه کم تو این رفتار کنسول پرستانه خودتون تجدید نظر کنید ;) یه خرده حس انسانیت داشته باشید ;) همین mgs 4 تمامی این عناوین رو به جز crysis رو میتونه یه جا قورت بده بعد شما ....
67.gif
67.gif

این چه لیست برتریه که MGS4 توش نیست اونوقت Age of Conan توشه؟
GTA5 هم چیز جالبی باید باشه نشنیده بودم:)

ديدي اشكان مچت را گرفتم پستها را خوب نميخوني و بعد مياي ميگي mgs4 نيست :biggrin1:
4 ساعت اون بالا توضيح دادم كه عنوان هاي ps3 نيست و در ضمن اومدن mtg4 در سال 2004 كه چشم من اب نميخوره :-" اصلا تاريخي براش اعلام نشده دقيق .

واينكه واقعا تو gta اشتباه كردم خوب شما اونا 4 در نظر بگيريد بالاخره اشتباهه ديگه.

آخرین ویرایش:
نظر سنجی از بیخ و بن ایراد داره!!! سال 2007 داره تموم میشه این تاپیک رو زدین؟؟؟ فکر کنم من از تاریخ عقبم.... سر در تاپیک میزدین پشبینی شما در مورد بهترین بازی سال 2007 چیست....

ولی این تاپیک برای خنده بد نبود :biggrin1: حتی یک عنوان از ps3 نذاشتید ... بعد به ps3 فن بوی ها میگید :طرفدارای عقده ای ;) یه کم تو این رفتار کنسول پرستانه خودتون تجدید نظر کنید ;) یه خرده حس انسانیت داشته باشید ;) همین mgs 4 تمامی این عناوین رو به جز crysis رو میتونه یه جا قورت بده بعد شما ....
67.gif
67.gif

بابا شما همتون استاد خوندن پستها هسنتيد همه مثل هم دارن حرف ميزنن :(
چيزي كه منو واقعا در اين سايت كشته و چند سال پيرم كرده .
بابا عناوين ps3 ننوشتم و علتشم گفتم شما بريد يه سايتي پيدا كنيد كه بگه mgs4 حتما 2007 مياد .من كه ميدونم براي 2008 مياد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or