بنگاه ماشين، پمپ بنزين، چرخه شب و روز در Forza Horizon

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
forzahorizonheader.jpg

اولين تصاوير و جزئيات جديد از Forza Horizon امروز در سايت آلماني Forza life به نمايش در آمد. برطبق گفته هاي سايت اين بازي از فيزيك Forza 4 استفاده خواهد كرد اما با كمي تغييرات براي جاده هاي بيرون شهري و Off Road .

در بازي 65 گونه زمين (براي رانندگي) وجود دارد از گِل و ماسه تا چمن و البته آسفالت. نكته قابل توجه اين است كه بازي يك open world مسابقه اي است كه در آن چرخه شب و روز به صورت پويا وجود دارد. همچنين در بازي پمپ بنزين براي سوخت گيري، مغازه هايي براي رنگ كردن و اسپُرت كردن (paint shops) و فروشگاه ماشين وجود دارد كه بازيكنان مي توانند با ماشين هاي بسياري مسابقه دهند كه نكته عجيب وجود يك هواپيما در بازي نيز هست و در آخر بايد گفت كه بازي در منطقه Colorado اتفاق مي افتد.

با توجه به سايت Forza life قرار است بازي در 23 اكتبر امسال عرضه شود. براي اطلاعات بيشتر تا دوشنبه كنفرانس مايكروسافت صبر مي كنيم.

تصاوير بازي :

از قدیم گفتن forza باشه Halo باشه کوفت باشه.
(بله اون Halo هم برای این بود که باری بر فشار چند میلیون پاسکالی وارده بر بعضی ها بیشتر شه.)
راستی نوید بیا یه پست بده اون امضات که باید اب طلا گرفت نمایان شه :d
تفاوت را احساس کنید
واقعیت را قبول کنید.​

این T10 مگر چندتا جون داره که هی Forza میده بیرون..؟ بیچاره سازندهای GT بعد از عرضه بازی تو کما به سر میبرن..

=====

یک چیزی مثل سری NFS شده البته خیلی با کلاس و قانونی..

این T10 مگر چندتا جون داره که هی Forza میده بیرون..؟ بیچاره سازندهای GT بعد از عرضه بازی تو کما به سر میبرن..

=====

اتفاقاً کارشون قابل تقدیره ! الان اینا 3 تا فورتزا توی این نسل دادن که سیمولیشن بوده الان 4 ـمی هم به شکل آرکید تو راهه ! در حالی که GT یه شماره بیشتر توی این نسل نداشته ! (حالا ایرادات ریزش بماند!) همینجوری خیلی راحت بعد از کمبود شدید GT طرفدارهاش جذب فورتزا میشن ! یکیش خود من که الان کم کم با این عدم حضور GT دارم جذب فورتزا میشم ! (البته هنوز کامل نشدم قضیه ی همون کورسوی امید و اینا)

=====

این رو T10 فکر نکنم بسازه یه استودیو دیگه با همکاری میسازه.
بازی یه جورائی PGR هست و ربطی به NFS نداره اصلن، اگر PGR زده باشی میبینی این همونه.

پ.ن :بعضی وقت ها فکر میکنم میبینم، واقعن در مقابل تو نه تنها ترول نمیکنم، بلکه بیشتر تعریف میکنم از بازیا :دی.
پ.ن2 : اینکه گفتن بازی شب داره منو شدیدن طرفدار خودشون کردن فقط کاپکیت هم داشته باشه، خواهش میکنم :(.

در مورد سازنده بازی یعنی PlayGround Games این رو توی تاپیکش نوشته بودم :

کارمنداشون از Codemasters و Bizarre Creations (این دو تا بیشترین تعداد رو بین کارمنداش دارن) شروع میشن تا Criterion و Evolution Studios و Slighty Mad Studios و BlackRock و ...
بعد جالبه مثلآ از استودیوهایی مثل Rockstar و Realtime Worlds هم آدم دارن ! :biggrin1: یعنی احتمالآ افرادی که روی بخش های ماشینی GTA و Crackdown کار کردن. یا Reflection که Driver رو داره.
حالا بگذریم از چند نفرشون که برای Lion Head , Rare , Free Radical و اینا بودن ! :biggrin1:
کلآ تیم عجیبیه !

از نظر کیفیت خیلی خیلی بعیده مشکلی وجود داشته باشه ! :دی

با توجه به اینکه گفتن بازی از فیزیک FMS استفاده میکنه ، و مدل اسکرین شات ها ؛ به نظر نمیاد که بازی آرکید باشه ! :shrewd:
آره تنها قسمتی که من رو به شک میندازه همون فیزیک FM هست ! ولی از یه طرف هم وقتی مایکروسافت سبک سیمولیشن رو تو دستش گرفته ، نمیدونم دوباره توی این سبک میخوان بسازن یا میخوان سبک آرکید رو هم بگیرن ! :دی اون حالت لوگو و تریلر و بعضی از توضیحات هم بیشتر به حال و هوای آرکید میخوره تا سیمولیشن ولی باید تا E3 صبر کنیم ! من احتمال میدم یه چیزی بین آرکید و سیمولیشن باشه ، مثل سری PGR که سیمولیشن نبود ولی آرکید کامل هم نبود !

آخرین ویرایش:
این درسته:
من احتمال میدم یه چیزی بین آرکید و سیمولیشن باشه ، مثل سری PGR که سیمولیشن نبود ولی آرکید کامل هم نبود !
یادت باشه اونجا هم فیزیکش طوری نبود که ماشین رو کلا اوراق کنه :دی.
یعنی میشه تو سبک PGR باشه؟ یعنی میشه من دوباره ریسینگ بازی کنم؟ :d.

آقا چه قدر هایپ شدیم !:دی
چی میشد یه چند تا کامیون هم تو بازی بود !:دی
واقعا لذت داره بازی این مدلی !
باید بری بنزین بزنی ،اسپرت کنی،تیونینگ کنی !!
گرافیک ـم که !!>:d<
به این میگن پشتیبانی از کنسول
هر سال یک ریسینگ شـــــــاخ !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or