بهترين بازي اكشن اول شخص

• Thread starter Thread starter cogame
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آپدیت شد!!
cod4
در مورد وگاس درسته که واقعا شاهکار بود ولی من که عاشق سری هایه قبل rs بودم با این حرکت ناجوانمردانه که بازی رو کاملا دگرگون کردن اصلا حال نکردم
میتونستن یه بازی با اسم دیگه بسازن دیگه چرا rs رو نابود کردن
حیف ...!

آخرین ویرایش:
من شنیدم که با یک موتور خیلی قدیمی این بازی رو ساختن.
اشتباه میکنم؟

موتور بازی Quake3 سال 1999 . فکر کنم میشه id tech 3.

قضیه اینه که اینها موتور اولیه رو برداشتند و باهاش CoD رو ساختند (میشه شماره 1) بعد دستکاری (ترجمه modify مثلاً) اش کردند و باهاش CoD 2 رو ساختند .. بعد دیگه Heavily Modify اش کردن و CoD 4 رو ساختند. البته کلی effect های جینگولی منگول بهش اضافه شده

روش فهمیدنش هم اینه که آدم اول میره مدتی CoD 2 بازی میکنه بعد میره CoD 4 بازی میکنه بعد میبینه چقدر اینها شبیه هستند بعد میگه بـَه بـَه .. پس اینها این چند سال داشتند فقط موتور دستکاری میکردند، خسته نباشند (البته این دلیل بر این نیست که CoD 4 بده .. فقط دوستان یک مقدار تنبلی کرده اند ).

موتور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

موتور بازی - Game Engine - موتور گرافیکی، از این جور چیزها .. شنیدید تا حالا ؟!

فیلد مارشال اروین رومل

برترین بازی تاریخ CALL OF DUTY 4 تا به امروز بعد از اون هم سری های بعدی CODخواهد بودو بس:love::love::love::love:
تنها بازی که بابهترین گرافیک روی هر سیستمی بالا میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* Unreal 1 ( واسه من شخصا هیچ اول شخصی به تأثیرگذاری این بازی نیست. محیط پردازی و صداگذاری و موسیقی، همه و همه در زمان خودش شاهکار بودن. البته الانم واسه من شاهکارن و هنوزم ازش لذت میبرم)
* DOOM 2 (نیازی به توضیح نیست ! )
* Unreal Tournament 2004 ( بهترین تو سری به نظر من)
* Undying ( هزاران بار بهتر از شماره جدیدی هست که توسط نویسندش بوجود اومد یعنی Jericho )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or