ehsanslipknot کاربر سایت Oct 13, 2007 #16 نوشته شده توسط golddante: بله فقط cod4 رو دستش نیست بیشتر... به به حاج امین گل داداش میبینم که تو هم اومدی تو خط COD4 1.COD2 2.COD4 3.half life 2 4.MOH:all version
نوشته شده توسط golddante: بله فقط cod4 رو دستش نیست بیشتر... به به حاج امین گل داداش میبینم که تو هم اومدی تو خط COD4 1.COD2 2.COD4 3.half life 2 4.MOH:all version
MAXXX کاربر سایت Oct 13, 2007 #17 به نظر من استاکر حرف نداشت هرچند اختلاف سلیقه بر سر این بازی خیلی زیاده ولی من که باهاش حال کردم
cogame کاربر سایت Oct 13, 2007 #18 call of duty2 نوشته شده توسط maxxx: به نظر من استاکر حرف نداشت هرچند اختلاف سلیقه بر سر این بازی خیلی زیاده ولی من که باهاش حال کردم بیشتر... لا اقل اسم بازي رو درست مي نوشتي( استاكر) استالكر سايه چرنوبي آخرین ویرایش: Oct 13, 2007
call of duty2 نوشته شده توسط maxxx: به نظر من استاکر حرف نداشت هرچند اختلاف سلیقه بر سر این بازی خیلی زیاده ولی من که باهاش حال کردم بیشتر... لا اقل اسم بازي رو درست مي نوشتي( استاكر) استالكر سايه چرنوبي
MAXXX کاربر سایت Oct 13, 2007 #19 لا اقل اسم بازي رو درست مي نوشتي( استاكر) استالكر سايه چرنوبي بیشتر... عزیزم اسم بازی رو درست نوشتم اون L تلفظ نمیشه و استاکر خونده مثل واکمن که Walkman نوشته میشه در ضمن سایه چرنوبیل نه چرنوبی:laughing::laughing:
لا اقل اسم بازي رو درست مي نوشتي( استاكر) استالكر سايه چرنوبي بیشتر... عزیزم اسم بازی رو درست نوشتم اون L تلفظ نمیشه و استاکر خونده مثل واکمن که Walkman نوشته میشه در ضمن سایه چرنوبیل نه چرنوبی:laughing::laughing:
FZ_FT کاربر سایت Oct 15, 2007 #21 UNREAL TOURNAMENT Half Life 2 No One Lives Forever 2 (A Spy In H.A.R.M.S Way) DOOM و احتمالا UNREAL TOURNAMENT 3
UNREAL TOURNAMENT Half Life 2 No One Lives Forever 2 (A Spy In H.A.R.M.S Way) DOOM و احتمالا UNREAL TOURNAMENT 3
M Majid20 کاربر سایت Oct 30, 2007 #22 بهترین بازیهاى اکشن اول شخص (به ترتیب) : Call of Duty 2 Far Cry Fear
KINDMAN کاربر سایت Apr 4, 2008 #27 HL ONE & TWO AND 1&2 EPISODE AND PORTAL! STALKER Deus EX Bioshock COD halo time splitters BLACK and more...
HL ONE & TWO AND 1&2 EPISODE AND PORTAL! STALKER Deus EX Bioshock COD halo time splitters BLACK and more...
.Masoud. کاربر سایت Apr 10, 2008 #29 اول :COD 2 ( فک نکنم هیچ بازیی به پاش برسه !) بعدش : COD 4 و بزودی : COD 5 (شاید خیلیم زود نه !)